Най-добрите бягащи пътеки за домашна употреба

Съвременните бягащи пътеки не са само средство за бягане. Тези машини вече включват много функции, които улесняват влизането във форма, докато ги използвате. В резултат на това е от съществено значение да знаете от какво се нуждаете в една бягаща пътека, ако искате да получите най-добрата. Бягащите пътеки се предлагат от голямо разнообразие от марки, а някои са по-добри от други в зависимост от индивидуалните ви лични нужди и ниво на физическа подготовка.

За хора, които са нови в областта на физическите упражнения, има някои неща, които трябва да обмислите, преди да закупите бягаща пътека от магазина. В зависимост от целта ви има определени спецификации, на които трябва да отговарят най-добрите бягащи пътеки за дома. Ние ще представим тези критерии в нашите прегледи.

Ще разгледаме най-фантастичните опции за бягащи пътеки за 2022 г., за да ви помогнем да ограничите избора си. Ще ги класираме въз основа на много критерии. Например, можем да оценим най-добрите, най-луксозните и най-евтините опции. По този начин могат да се задоволят разнообразни размери на бюджета.

NordicTrack 1750

Като цяло най-добрата

„NordicTrack Commercial 1750“ е достъпна, силна, надеждна/приятна бягаща пътека. Тя може да се похвали с 14-инчов HD дисплей с първокласна графична обработка, по-бърза двойна 2,4 GHz и 5 GHz Wi-Fi свързаност и възможност за свързване с Bluetooth слушалки.

Можете лесно да сгънете тази пълноразмерна домашна бягаща пътека за около десет секунди със системата EasyLift Assist. Ако използвате функцията iFit, функцията за наклон/понижение се синхронизира с проучването на терена чрез компонента Google Maps на iFit. Освен това тя предлага безкраен набор от фитнес програми и създава предложения в зависимост от личните ви цели.

Основните характеристики включват:

  • Процедури на iFit
  • 14-инчов HD сензорен екран
  • Предварително програмирани режими
  • Тих и плавен двигател с мощност 3,75 CHP, който осигурява наклон от 15 % и спад от 3 %, за да тонизира долната част на тялото ви.
  • Максимална скорост 19 километра в час
  • 15% максимален наклон и 3% максимален спад
  • 38 тренировъчни програми

Заключение

NordicTrack Commercial 1750 съчетава забавление, производителност и ниска цена, което го прави една от най-добрите бягащи пътеки за домашна употреба. Ако търсите бягаща пътека, която може да се приспособи към широк спектър от фитнес нива и предпочитания за тренировки, тази е за вас.

Бягаща пътека Bowflex 22

Най-добър HD екран

Тази бягаща пътека е огромна и цената ѝ го отразява. Бягащата пътека Bowflex 22 има отличен дизайн и конструкция, силна производителност и много допълнителни функции. Тази бягаща пътека има двигател с мощност 4 конски сили, 22-инчов сензорен екран, пътека за бягане с ширина 35 сантиметра и дължина 96 сантиметра и амортизация на платформата Comfort Tech, която помага за намаляване на натъртванията на стъпалото дори при по-високи скорости.

Бягащата пътека Bowflex 22 е отличен избор, ако разполагате с достатъчно място. Височината ѝ е 112 сантиметра, ширината – 63 сантиметра, а дължината – цели 136 сантиметра. Може да се похвали с технологията за сгъване SoftDrop, но не се сгъва напълно, така че все още ще отстъпвате много място на пода, когато я съхранявате.

Тази машина от висок клас е масивна и здрава като всяка, която можете да намерите във фитнес зала. Благодарение на широката работна площ, огромният 22-инчов сензорен екран улеснява проследяването на тренировките. Освен това можете да използвате приложението JRNY за свързване на вашите стрийминг услуги, което ви позволява да гледате Netflix или Disney+, докато бягате.

Заключение

Бягащата пътека Bowflex 22 има отличен дизайн и конструкция, силна производителност и много допълнителни функции, които я правят идеална за домашна употреба.

