Най-добрите компютърни игри

Най-доброто гейминг изживяване се нуждае от най-добрите игри с качествена графика, резолюция, дисплей и състав. Може да сте играли много игри на вашия компютър, но определено ще има някои игри, които никога не бихте искали да забравите поради тяхното качество и интерес.

Към момента ще трябва да имате една от ограничените игрови конзоли, включително Xbox или PS5. Конзола за игра на тези нови и модерни игри, които се играят и преглеждат от милиони играчи по целия свят.

Има милиони игри и е трудно да се намери най-подходящата игра за вас. Ето защо ние правим проучвания и ви улесняваме да направите правилния избор. И така, ето седемте най-популярни и най-високо оценени игри, които могат да се превърнат във вашата перфектна  душевна игра до края на живота ви. Нека да разгледаме тяхното качество и същност.

Screenshot_20220129-221037.png

1. Red Dead Redemption II

Red Dead Redemption е най-популярната компютърна игра, която се играе от милиони хора по целия свят. Историята е още по-завладяваща и интересна с иновативна игра и перфектен замисъл на мисиите. Героите са перфектно представени с милиони кратки диалози.

По-интересното е, че можете да извършвате редица действия, включително ограбване на банки и след това бягство със заложник на гърба на коня, стрелба по хора, лов и редица други неща, които  правят нещата идеални за любителите на играта.

Накратко, Red Dead Redemption е една от най-високо оценените и най-продавани игри в онлайн магазините, включваща всички функции, които една съвременна игра трябва да притежава. Проверете цената ѝ, като кликнете върху връзката по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-red-dead-redemption-2/

Screenshot_20220129-221438.png

2. Forza Horizon 5 – Best of Racing

Харесвате ли игри със състезания с коли? Искате ли да имате представена състезателна игра? Нека поговорим за Forza Horizon 5, която е една от най-новите състезателни игри с автомобили с още по-разширени функции от предишните версии. Има голяма колекция от 500 коли за състезания в различни режими, но трябва да ги отключите чрез редица постепенни постижения. Освен това предлага много състезателни писти с качествено, гладко и ярко представяне.

Освен това, тази игра включва и опция за много играчи и редица потребители могат да предизвикват и участват в състезания в играта. Ако искате да закупите състезателна игра, която е по-динамична и интересна от другите игри, които някога сте играли, тогава трябва да проверите информацията за Forza Horizon 5 (една от най-купуваните през 2020 г.) на връзката, дадена по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-forza-horizon-5/

Screenshot_20220129-221650.png

3. Grand Thief Auto 5

GTA 5 е една от популярните игри, сред играчите в световен мащаб. Тя е широко известна със своята ролева игра но можете и да изпълнявате много действия свободно. Сега Grand Thief Auto 5 може да се играе от много играчи в частни сървъри. Има много модификации, които можете да приложите към играта, което прави GTA 5 невероятна игра за всички времена.

В GTA 4 имаше много недостатъци, които бяха подобрени от разработчиците в новата актуализация на Grand Thief Auto 5. Тя има редица функции, включително по-големи карти от Red Dead- Redemption и GTA 4, повече планове за летене, много коли и дрехи. Тя също така има добавени функции за плавно гмуркане и лов. В допълнение към това, GTA 5 предлага гладка и ярка графика с много герои, която добавя към най-доброто изживяване на играчите и  хвалби от критиците по целия свят.

Може да се играе на Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 и PlayStation 4. Ако търсите игра с най-добър потребителски интерфейс и опит, GTA 5 може да е по-подходяща за вас, тъй като е включена в списъка на най-продаваните игри и има похвали от критиците за подобренията си. Проверете повече подробности за Grand Thief Auto 5, като щракнете върху връзката по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-gta-5/

Screenshot_20220129-222006.png

4. Guilty Gear Strive

Много бойни игри имат свои специфични характеристики, но Guilty Gear Strive е проектирана с такива функции, които  друга бойна игра няма. Тя е проектирана с режим на история. Новата актуализация е добавила шест нови героя, придавайки на тази игра нов вкус и докосване. Guilty Gear Strive предлага гладка визуална графика с подходящо съдържание.

