Най-добрите предтренировъчни добавки за 2022

Първият и най-важен фактор, който трябва да вземете предвид, преди да закупите най-добрия предтренировъчен продукт, са съставките. Най-добрите формули за предтренировъчната добавка трябва да съдържат точно количество минерали, витамини, калций, протеини и растителни екстракти за поддържане на здрави мускули, кости и тялото като цяло.

Здравословните и най-добрите формули за съставки в продукта трябва да включват креатин, кофеин, бета-аланин, витамини, аргинин и BCAA. Тъй като това са много полезни съставки за поддържане на тялото свежо и здраво. Тези съставки са по-полезни за културисти, гимнастици и други спортисти. Всеки може да използва тези вещества 30 минути преди да отиде на тренировка, докато ги използва в определено/препоръчително количество.

Преди да закупите най-добрата формула на предтренировъчния продукт, трябва да намерите препоръчителна дозировка и намирането на най-подходящата формула може да бъде твърде сложно, тъй като има редица продукти, предлагащи едни и същи съставки на различни цени. Ето защо ние правим проучвания и намираме най-подходящите и препоръчани предтренировъчни добавки за ежедневната ви употреба.

Capture.PNG

Xwerks Ignite (Pre-Workout Powder) – Best-Overall

Xwerks Ignite е най-качественатият предтренировъчен продукт (прах), произведен от Xwerks. Той има естествени аромати и е един от най-добрите предтренировъчни прахове, проверени от сертифицирани клиники в световен мащаб. Тази формула на Xwerks предлага кофеин от 150 mg на порция и се оказва полезна с невероятен резултат.

В допълнение към това е доказано, че Xwerk Ignite е най-добре да се използва преди всякакъв вид упражнения, включително фитнес и други спортове. Съдържа Rhodiola-Rosea, L-тирозин и DMAE, които помагат за подобряване на концентрацията. Предлага се в четири вкуса, включително диня, зелена ябълка, Blue Razz и портокал.

Плюсове

 • Перфектно количество кофеин
 • 4-Различни вкусове
 • Перфектен за използване преди всяко упражнение

Минуси

 • Дръжте капачката на чашата здраво, тъй като може да причини симптоми, когато е засегната от влагата.

Ако търсите перфектна добавка на прах преди тренировка, Xwerk Ignite трябва да бъде вашият най-добър избор.

Capture.PNG

BSN Pre-Workout Powder- Перфектен за бодибилдъри

BSN е един от най-добрите предтренировъчни прахове, известен със своя приятен вкус, огромна енергия и остър фокус. Креатинът е добавен към този продукт за постигане на ежедневни резултати, каквито никога преди. Освен това помага за постигане на перфектно тегло и големи мускули.

„ BSN pre-workout“ е направен за гимнастици и други спортисти за постигане на ежедневните си цели. Освен това, трябва да се използва 30 минути преди тренировка, но има голямо количество кофеин, което го прави неподходящ за тези, които не харесват кофеина.

Плюсове

 • Предлага се в много количества и можете да поръчате и опитате продукт на по-ниски цени.
 • Смесва се супер лесно

Минуси

 • Съдържа голямо количество кофеин и е неподходящ за тези, които не обичат да приемат повече кофеин.

Ако сте  започнали да ходите на фитнес  или друг спорт и искате да използвате най-добрия предтренировъчен продукт за тялото си, особено за мускулите, тогава BSN (Pre-workout Powder) е идеалната стойностна инвестиция за вашето тяло.

beet.PNG

Beet Complete – Effective Boost

Beet Complete е едin от най-добрите продукти преди тренировка, благоприятен за ускоряване на възстановяването на мускулите с повишена издръжливост. Този стимулант преди тренировка също е полезен за поддържане на здравето на сърцето, тъй като възстановява достигането на кислород към тялото, поддържайки нормално кръвно налягане.

Beet Complete предтренировъчна формула съдържа екстракт от гроздови семки, кисела череша, боровинка, глог и цвекло с приятен вкус на черна череша.

Трябва да използвате този продукт 30 минути преди серията на всяка тренировка, тъй като той увеличава притока на кръв, което помага за укрепване на мускулите и след тренировка мускулите ви се отпускат и стават по-силни от всякога.

Плюсове

• Всяка съставка се проверява в лабораторията, за да се гарантира нейното качество, преди да бъде продадена.

• Към продукта е добавен нов и прекрасен вкус на Черна череша

 Минуси

• Това е скъп продукт за преди тренировка, спрямо конкурентите му, но е 100% стойностен.

Ако търсите качествен  предтренировъчен продукт, който също така да поддържа сърцето ви здраво, Zhou-Beet Complete може да бъде вашата перфектна инвестиция.

