Най-добрата прахосмукачка за събиране на косми от домашни любимци

Ако обичате да имате домашни любимци у вас, тогава трябва да търсите прахосмукачка за почистване на падналите косми. Ако имате космати животни у дома, тогава ще видите косми, във всеки предмет от домакинството. И съм сигурен, че мразите тези косми толкова, колкото обичате домашните си любимци.

Особено, ако имате мокет на пода, тогава определено ви трябва машина за изсмукване на всички косми, уловени в килимите и диваните.

Така че, за ваше улеснение, ние събрахме информация от множество марки и рецензенти, за да подберем най-добрата прахосмукачка за косми на домашни любимци. При създаването на този списък сме взели предвид множество функции, като лекотата на използване, издръжливостта, функционалността и достъпността на уреда.

Така че, ако притежавате домашни любимци у дома, това е списък, който трябва да прочетете.

Irobot Roomba J7+

Irobot Roomba е високо автоматизирана машина. Тя има сензори за откриване на препятствия по пътя му, за да избегне инциденти. Можете да инсталирате картата на вашата къща в машината, така че тя да изпълнява задачата по предварително зададен график.

Най-добрата характеристика на тази машина е, че след като се подложи на почистване, приложението на машината ще ви покаже обобщение, показващо наличието на всякакви препятствия. Можете да посочите определена част от къщата като зона, забранена за движение. Можете дори да поръчате машината да се върне и да почисти отново замърсено място. Има вградени сензори за избягване на отпадъци от домашни любимци.

Тази прахосмукачка автоматично изпразва отпадъците в запечатана система, която има капацитет да съхранява боклука за 60 дни. Можете да направите пауза и да възобновите почистването между тях.

Спецификации

Основните спецификации на Irobot Roomba са както следва:

 • Вид: Роботизиран
 • Времетраене на батерията: 1 час и 15 минути.
 • Размер на кошчето: 1.85 литра
 • Гаранция: една година

Плюсове

 • Сензор за откриване на препятствие или отпадъци от домашни любимци
 • Изпразва се автоматично
 • Отлична способност за почистване
 • Стилен дизайн

Минуси

 • Ще трябва да закупите допълнителни торбички

Прахосмукачката Irobot Roomba е много лесна за употреба. Просто трябва да обучите домашните си любимци, за да не се уплашат. Иначе е една от най-добрите прахосмукачки за косми на домашни любимци. Проверете за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Irobot-Roomba-J7%2B/

Bisell Iconpet

Bisell Iconpet е издръжлива прахосмукачка с литиева батерия, която издържа дълго време. Двигателят на машината се върти с много бърза скорост, за да изсмуче напълно всички косми. Ролката с четка е най-добрата част от машината. Няма заплитане на косми от хора или домашни любимци. Технологията Clean slide направи много лесно изпразването на кошчето за боклук.

Можете да промените нивото на докинг станция и да го регулирате според вашите нужди. Има също LED и екран, показващ напредъка на почистването.

Спецификации

Основните спецификации на  Bisell Iconpet са както следва:

 • Тежест: 3 кг
 • Времетраене на батерията: 50 минути
 • Размер на кошчето: 0,4 литра
 • Гаранция: 3 години

Плюсове:

 • Горните светлини улесняват почистването на подлежащите повърхности.
 • Четката е без заплитане
 • Модерен дизайн

Минуси

 • Малко по-тежка от обикновените прахосмукачки.

Bisell Iconpet е комбинация от елегантен стил, добра производителност и дълъг живот на батерията. Проверете за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Bisell-Iconpet/

Dyson V11

Dyson V11 е идеален за изправено почистване, така че можете да почистите добре всички подлежащи подови области, тъй като прахосмукачката е  с добавка. V11 има много мощен двигател.

Мощността на прахосмукачката се настройва автоматично към вида на пода, върху който се използва. От задната страна на машината можете да видите LCD екран, който ще ви покаже оставащата батерия и видеоклипове свързани с  това как да използвате машината.

Ще трябва технично да отворите филтъра в кошчето и след това лесно можете да извадите боклука без да има облак от прах. Процентът на филтрация е 99,9%. Можете да включите втора батерия, за да увеличите живота на батерията при продължителна употреба.

Спецификации

Основните спецификации на  Dyson V11 са както следва.

