Кои са най-добрите обективи за Canon?

Всички сме съгласни, че страстни фотографи като вас искат да надминат основните си умения и да създадат нещо възвишено. Идва момент, в който сте убедени във фотографските си умения, но все още се чудите какво се е объркало при щракването на перфектния кадър.

В такива моменти трябва да помислите за обективите, които използвате.

Ние сме се погрижили за вас, ако се опитвате да намерите най-добрия обектив Canon за вашето снимане. Категоризирали сме някои базови обективи canon, които да ви помогнат при снимки на пейзажи, диви животни и много други.

Продължавайте да превъртате, докато не намерите избрания от вас обектив!

4 най-добри обектива Canon, които да изберете

Позволете ни да ви помогнем при закупуването на най-добрия обектив за Canon. Изброихме 4 обектива canon, които ще ви смаят!

Така че, нека да разгледаме набързо.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM – Добро качество на изображението

Източник: https://www.tejar.pk/canon-ef-70-300mm-f-4-5-6-is-ii-usm-digital-camera-lens

Canon EF обективи можете да тествате, ако имате пълнокадров DSLR Canon!

Неговият 1,6-кратен кроп с APS-C сензор ви дава допълнителен обсег и ви доближава до обекта, който снимате.

Този обектив се състои от професионална серия L, като има 70-300 мм увеличение. Той има пълен пакет от уплътнения срещу атмосферни влияния и стойка за статив. Canon EF ще ви помогне да се справите с теглото и да направите няколко стабилни снимки.

Ако търсите обектив, който да заснема движещи се обекти, този остър обектив ще ви свърши добра работа! Той включва изключителни функции като системата за автофокус Nano USM, която ви помага да проследявате движещи се обекти по време на снимане. В същото време осигурява плавни и фокусирани преходи по време на видеозаснемане. Можете също така да настроите фокусното разстояние, различните аспекти на стабилизация и разстоянието на фокусиране чрез опциите на LCD дисплея.Можете да откриете продукта на сайта на ОЛХ.

Така че, изпробвайте го и направете най-добрите снимки в живота си!

Плюсове
● Изключително качество на изображението
● Най-бързата система за АФ
● Автофокус: Nano USM
● Минимално разстояние на фокусиране: 1,2 м
● Максимално увеличение: 0.25x
Минуси
● Ограничени уплътнения срещу атмосферни влияния
● Скъпо


 

Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM – Лек

Източник: https://billuphotos.com/product/canon-ef-m-55-200mm-f-4-5-6-3-is-stm-lens/

Изпробвайте този телеобектив със увеличение, ако търсите малки и леки обективи, които да ви улеснят. Сравним с новия обектив EF 70-300mm на Canon, предназначен за DSLR, този тежи едва една трета от него. Размерът му е по-малък и много по-тънък.

В крайна сметка той има по-къс диапазон на максималното фокусно разстояние. Но не е нужно да се притеснявате за това, тъй като той все още успява да се разшири до 35 мм „еквивалент“ от 320 мм за пълни кадри.

Друг аспект на намаляването на размера е свиването на оценката на блендата от f/6,3 вместо f/5,6 при по-разширени настройки на увеличението.

Говорейки за изработката му, той не разполага с метална монтажна пластина, а с пластмасова. Това го прави по-лек и лесен за употреба. Той има похвално качество на изображението, подходящи нива на рязкост и стабилизатор на образа с 3,5 стъпки.

Накратко, този модел изглежда е абсолютен телефото зум, който ще направи фотографията ви стойностна. Можете да откриете продукта на сайта на ОЛХ.

Плюсове
● Компактен и лек
● Наличие на система за автоматично фокусиране със стъпков мотор
● Ламели на диафрагмата: 7
● Автофокус: Стъпков мотор
● Стабилизатор: 3,5 стъпки
Минуси
● Ограничен обхват на телефото
● Пластмасова монтажна плоча


Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM – Компактен

Източник: https://billuphotos.com/product/canon-rf-70-200mm-f-2-8l-is-usm-lens/

Ако разполагате с пълнокадров и безогледален фотоапарат, трябва да изберете обективи Canon RF. Например Canon EOS R5 и много други.

Нека разгледаме един от най-модерните обективи Canon RF, който не искате да пропуснете!

Омръзнало ви е да се занимавате с фиксирани физически дължини?

Време е да се сдобиете с нова. Набелязахме един от най-изключителните обективи Canon, който ще ви помогне в това отношение. Докато повечето обективи с увеличение 70-200 мм f/2,8 предлагат ограничена физическа дължина, като имат фиксирани настройки за фокус и увеличение.

Представяме ви обектив с RF-байонет, който има вътрешно фокусиране. Тъй като той има вътрешна цев може, което ще ви помогне да настроите фокусното разстояние между 70 мм и 200 мм.

Той е с компактни размери и е много по-лек по тегло. Той е приблизително ⅔ от размера на стандартните 70-200mm f/2,8 обективи. Огромният набор от високотехнологични качества включва 5-стъпкова оптична стабилизация на изображението и по-бърз автофокус Dual Nano USM.

И така, за какво си мислите? Вземете тази невероятна красота още днес!

Плюсове
● Остриета на мембраната: 9
● Автофокус: Dual Nano USM
● Стабилизатор: 5 стъпки
● Компактен и лек за 70-200 мм f/2,8
● Първокласно качество
● Остро като бръснач качество на изображението
Минуси
● Много скъпо в сравнение с други обективи.  
Canon RF 70-200mm f/4L IS USM – Забележителна централна острота

Източник: https://billuphotos.com/product/canon-rf-70-200mm-f-4l-is-usm-lens/

Знаем, че излагате на риск много пари, когато става въпрос за такива деликатни предмети като обективите. Ето една такава невероятна възможност, която можете да закупите на разумни пазарни цени.

Canon RF 70-200 мм е идеално подходящ за заснемане на екстремни ъгли. Той е по-компактен от всички горепосочени обективи.

Освен това предлага 7,5 стопа стабилизация и 5 стопа при фотоапарат без ИБИС. Така че като цяло доброто му представяне надхвърля цената му. Освен това той осигурява точковидна рязкост в центъра.

Изпробвайте го, преди да е станало твърде късно да се сдобиете с него.

Плюсове
● Остриета на мембраната: 9
● Автофокус: Dual Nano USM
● Стабилизатор: 5 стъпки
● Невероятно компактна конструкция
● Забележителна централна рязкост
Минуси
● Не изглежда да е достатъчно съвместим с телеконвертори
● Скъп за обектив с f/4, но иначе цените му са разумни


Готови да заснемете следващия си кадър?

Стига с това четене! Сега е време да решите кой обектив ще ви подхожда най-добре. Независимо дали става дума за екстремни ъгли или за снимки с приближение, горните 4 обектива Canon ще решат всичките ви проблеми с един замах.

Така че, овладейте уменията си, настройте гледната точка и оставете обектива да си свърши работата. И, можете да заснемете красив кадър, който да огънете докрай!