6.PNG

Six Star – Най-добър за сваляне на килограми

Six Star е средно добър предтренировъчен продукт, използван от гимнастици и други спортисти. Той съдържа редица важни съставки, включително креатин, кофеин, витамин С, бета аланин, ниацин, аргинин и много други полезни съставки, които помагат за укрепване на мускулите.

Използва се и за отслабване, тъй като съставките, които включва, са много ефективни при загуба на тегло. Качеството на стимуланта не е толкова ефективно в сравнение с другите предтренировъчни продукти.

Плюсове

 • Предтренировъчният продукт Six Star се предлага на достъпна цена
 •  Можете да се свържете с тяхната поддръжка на клиенти, ако имате някакви въпроси.

Минуси

 • Не е силен и ефективен стимулант като другите.

Въпреки че качеството не е добро и ефективно в сравнение с други стимуланти на пазара,  ако търсите продукт за преди тренировка със средно качество, който също помага за загуба на тегло, можете да помислите Six Star Pre-Workout Explosion.

Nitro Surge

Nitro Surge предтренировъчен продукт, направен от Jacked Factory. Този продукт съдържа I-цитрулин, който помага при изпомпването на мускулите и поддържането на кръвния поток в тялото. Използва се от гимнастици и други спортисти за напомпване на мускулите и за да изглеждат по-силни.

Nitro Surge е най-добрият за поддържане на притока на кръв, но липсва креатин, което намалява неговата ефективност и не е добър за тези, които искат да приемат креатин преди тренировка. Освен това му липсват други съставки и не е подходящ за тези, които искат повече съставки в предтренировъчните си стимуланти .

Плюсове

 • Ако искате да увеличите притока на кръв към определени мускули, Nitro Surge работи по този начин.
 • По-добре е за хората, които искат да изглеждат силни с напомпани мускули
 • L-цитрулинът на този продукт повишава издръжливостта на мускулите

Минуси

• Липсват други съставки

 • Липса на креатин

Въпреки че липсват други съставки, включително и креатин, но търсите продукт за преди тренировка със средно качество и достъпна цена, то Nitro Surge със сигурност трябва да е в списъка ви.

P.PNG

Powher – Best for women

Powher е един от най-подходящите предтренировъчни стимуланти за жени. Той е създаден от базирана в Обединеното кралство компания и Leanbean. Добавка, фокусирана върху жените е добавена към продукта, което го прави идеален за употреба от жени.

Освен това съдържа съставки, които включват витамини, кофеин, таурин, RedNite, бета-аланин и OxyJun, които помагат за укрепване на мускулите и женското тяло като цяло. Освен това помага за поддържане на остър фокус, свежи мускули и ум.

Плюсове

 • Най-добро за жени
 • Предлага множество съставки

Минуси

 • Много скъп
 • Предлагасе само с един вкус

В допълнение към това се предлага със само един вкус и е скъп , но е подходящ за жени в сравнение с други продукти.

h.PNG

Apollon Hooligan V5 – Най-добро за професионалисти

Apollon Hooligan е един от най-високо оценените продукти, предлагани в онлайн магазините, но е много скъп в сравнение с други предтренировъчни прахове. Този продукт не е за начинаещи, тъй като съдържа огромно количество кофеин, L-цитрулин, Alpha GPC, теобромин, Rhodiola Rosea, лъвска грива, тирозин и много други.

Apollon Hooligan е продукт с най-висока оценка и се счита за един от най-продаваните продукти в световен мащаб. Помага за укрепване на мускулите и подобряване на фокуса. Този предтренировъчен стимулант също е полезен за регулиране на кръвното налягане и полезен за натрупване на огромна енергия.

Плюсове

 • Най-добро за професионални гимнастици, културисти
 • Предлага множество съставки
 • Ефективен
 • Страхотно напомпва

Минуси

 • Много е скъп
 • Горчив вкус
 • Не е за начинаещи
 • Огромно количество съставки

Продуктът е скъп и не е много подходящ за начинаещи, но ако търсите предтренировъчен продукт за професионалисти/експерти, Apllon Hooligan е идеален за вашето тяло и ум.

Заключение

Изборът на най-подходящите  предтренировъчни добавки може да бъде твърде труден, тъй като има милиони продукти и е много трудно да се гарантира качеството на всички тези добавки. Ето защо ние правим проучвания и се опитваме да намерим най-добрите избори за нашата аудитория, за да я накараме да намери най-подходящия продукт с лекота, за лична употреба. Можете да изберете най-доброто от гореспоменатите продукти за по-добро изживяване.