Най-добрите „дънк“ обувки на Nike за 2022 г.

Може би сте виждали много марки, които произвеждат обувки, но Nike е една от популярните марки, които предлагат най-добрите dunk обувки на разумни цени. „Дънк“ обувките Nike са създадени за баскетболни спортисти и са станали популярни в целия свят. Обувките Nike са най-добри заради своя комфорт, размери и балансирана възглавница. 

Nike dunk са били основно предназначени за игра на баскетбол, а след това са били адаптирани в обувки за скейт за Nike SB, така че можете да сте сигурни, че те са удобни и добри за ежедневно носене. Ето някои от най-добрите dunk обувки Nike, които можете да използвате през 2022 г.

Nike SB Shane – Най-добри като цяло

Източник: nike.com
 • Модерни
 • Леко тегло
 • Поддържащи
 • Дълготрайни
 • Без нужда от пробиване
 • Перфектно сцепление
 • Най-добър абсорбатор на удари

Nike SB Shane са проектирани да работят добре и да изглеждат добре. Той може да има основен външен вид и характеристики, но е оборудван с функционални и удобни елементи. Изчистената форма прави тези обувки модерни, за да подхождат на всяка улична визия. 

Освен това лекотата на Nike SB Shane ги прави удобни за упражнения и игра на всякакъв вид игри с висока поддръжка и функции за абсорбиране на удари благодарение на перфектната си възглавница. Освен това можете да ги разхлабите лесно за секунди, а и цената им е достъпна.Dunk обувките Nike SB Shane са най-добри за изпълнение на каскади и можете да ги получите в OLX

Nike SB Zoom Bruin – Издръжливи

източник: sneakernews.com

Материалите, от които е изработена маратонката, са няколко, но почти всички са предназначени за кънки, така че качеството е по-издръжливо.  Предлагат се в много цветове и размери, което позволява лесното им пасване.

Освен това усъвършенстваното омекотяване е идеално за използването им през целия ден, тъй като те осигуряват достатъчно комфорт, без да прекаляват. Лекотата, най-доброто сцепление, перфектното усещане за борда, гъвкавостта и цялостният комфорт правят тези обувки уникални и издръжливи. Ако тези обувки ви харесват, можете да ги закупите от OLX.

Nike SB Blazer Low – Най-добри за скейтбордисти

източник: shooos.com

Nike SB Zoom Blazer Mid използва традиционен дизайн и го адаптират към нуждите на съвременните скейтбордисти. Той има мека омекотяваща подложка и гъвкава подметка, които работят заедно, за да осигурят чудесно усещане за дъска и сцепление. Блокът Zoom Air предлага отзивчиво омекотяване, а яките на средната част осигуряват опора на глезена.

Класическият външен вид, впечатляващият стил и висококачествените материали са превърнали Nike SB Blazer в една от най-добрите dunk обувки на Nike, които можете да получите в OLX на разумна цена.

Nike SB Stefan Janoski – Макс Мид

източник: titus-shop.com
 • Небрежен стил
 • Леко тегло
 • Предлага се в различни цветове
 • На достъпни цени 
 • Най-добро усещане за дъска
 •  Лесно се поддържат чисти
 • OLX Цена: От 100 лева

Скейтбордистите винаги обичат да имат удобни, стилни и цветни обувки с добро усещане за дъска. С дълбоки хоризонтални и вертикални жлебове за огъване Nike SB Stefan Janoski ви позволява да ходите или бягате в естествен диапазон от движения, а гумените шупли на подметката осигуряват задоволително усещане за дъска. 

Удобните стелки са най-известни с използването на Air Max, който помага за намаляване на сътресенията. Освен това подметката с чашки е изработена от специален материал, който помага за избягване на подхлъзвания, което прави Nike SB Stefan Janoski най-добри за скейтъри и други спортове. Ако тези обувки с максимална лекота ви харесват, можете да ги закупите от OLX.

Nike SB Solarsoft Canvas – Достъпна цена

източник: impericon.com

Nike SB Check Solarsoft Canvas е още по-разпознаваем заради своите характеристики и има изчистена и семпла форма. Тези обувки са положително оценени от потребителите заради техните капковидни стелки, които предлагат поддръжка и комфорт. Освен мекото усещане, стелките предлагат и отлично усещане за борда и подобрена защита. 

Освен това можете да ги използвате дори и да не сте скейтър, тъй като те осигуряват огромен комфорт и поддръжка и можете да ги използвате в ежедневието си. Дантелата и подплатените яки осигуряват зона на комфорт за краката. 

Ако търсите достъпни обувки Nike с огромна поддръжка и омекотяване, можете да се сдобиете с Nike SB Solarsoft Canvas в OLX.

Nike SB Blazer mid – Най-добри за дълги разходки

източник: nike.com
 • Най-добро прилягане
 • Модерни
 • Страхотно сцепление и усещане за дъска
 • Разнообразие от цветове
 • Оборудвани с Air Zoom
 • Разумна цена
 • По-леки средни върхове
 • Най-добри за дълги разходки
 • Цена в OLX: От 79 лева

Nike SB Blazer Mid е друга достъпна опция от Nike. Тези обувки са с модерен дизайн, който предлага перфектно сцепление и защитно усещане за дълги разходки. Предлагат се в разнообразни цветови варианти и можете да изберете подходящия за вас.

Освен това функцията Air Zoom ги прави удобни за използване през целия ден без проблеми със сцеплението. По-леките средно високи обувки са идеални за пълно покриване на краката. Сред всички останали dunk обувки на Nike, Nike SB Blazer Mid се считат за най-подходящи за дълги разходки и можете да ги получите в OLX на достъпна цена.

Заключение

След изобретяването на технологията Air Zoom Nike се превърна в световноизвестна марка, която предлага функциите Air Zoom във всички модели обувки, правейки ги удобни за използване. Повечето от моделите обувки на Nike са създадени за каране на кънки и ако говорим за най-добрите dunk обувки Nike, става въпрос за комфорт, перфектна възглавница, мода и най-добро усещане за борд.

Може да сте използвали обувки и на други марки, но Nike като цяло е най-добрата марка, която предлага качествени обувки в различни цветове, дизайн и цени. Ако и вие търсите най-добрите dunk обувки Nike, можете да си изберете и да получите една от горепосочените опции в OLX.