Най-добрите сгъваеми велосипеди

През годините сгъваемите велосипеди станаха доста популярни на пазара. Хората предпочитат да използват сгъваеми велосипеди вместо традиционните. Тъй като те заемат по-малко място и изпълняват същата функция, защо да не заложите на удобството? Вероятно се чудите дали има полза от такива велосипеди ? Всъщност, да, те са удобни и полезни за абсолютно всеки.    . Можете да ги прикачите към багажника на колата си или да ги носите в чанти при дълги пътувания. Най-хубавото на сгъваемите велосипеди е, че заемат много малко място. Така че колкото и малко да е пространството, с което разполагате, вие ще можете да намерите място за тези лесни за използване сгъваеми велосипеди.

Изборът от сгъваеми велосипеди на пазара е доста голям. В зависимост от техните характеристики, някои биват евтини, а други по-скъпи. Разбира се, изборът ви зависи от вашите предпочитания. Ако често карате колело или харесвате да пътувате до далечни дестинации, покупката на висококачествен велосипед е най-доброто решение за вас. В тази статия ще намерите едни от най-добрите модели сгъваеми велосипеди. А по отношение на издръжливост и здравина, няма да намерите по-добри предложения.

Raleigh stowaway– Чудесен избор за пътешественици

Stow-a-way Bike | Folding Bikes | Raleigh UK

В момента Raleigh stowaway е най-добрият сгъваем велосипед и характеристиките му го открояват от неговите конкуренти. Без съмнение той е най-удобният вариант за всеки, независимо дали се придвижвате в града или до работното си място. Неговото леко тегло ви позволява да го пренесете навсякъде, а размерът му не оказва влияние върху ефективността му. Малките 20-инчови колела бързо набират скорост, докато седемстепенните предавки осигуряват стабилно сцепление. С него можете да се спускате по стръмни участъци без да се страхувате че ще загубите равновесие.

Изключителен избор за всички любители на велосипедите

Външният вид има голямо значение, особено когато става въпрос за велосипеди. За щастие, Raleigh stowaway притежава доста красив дизайн. Тъмносинята боя придава елегантен вид на цялата конструкция, а за да подобрят вършния му вид, производителите боядисват гумите и кормилото в стилно кафяво. Дори да решите да промените цвета на колелото, то пак ще изглежда страхотно.

Това е едно скъпо предложение, което си заслужава всяка стотинка. Няма да намерите по-лек велосипед, който да заема толкова малко място. Няма по-добър сгъваем велосипед от този.

Gocycle G4 – Електрически сгъваем велосипед номер едно

Gocycle G4 Folding Electric Bike

Заменете стандартния велосипед с Gocycle G4 . Това е електрически сгъваем велосипед, създаден по най-новите технологии, който предлага множество предимства пред традиционния велосипед. Велосипедът Gocycle G4 има 250 W мотор, който задвижва предното колело. Освен това той се състои от три скоростни предавки, които помагат за плавното придвижване на мотоциклета. Той превъзхожда в много отношения своите конкуренти.

Изобилие от функции

Мотоциклетът наистина има елегантен външен вид, но това не е основното му предимство. Всъщност той гарантира безопасността на колоездача. Независимо дали карате по хлъзгав път или скалист участък, този сгъваем велосипед ви помага да запазите равновесие, което намаля шанса от падане и нараняване.

Тъй като мотоциклета е електрически е нужно да следите батерията му, като това не е никак трудно. Всичко което трябва да направите е да инсталирате приложение, което ще ви напътства за оставащата батерия. За разлика от останалите велосипеди, няма да ви се наложи да слизате от мотоциклета за да поправяте спуканите гуми и повредите, тъй като гаранцията ги покрива. Този малък и невероятен велосипед се сгъва бързо и може да бъде поставена навсякъде.

Едноскоростен велосипед Hummingbird – Удобен вариант за любителите на колелета

Folding Bicycle Hummingbird A-bike Single-speed Bicycle, PNG, 1024x768px,  Folding Bicycle, Abike, Bicycle, Bicycle Accessory,

Този лек минималистичен английски велосипед е сред най-добрите ни предложения. Той тежи само 7 кг, което е по-малко от всеки друг сгъваем велосипед. Няма да намерите по-лек и удобен сгъваем велосипед от едноскоростния Hummingbird. Ако търсите качество и комфорт, то Hummingbird е точно за вас.

Лесна поддръжка и супер готин дизайн

Няма нищо лошо да инвестирате в по-скъп велосипед, но той не ви трябва, когато имате този лек сгъваем велосипед. Неговата поддръжка е лесна и евтина. Той е фантастичен избор за градска среда, но ако живеете в отдалечените райони на града е по-добре да обмислите покупката на  електрически велосипед. Велосипеда има елегантна карбонова рамка, придружена от красива алуминиева задна вилка.

Brompton C Line urban – Висококачествен и лек сгъваем велосипед

Brompton C Line Urban Low Handlebar Folding Bike - House Red - 16" Wheel |  Halfords UK

Друго наше предложение е минималистичният сгъваем велосипед  Brompton C line urban. Той е направен специално за равнинна градска среда. На първо място, той е изключително лек и няма да възпрепядства вашето пътуване. Можете да го носите навсякъде с вас, без да ви създава неудобство. С две скорости, този велосипед е подходящ за каране в градове без хълмове и наклони. Калниците и ярките фарове го правят идеален избор за пътуване до работното ви място. Подходящ е за хора, които разделят пътуването си между градски транспорт и колоездене.

След използване го сгъвате и прибирате където пожелаете, той не заема много пространство.

Заключение

Не е никак лесно да изберете най-подходящия сгъваем велосипед от множеството опции. Трябва да вземете предвид цената, защото всичко надвишаващо бюджета ви не е за вас. Също така трябва да обърнете внимание и на спецификациите. Например, велосипедите с неизправна скоростна система не са добър избор за редовни колоездачи, защото те се движат по разнообразни терени и без подходяща екипировка могат да се блъснат.

Важно е да направите своето проучване, защото всички аспекти в избора на сгъваем велосипед са от значение. Макар нашите продложения да са доста популярни, решението си зависи изцяло от вас. Ако цената не е проблем за вас, то тогава изберете екстрите и качеството. А ако търсите велосипед за градска среда, по-добре е да  заложете на някой от по-леките и достъпни сгъваеми велосипеди.