 • Вид: пръчка без кабел
 • Времетраене на батерията: 1 час
 • Размер на кошчето: 0,9 литра
 • Тегло: 3 кг

Плюсове

 • мощността се регулира автоматично
 • допълнителни функции
 • LCD дисплей

Минуси

 • Изпразването на кошчето е малко трудно

Dyson V11 има много допълнителни инструменти като инструмент за пукнатини и мръсотия. Той е прост и удобен за използване. Проверете го за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Dyson-V11/

Прахосмукачка Shark Vertex

Ако ви е писнало четката ви да се увива в косми, тогава прахосмукачката Shark Vertex е направена за вас. Тази прахосмукачка разполага с най-новата технология с 2 мощни ролки, които ще изсмучат максимално прах и козина от вашия под.

Силиконовите ролки  изсмукват всички отпадъци и са против обвиване на косми, така че няма да се налага да почиствате четката отново и отново. Можете лесно да се движите през къщата си и да почистите целия прах с тази прахосмукачка.

Можете дори да го настроите до по-малък размер, за да почистите под диваните и масите. В основата има капак, който изпразва кошчето.

Спецификации

Основните спецификации на прахосмукачката Shark Vertex са както следва:

Вид: Изправена

Времетраене на батерията: не е посочено

Размер на кошчето: 0.94 литра

Тегло: 7.5кг.

Плюсове

● Мощно засмукване

● Гъвкаво почистване

● Ролката с четка се почиства автоматично

● Голяма торбичка за боклук

Минуси

● Тежка

● Масивен въздушен поток

● Допълнителни аксесоари може да паднат.

Прахосмукачката Shark Vertex е мощна изправена машина. Въпреки че е тежка, което намалява мобилността, може да се превключи в режим на захранване на повдигането за цялостно почистване. Проверете го за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Shark-Vertex/

Tineco Pure One S12

Tineco Pure One S12 е безжична и има много аксесоари, включително 2 ролки четки за твърди и мокетни подове, четка за прах и мини мощна четка, а за почистване на шкафове има ъглов адаптер.

Тази прахосмукачка е вградена с почистващ филтър, който ще премахне мощно всички замърсявания. Докът притежава 3 инструмента с достатъчно празно пространство.

Има 2 батерии, които могат да се зареждат едновременно. Така заедно, това ще ви даде време за работа от 1 час и 40 минути, което е достатъчно добре. Можете да изберете да имате свой собствен режим на захранване или да използвате вградения интелигентен AI режим.

Екранът на машината ще ви покаже оставащата батерия. В машината има и пръстен. Пръстенът действа като сензор, показващ червен цвят, когато има прах, и става син, когато всичко е почистено.

Производителите предлагат приложение за машината.

Спецификации

Основни спецификации на Tineco Pure One S12 са както следва.

Тип: безжична

Времетраене на батерията: 1 час и 40 минути

Размер на кошчето: 0,70 литра

Тегло: 2,7кг.

Плюсове

● Множество аксесоари

● Добре сглобени

● Хубав LCD дисплей

● Автоматично почистване

● 2 батерии

Минуси

● По-малко място за аксесоари

Може да почувствате, че Tineco Pure One S12 не е много мощна, но има множество  гъвкави функции. Проверете  за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Tineco-Pure-One-S12/

 Eureka Floor Rover Vacuum

Прахосмукачката Eureka Floor Rover има турбо четки за премахване на космите на домашни любимци от стълби, дивани и подове. Има дълъг кабел, така че можете лесно да се движите в къщата си, пренасяйки го през труднодостъпни места.

Много е лесно да изпразните торбата за боклук. Просто натиснете бутона за изпразване и цялата мръсотия ще бъде освободена без никаква бъркотия. Тя е много достъпна и лесна за използване за редовно почистване.

Спецификации

Основните спецификации на прахосмукачката Eureka Floor Rover са както следва:

Тип:с кабел

Времетраене на батерията: Няма

Размер на кошчето: 1литър

Тегло: 9кг

Плюсове

● Достъпна цена

● Турбо четка

● Лесна за употреба

Минуси

● Малко тежка

Прахосмукачката Eureka Floor Rover има висока производителност с турбо четки. Проверете за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Eureka-Floor-Rover/

Заключение:

Отървете се ефективно от космите на домашни любимци с моторизирана четка. HEPA филтрите са идеални за кошчета за боклук за предотвратяване на алергии. Изпразнете внимателно кошчето и изхвърлете отпадъците, без да го излагате на въздух.

И така, ние събрахме някои най-добри продукти, които могат да ви помогнат да се отървете от упоритите косми на вашите домашни любимци и да премахнете праха. Вземете си прахосмукачка, която ви подхожда най-много, за да имате любимци с козина у дома без хаос.

Надявам се тази статия да е била полезна!!!