Освен това в играта има режим на тренировка, в който можете да научите комбинациите на всеки герой и да ги приложите в режима на игра с реална история и можете да усетите всяко действие в епичен режим, дори ако не сте експерт. Жанрът на тази игра е Бой/Екшън и може да се играе на платформи PlayStation 3 и PlayStation 4.

Ако обичате бойни игри с ново усещане, най-добра графика, лесен контрол и епични бойни комбинации, тогава Guilty Gear Strive може да е по-добър избор за най-добрите ви бойни игри. Проверете  за повече подробности  връзката по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Guilty-Gear-Strive/

5. XCOM 2

Геймърите обичат да играят екшън, сюжетни или дори състезателни игри, но XCOM 2 съществува и се продава като различна игра, в която герой ви предоставя достъп до правителствата на всички планети и трябва да ги защитите от извънземни, които вече са нахлули на Земята.

Това е една от най-добрите стратегически игри, където ще празнувате победата си и ще бъдете опозорени при загуба. Главната цел, която ще ви бъде предоставена, е да запазите тези планети в безопасност от всякакви атаки на извънземни. В XCOM 2 също е добавена нова функция, където можете да играете както хора, така и извънземни, за да се борите срещу заплахи и врагове.

Ако търсите най-добрата стратегическа игра, XCOM може да бъде вашият по-добър избор. Проверете повече подробности на връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-XCOM-2/

6. Hitman

Гледали ли сте Hitman Series? Би било положително изживяване, ако е така, тъй като играта Hitman включва всички локации от Hitman Season 1 и вие ще действате като агент 47, докато убивате редица мишени по целия свят.

Hitman предлага много места и цели, които ще трябва да постигнете, като убивате мишени с редица методи за безшумно убиване. Можете да използвате кабел, който е в оборудването на героя. Играта може да се играе на платформите Xbox One и PlayStation 4.

Имаше много недостатъци в предишната игра, която беше актуализирана с нови функции, включително най-добра графика и съдържание на Игра на годината за най-добра намеса на потребителите и забавно изживяване. Относно всички действия на Агент 47 са включени в тази игра и трябва да ги изпълните сами, но за по-добро представяне в играта трябва да прочетете наръчника или да гледате Hitman Series преди това.

Ако харесвате стратегически игри с усъвършенствани техники за убиване и действие като агент 47 от поредицата Hitman, тогава тази игра  приляга идеално за вашето най-добро стратегическо игрово изживяване. Проверете повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Hitman/

Screenshot_20220129-222408.png

7. Alien Isolation

Alien Isolation е една от най-добрите игри, известни с ужасите. Тя е базирана на филм на ужасите, наречен „Alien and Thought‘‘ и трябва да преживеете редица опасности стъпка по стъпка, идващи пред вас.

Ще се сблъскате с опасности от извънземни, които унищожават земята и трябва да разсейвате, избягвате или дори да се изправяте срещу тях в играта. Има много техники, които трябва да използвате, за да направите врага си слаб чрез изработване на предмети, хакерски системи и търсене на ресурси.

В допълнение към това, тази игра може да се играе на платформата PlayStation 4 и можете да я получите в различен онлайн магазин. Проверете  за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Alien-Isolation/

Заключение:

Има милиони игри в различни магазини, играни от много хора, но игрите, които споменахме по-горе, са от различни видове и са високо оценени от играчи по целия свят. Тези игри също са сред списъка на най-продаваните игри и са похвалени от критиците за най-добрата намеса на потребителите, графики, мисии, стратегии, истории, тактики, карти, местоположения и най-важното за най-доброто изживяване на потребителя. Проверете подробностите им, като следвате посочените по-горе връзки.