За желанията, които не могат да чакат

Пощенска банка има специална оферта за своите olx клиенти

Ако си направите истински списък с желания, после забравите за него и след време отново го намерите – със сигурност ще установите няколко неща. Първо – колко странни желания сте имали, второ – колко малко от тях сте изпълнили и трето – трудно ще намерите основателна причина защо не са се случили повечето от тях. Истината е едновременно проста и парадоксална – чувстваме се много по-спокойни когато отлагаме желанията си за неопределеното бъдеще. Свикнали сме да си намираме удобно извинение, за да отложим промяната за утре, за другия месец, за…някога. Зоната, в която „само гледаме“, без да действаме, със сигурност е безопасна и комфортна, но много често ни носи разочарование, което изпитваме когато разберем какво сме пропуснали. Можеше да се възползваме от онази оферта за почивка, трябваше да вземем онзи компютър изгодно, да бяхме купили онова колело на детето – ето че създадохме нов вид глаголно време в българския език – „минало съжалително“.

Няма как да имаме всичко, което поискаме. И не е нужно. Въпросът е да спрем да отлагаме постижимите си желания и да си позволим да бъдем щастливи сега, не утре. Разбира се, да промениш нагласата си е сложно, но става постепенно и е напълно възможно. Ако не можем да преодолеем собствените си бариери сами, просто трябва да разпознаем кой ще ни помогне.  Някой, който може да ни осигури удобство, време и средства, нужни за нашите планове и желания.

Точно такава екстра е кредитната карта Mastercard Cash Momento от Пощенска банка – незаменимо удобство, което позволява да компенсираме липсата на време и пари, и да действаме веднага. За клиентите на olx картата е още по-специална, защото само за тях важат следните екстри:

  • Получават я експресно – до 3 дни
  • Напълно безплатно
  • Могат да разсрочат всички покупки и тегления, направени с картата през първия месец, на 10 месечни вноски, без такса

Най-хубавото е, че с Mastercard Cash Momento всичко се случва без усилие или допълнителни ангажименти и без да нарушавате собствената си зона на комфорт. Ако вече сте клиенти на банката, процедурата е много облекчена – можете да подпишете необходимите документи чрез облачен Квалифициран електронен подпис (КЕП), който се издава чрез мобилното приложение на Евротръст Технолоджис безплатно. Ще получите картата си по куриер на посочен от вас адрес и точно тук приключва въпросът с логистиката и документацията. Останалите клиенти също кандидатстват онлайн и след одобрение могат да получат своята карта в удобен за тях офис на банката, където ще подпишат и всички необходими документи.

Когато картата е налична, остава само да се възползвате от нейните предимства. Първият бонус идва веднага след получаването й – имате възможност да разсрочите на 10 равни месечни вноски покупки и тегления, направени в първия месец след активирането на картата. Без такса.

Mastercard Cash Momento продължава да трупа червени точки, защото е „обучена“ да изпълнява много повече от 3 желания, всъщност можете да й приготвите цял списък, защото тя има няколко забележителни екстри:

  • Има безлихвен гратисен период не само при покупки, но и при теглене на пари в брой – това означава, че може да изтеглите и да използвате средства без лихва за до 45 дни.
  • Може да ви донесе истинска печалба благодарение на програмата за лоялност Моите награди, в която се включвате автоматичнос всеки похарчен лев при трансакции направени за закупуване на различни стоки и услуги, получавате бонус точки, които лесно обменяте за парични награди, достигащи до 500 лв. 
  • Спестява време – освен че избягвате реалното пазаруване, опашките, лутането по магазините, можете бързо да отметнете и някои неизбежни задължения, като плащането на битови сметки – в изтощителния ритъм на живот, който водим – това се брои за хипер бонус. Случва се през дигиталните канали на банкиране m-Postbank.bg и e-Postbank.bg или автоматично всеки месец чрез услугата Универсален Платец
  • Гарантира вашата безопасност – защото е безконтактна, а ПИН се въвежда само на 6-тата трансакция при плащания до 100 лева.
  • Позволява за контролирате плащанията си и да облекчите бюджета си, като разсрочите вече направени трансакции и ги изплатите отложено във времето на 3, 6, 9 или 12 равни месечни вноски. Всички условия вижте тук

Всички тези екстри са гарантирани за клиентите на OLX, заявили своята Mastercard Cash Momento през сайта на Пощенска банка, достъпен чрез OLX.bg.

Но ако говорим за екстри – едва ли има по-голяма от тази да се научим да сбъдваме желанията си. Това може да стане само ако се откажем от нагласата „само гледам…как всичко, което искам, се случва на другите“. Кога, ако не сега?