Най-добрите налични игри за Xbox One

Xbox One е една от най-популярните конзоли за видеоигри на пазара. Тя предлага страхотно игрово изживяване и голямо разнообразие от игри за своите потребители. В тази статия ще разгледаме най-добрите игри за Xbox One, които са налични в момента. Ще разгледаме и защо Xbox One е по-добър от другите конзоли за видеоигри, налични на пазара.

Xbox One – По-добрата гейминг конзола

Xbox One предлага страхотно игрово изживяване с голямо разнообразие от игри, достъпни за своите потребители. Той също така има някои функции, които не са налични на други игрови конзоли. Някои от тези функции включват: ● Вариантите на Xbox One имат по-мощен хардуер в сравнение с подобни позиционирани варианти на други игрови конзоли. Това му позволява да стартира игри с по-добра графика и по-плавно изживяване.

● Xbox One предлага Xbox Live, която е страхотна онлайн платформа за мултиплейър, която позволява на потребителите да играят с хора от цял ​​свят. Тази платформа се рекламира като по-добра и по-надеждна от конкурентните мрежи.

● Microsoft въведе обратна съвместимост за Xbox One, което означава, че потребителите ще могат да играят някои от игрите на Xbox 360 на своя Xbox One. Потребителят няма да има нужда да изхвърля старите игри за Xbox 360 и пак ще може да ги играе на новия Xbox One.

Най-добрите игри за Xbox One налични на пазара

В този списък ще намерите петте най-добри игри за Xbox One, налични на пазара. Ще получите по-подробна представа за същността на играта и годината ѝ на основаване. Нека хвърлим един поглед през всеки един от тях!

1. Halo: The Master Chief Collection

Ако сте голям фен на игрите със стрелба от първо лице, колекцията Halo: The Master Chief определено ще ви държи привлечени за дълго време. Предлага се с 6 игри: Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST и Halo.

Разработчиците на тази игра: 343 industries

Издатели: Xbox Game Studios

Режим: Налични са както единични, така и мултиплейър режими

Цената за тази игра варира в зависимост от различните игри, налични в колекцията.

Издание на Xbox One: 11 ноември 2014 г

2. Forza Horizon 4

Състезателните игри са един от най-популярните жанрове игри. Ако обичате да играете състезателни игри, Forza Horizon 4 е идеалният вариант за вас. Тя включва пътни състезания вместо професионални състезания по писта, което я прави по-желана. Картата за тази игра е на временно затворените пътища.

Автомобилите и средата на състезателната игра Forza Horizon 4 са супер готини и красиви. Трябва да отключите различните сезони, като спечелите влияние, което е същността на играта. Можете да спечелите тези влияния, като се състезавате, търсите другите коли и завършите успешно всички предизвикателства.

Можете да играете различни видове състезания като дрифт, рали и дори състезания от точка до точка. Ще получите и автоматично шоу, където можете да купувате или продавате автомобили, да надграждате колите в гараж ръчно и да избирате цвета на колата си от бояджийницата.

Разработчиците на тази игра: Playground Games

Издатели: Microsoft Studio

Режим: както единичен, така и мултиплейър режим

Дата на издаване: 2018 г

3. Forza Horizon 5

Най-новото продължение на Forza Horizon не можеше да бъде пропуснато в този списък. Петото изпълнение на тази популярна състезателна игра обединява забавни музикални фестивали със състезания, което прави играта по-забавна и интересна. Ще намерите много повече различни видове режими във Forza Horizon 5, заедно с весела музика и диви каскади.

Най-добрата част от тази пета част на Forza Horizon е, че има настройка за Мексико и идва с нови функции като лаборатория за събития „Създай писта“ сред останалите.

Разработчиците на тази игра: Playground Games

Издатели: Microsoft Studio

Режим: както единичен, така и мултиплейър режим

Дата на издаване: 2021 г

4. Gears 5

Gears 5 е още една игра със шутър от трето лице от този списък. Това е 5-та игра от целия този франчайз на Gears of War и е продължение на Gears of War 4. Историята от Gears of War 4 продължава в това, където COG (Коалицията на подреденото правителство) все още се бори с Рояк, тяхната вражеска сила.

Сюжетът на Gears 5 е много завладяващ, а графиката и механиката на стрелба просто издигнаха сюжета на различно ниво. Една от най-забележителните характеристики на тази игра е механиката на прикритие. Трябва да използвате тази система за прикритие доста често и ловко, защото ако сте изложени на огъня на врага за няколко секунди, можете да умрете!

Разработчици: The Coallition

Издатели: The Xbox Game Studios

Серия: Gears of War

Платформи, където тази игра може да се играе, различни от Xbox One: Microsoft Windows и Xbox Series X/S

Режими: Предлагат се както единичен, така и мултиплейър

Дата на пускане: 10 септември 2019 г

5. Ori and The Will Of The Wisps

Тази игра включва най-уникалния жанр игри в този списък. Ако искате да си починете от жанра на състезателни и шутъри, тази игра с  приключения и метроидвания е точно за вас!

Геймплеят на тази игра е свързан с проучване, събиране на предмети, получаване на подобрения по пътя и евентуално връщане към областите, които не са били достъпни преди. Това е директно продължение на Ori and the Blind Forest.

Разработчици: Moon Studios

Издатели: The Xbox Game Studios

Платформи, където тази игра може да се играе, различни от Xbox One: Microsoft Windows и Xbox Series X/S

Дата на пускане: 11 март 2020 г. (Xbox One)

Заключение

На пазара има толкова много игри за Xbox One и е трудно да се изберат най-добрите. В тази публикация в блога разгледахме най-добрите игри за Xbox One, които можете да закупите. Ще намерите игри с различни жанрове и ценови диапазони, които да отговарят на нуждите на всеки геймър. Ако сте търсили вдъхновение или просто искате да знаете какво има по отношение на съдържанието на игрите, тогава нашият списък трябва да ви улесни.

Кои игри за Xbox One пропуснахме? Уведоми ни.