А сега 50% отстъпка в цели 6 категории

Друг път

А сега 50% отстъпка в цели 6 категории

По това време друг път щеше да върви трескава подготовка за бала. Я на съседското момиче, я на племенницата на чичо ти Краси, я на твоя хубавец. Щеше да е суматоха, по-голяма от лятото на 94-та. Показност, ненужно скъпи дрехи и безсмислени подаръци. Ремонти и безбожни нови мебели.

А сега? Сега можеш да останеш насаме с гардероба си и да го избавиш от теглото на безкрайните тоалети. Как да се разделиш с тях? Ами, лесно. Първо отдели всички повтарящи се. Две еднакво черни сака, моля? Второ, ако не си обличал дреха от година, даже не си се сещал за нея – пусни я да си ходи. И трето, нека не се лъжем, в талията малко, но неумолимо някои кройки те стягат. За кога ще влизаш във форма? Дай шанс на забравените ти модни писъци да развълнуват някой друг и да зарадват твоя джоб. Милиони се оглеждат за винтидж находки.

По това време друг път щеше да си олимпийска надежда, но вече цял месец не си се качил на кростренажора. Библиотеката не си я докосвал, а книгите също имат нужда от ласка. Раздели се с някои стари хобита и отвори място за нови!

Сега можеш да обновиш и дома си, но без да фалираш. Разчисти наоколо и виж колко много неща вече не ползваш. Я, децата пораснали и люлката им окъсяла, я тоя диван вече не ви побира всички заедно. Пусни излишните мебели да си търсят късмета, някой друг ще успее да им вдъхне нов живот. А ти се огледай за нещо друго запазено, което идеално ще пасне вкъщи и ще заблести като ново.

Не пропускай и детските покои! От там колко съкровища ще излязат и ще се върнат обратно при теб под формата на банкноти, ехе! Камари почти нови играчки, куп обувки и дрешки, обличани по веднъж. Кенгуру, раници, бейбифони. Закъде трупаш? Превърни ги в кеш и отвори място за нови открития.

По това време друг път щеше да теглиш заем за чисто нова, лъскава лимузина и след първата дупка и втората вноска да се видиш в чудо. А сега? Сега можеш да пуснеш каляската да се продава, а ти да се огледаш за нещо по-добро и изгодно. Защо да плащаш цената от витрината, като можеш да си намериш кола, която да ти легне хем на сърцето, хем на джоба?

По това време друг път щеше да се фукаш и с чисто нов телефон, а после да ръфаш банички до второ пришествие. А сега? Сега се разделяш лесно и доходно с модела от миналата година и се обзавеждаш с по-новия, но на адски добра оферта.

По това време друг път… Забрави за минали времена, защото сега и само сега имаш възможност да преобразиш своя дом, мислене и ежедневие! Сега имаш шанс да промениш съдбата на толкова много вещи, на своя джоб, а и на планетата. Не го изпускай!

От 15 до 30 април всички платени опции в категории Електроника, Мода, За бебето и детето, Дом и градина, Спорт, книги и хоби, както и Автомобили, лодки, каравани са с 50% надолу. Публикувай повече и рекламирай повече, до 30 април си винаги на плюс!