Най-добрите електрически скейтове

Наблюдаваме голяма промяна в технологиите във всичко, което използваме днес. Скейтовете, които бутаме чрез краката си, също се усъвършенстват с времето и в тях се монтират малки двигатели и батерии, за да се превърнат в електрически скейтове.

Електрическите скейтове сега се превърнаха в популярна тенденция за изпълнение на каскади и много марки представиха различни видове скейтове с различни спецификации. Ако търсите най-добрите електрически скейтове, трябва да вземете предвид следните важни фактори.

Бюджет

Хората винаги избират нещата, които да купят, в зависимост от бюджета си. Затова се уверете, че бюджетът ви е в широк диапазон, тъй като много марки предлагат скейтове на различни цени. Можете да изберете някой от бюджетните скейтове, ако сте начинаещ, или дори можете да си купите професионален такъв.

Разстояние и обхват

Съществуват различни скейтбордове с различен обхват на времето за каране, ако вашата самолетна цел е да карате скейтборда си дълго време, тогава ще ви трябва скейтборд със силен живот на батерията и това е важен фактор за карането.

Скорост

Скоростта е друг важен фактор за електрическите скейтбордове. Професионалните скейтъри винаги предпочитат скейтбордове с висока възможна скорост, за да могат да изпълняват различни каскади. 

Тегло и преносимост

Преносимите скейтове с ниско тегло са идеални за скейтърите каращи до работа. Портативните скейтове са лесни за пренасяне по време на пътуване, Портативните скейтове заемат по-малко място и можете лесно да ги поставите в чанта.

Колела

Преди да закупите скейтборд, трябва да се запознаете и с колелата му. Големите и широки колела са най-подходящи за каране извън пътя, докато скейтовете с малки колела са идеални за използване в града.

Намирането на всички тези характеристики в един скейтборд е достатъчно трудно и изисква време и проучване. Ето защо направихме преглед на най-добрите електрически скейтбордове, за да ви дадем възможност да изберете един от най-подходящите скейтбордове за получаване на невероятно изживяване. Разгледайте тези най-добри електрически скейтове.

Backfire Zealot S – Най-добър като цяло

● Обхват: 30-40 километра

● Максимална скорост 48 километра в час

● 50,4V 346Wh батерия

● Високоефективна електронна система с 21700 батерийни клетки 

● 2 x 875W двигатели с висок въртящ момент

● Спирачна система ABS

● 96-милиметрови сменяеми колела

● LED светлини

● Цена в OLX: 1400 лв

Backfire Zealot S е най-добрият скейтборд в нашия списък. Той има много функции, които са идеални за скейтърите. Обхватът на задвижването на този скейтборд е до 40 километра, като същевременно предлага скорост от 48 километра в час.

Освен това този скейтборд е оборудван с двигатели с висок въртящ момент и спирачна система ABS, която регенерира енергия, която може да се използва повторно. Широките 96 мм колела са идеални за офроуд пътници и можете да ги сменяте с лекота.

В допълнение, LED светлините са направили Backfire Zealot S способен за използване през нощта. Ако търсите най-висококачествени електрически скейтове с допълнителен обхват и скорост, препоръчваме ви Backfire Zealot S, които могат да се превърнат в най-добрата ви бъдеща инвестиция.

Verreal – Професионален

● Обхват: 15-21 километра

● Максимална скорост: 27 километра в час

● Регенеративни спирачки

● Дистанционна връзка на 2,4 GHz

● Дистанционно ниво на батерията

● LED индикатори

● Може да издържи товар до 130 килограма

● Цена в OLX: от 1600 лв.

Скейтбордът Verreal се счита за един от най-професионалните скейтбордове с различни невероятни характеристики. Той може да измине до 21 километра с едно зареждане. Максималната скорост на този скейтборд е до 27 км/ч.

Освен това регенеративната спирачна система е ефикасна, за да ви осигури допълнителен заряд за придвижване. Цялостните характеристики, като дистанционна връзка, LED индикатори и алуминиев дизайн, са го превърнали в най-добрия професионален скейтборд.

Цената може да е по-висока от тази на други марки, но все пак е достоен вариант за професионални потребители.

Nilox DOC – Достъпен

● Достъпно

● Обхват: 20 километра

● Мощност на двигателя 200 W

● 2 часа време за зареждане

● Тегло 6 кг

● Може да издържи товар до 100 кг

● Цена в OLX: от 700 лв.

Nilox DOC е друг достъпен скейтборд с различни характеристики. Пробегът на задвижването му е до 20 километра при максимална скорост от 12 километра в час с едно зареждане, а пълното зареждане на батерията отнема само 2 часа.

Освен това мощността на двигателя от 200 W е достатъчна, за да издържи и премести товар до 100 килограма.

Ако търсите най-добрите скейтове на достъпна цена, Nilox DOC предлага уникални спецификации на достъпна цена и можете да ги получите в OLX.

UrbanGlide X-Roll – Мултифункционален

● Алуминиева конструкция

● Максималният обхват е до 10 километра

● Максималната скорост е до 15 километра в час

● Мощност на двигателя 250 W

● 3 режима на скоростта

● 2 режима на каране

● Дистанционно управление

● Колела с ширина 7,3 см

● Тегло само 3,5 кг

● Цена в OLX: 500 лв

UrbanGlide X-Roll е третият най-добър скейтборд, който ви препоръчваме. Той има висококачествена алуминиева конструкция и се счита за една от най-известните марки, които предлагат скейтбордове за каране .

X-Roll се предлага с мощност на двигателя 250 W и широки гумени колела. С едно зареждане може да измине до 10 километра при максимална скорост от 15 километра в час. Освен това има три режима на скорост, 2 режима на каране и функционалност за дистанционно управление, което го прави най-добрият професионален електрически скейтборд.

Ако търсите мултифункционален скейтборд на достъпна цена, UrbanGlide X-Roll може да бъде най-подходящият за вашата бъдеща инвестиция.

Заключение

Съществуват много видове скейтбордове за различни потребители и възрасти, а стотици марки предлагат електрически скейтбордове, поради което е трудно да се намери подходящ скейтборд за редовно каране. Затова събрахме информация въз основа на личния ни опит, за да ви помогнем да изберете най-подходящия вариант за получаване на най-добро потребителско изживяване.

Ако търсите като цяло най-добрия скейтборд, можете да изберете Backfire Zealot S или можете да изберете Nilox DOC, ако разполагате с ограничен бюджет. Няколко други скейтборда, като UrbanGlide X-Roll и Verreal, също могат да се превърнат в идеалната ви покупка за бъдеща употреба.