Sole F80

Най-добра за тежък пробег

В сравнение с NordicTrack и Bowflex тази сгъваема бягаща пътека разполага с 9-инчов LCD дисплей, който показва сърдечния ритъм, скоростта, темпото и изгорените калории. Освен това има вграден държач за таблет за докинг на устройството ви и Bluetooth връзка за аудио и проследяване на статистиката, което ще поддържа интереса и мотивацията ви по време на тренировките.

Тя има работна площ с размери 35 на 96 сантиметра, двигател с мощност 3,5 конски сили от търговски клас, наклон до 15 % и може да издържи максимално тегло от 170 кг. Новото интегрирано изживяване за упражнения на Sole е изградено на базата на популярното приложение Studio. Вече са налични професионално водени тренировки в домашни условия с данни в реално време, което ги прави по-социално ангажирани и достъпни. Уредът не разполага с опция за спад, но предлага широк набор от настройки за наклон. Тази машина няма да ви даде усещането за бягане или ходене по хълм. Има само един начин да се изкачите – нагоре.

Заключение

Sole F80 е една от най-тихите на пазара. Усеща се здрава при всички скорости и може да се справи с всяко тегло. Страничните бутони за управление също така улесняват промяната на скоростта през определени интервали от време. Щракнете върху следния линк, за да я  получите в OLX https://www.olx.bg/ads/q-Sole-F80/

Horizon T101

Най-добра цена

Horizon T101 е достъпна бягаща пътека, която може да свърши работата си ефективно. Максималната ѝ скорост е 10 км/ч, а максималният наклон – 10 %. Това я прави подходяща за леки упражнения, като джогинг или ходене. Компактността и сгъваемостта също са популярни атрибути на тази бягаща пътека.

T101 разполага с три светодиодни панела, които показват какъв е напредъкът ви по време на тренировката. Ще можете да видите обратна информация за изразходваните калории, изминатото разстояние, сърдечния ритъм, наклона, скоростта и продължителността на бягащата пътека. Освен това е свързан с Bluetooth и включва вграден държач за таблет в конзолата, което ви позволява да следите сърдечния си ритъм и други статистически данни, докато тренирате, използвайки телефона или таблета си. Можете също така да слушате музика или да гледате любимите си телевизионни предавания, докато бягате на нея.

Вграденият охлаждащ вентилатор е необичайна функция за бягащите пътеки в този ценови диапазон, но това устройство има всичко. То има и държач за бутилка с вода, който ви помага да останете хидратирани. Можете лесно да съхраните Horizon T101 като го сгънете. Първоначалните размери са 112 на 54 на 88 сантиметра. При сгъване обаче те са наполовина по-малки.

Заключение

Често приемаме, че ниската цена е свързана с жертва на качеството. Въпреки това бяхме изненадани от броя на функциите, включени в Horizon T101, много от които не се предлагат в подобни продукти на същата цена. В резултат на това той е начело на нашия списък с най-добрите на достъпни цени.

Echelon Stride

Най-добрата за пестене на място

Бягащата пътека Echelon Stride има иновативен механизъм за сгъване, който намалява общия ѝ размер до 10,25″. Освен това в сгънато състояние можете лесно да съхранявате стойките и конзолата вертикално покрай стена или хоризонтално зад диван. Тя е оборудвана и с монитор за измерване на сърдечния ритъм.

Въпреки че тази бягаща пътека няма екран на конзолата, тя има три предварително зададени параметъра за скорост и наклон, които се показват на цифровия панел. На тази машина има гнездо за вашия смартфон и можете лесно да ги сдвоите чрез Bluetooth.

Заключение

Въпреки че Echelon Stride не е най-мощната бягаща пътека, тя е добър избор за хора с ограничено пространство поради малкия си размер в отворено състояние. Тя би била идеална за хора, които споделят една стая или апартамент.

Ако не сте успели да си харесате бягаща пътека от списъка ни, може да посетите сайта OLX и да се запознаете с най-добрите оферти за бягащи пътеки.