Най-добрите слушалки за покупка през 2022 г.

Слушалките предлагат евтин начин да се наслаждавате на музика с прилично качество на звука, където и да се намирате. Те биват различни видове – слушалки в ушите, слушалки на ушите, над ушите; кабелни, безжични; студийни или шумопотискащи. Следователно има няколко фактора, които трябва да вземете предвид, преди да вземете решение за покупка – бюджетът ви, функциите, от които се нуждаете, и предпочитанията ви.

Например, ако искате да използвате слушалките с висококачествена система или музикален плейър, трябва да изберете “слушалки за над ухото”. Ако искате да използвате слушалките с телефона си, може да искате нещо по-преносимо. И ако случаят е такъв, ще трябва да избирате между слушалки в ухото и слушалки на ухото. И двата стила обаче се различават по отношение на бюджета и характеристиките.

Хората купуват слушалки по различни причини, които варират при различните хора. Съществуват многобройни възможности за слушалки и изборът на идеалните може да се окаже предизвикателство поради наличието на няколко модела на пазара. Продължете да четете, за да научите повече за най-добрите слушалки, които да си купите през 2022 г.

Apple AirPods Max

Най-добър звук

Apple Airpods Max разполагат с отличен режим на прозрачност, който ти позволява да чуваш какво се случва около теб, докато шумопотискането е в най-добрия си вариант. С AirPods Max обаче можете да използвате само устройства, поддържащи Bluetooth. И не би трябвало да имате проблеми, стига да останете в обхвата на Bluetooth.

Не можете да включите или изключите ръчно слушалките с помощта на бутона за захранване. Вместо това, когато ги поставите в калъфа, те преминават в режим на ниска консумация на енергия и са готови за работа, когато ги извадите отново.

Плюсове

 • Прилична батерия;
 • Има добра дълбочина на баса;
 • Активно шумопотискане, което е много добро;
 • Възглавничките за уши са изключително удобни.

Минуси

 • Много скъпи;
 • Няма 3,5 мм жак за слушалки.

Заключение

Можете да изберете Apple Airpods Max заради изключителното качество на звука, което предлагат. Те са чудесни за безжични слушалки, а цифровата коронка е гладка и  регулирането на силата на звука е удобно. Слушалките са не просто добри, но и имат отлична батерия, която може да служи за по-дълго време. Освен това разполага с множество функции, които са вълнуващи. Можете да ги закупите от OLX, като кликнете върху https://www.olx.bg/ads/q-Apple-AirPods-Max/

Sony WH-1000XM4

Като цяло най-добрите безжични слушалки

Sony WH-1000XM4 е красив чифт безжични слушалки с шумопотискане. Слушалките се отличават с нови функции, включително DSEE Extreme upscaling, многоточково сдвояване, осъзнаване на разговорите и автоматично спиране/възпроизвеждане с помощта на вграден сензор. Освен това поддържа формата 360 Reality Audio на Sony, който дава възможност за пространствен звук на стереослушалки, плюс кодека LDAC, който може да изпраща до 990 kbps битрейт. Тези иновативни функции му дават титлата на най-добрите слушалки през 2022 г.

Плюсове

 • Първокласно потискане на шума;
 • Спиращ дъха аудиоизход с изключителни баси и високи тонове;
 • Подходящо се вписва с персонализиран EQ.

Минуси

 • Много скъпи;
 • Те имат кабели, които са без вградено дистанционно управление.

Заключение

Sony WH-1000XM4 са клас сами по себе си, тъй като са подходящи за аудиофили. Въпреки че струват много повече от типичните продукти в този клас, те си заслужават. За тази цена получавате значително повишаване на качеството на звука, както и множество нови функции, които подобряват потребителското изживяване. Щракнете върху връзката по-долу, за да ги получите в OLX.

https://www.olx.bg/ads/q-Sony-WH-1000XM4/

Bose QuietComfort 45

Най-добро потискане на шума

Bose QuiteComfort 45 предлага подобрена производителност и първокласно намаляване на шума по време на разговори. Освен това разполага с многоточково Bluetooth сдвояване, което дава възможност за едновременно свързване на две устройства и превключване на звука при необходимост. Слушалката е оборудвана и с Bluetooth 5.1 и поддържа широко съвместимите аудио кодеци AAC и SBC. Тя обаче не поддържа AptX. Можете лесно да сдвоите слушалките с помощта на приложението с няколко докосвания на екрана на мобилното си устройство. Това не е толкова безпроблемно, колкото автоматичното свързване на AirPods Max с iOS устройства, но все пак е удобно и лесно.

Плюсове

 • Те имат отличен аудиоизход с подходящи баси и ясен висок звук.
 • Най-добро потискане на шума
 • Максимален комфорт за ушите

 Минуси

 • Звуковият подпис не е точен за аудиофилите
 • Настройката на ANC е ограничена

 Заключение

Въпреки конкурентността в бранша, BOSE QC45 са на върха и водят останалите. Те имат една от най-добрите функции за потискане на шума, както и добре усъвършенствана звукова система. Слушалките са изключително скъпи, но си заслужават, като се има предвид какво предлагат. Можете да я закупите от OLX, като кликнете върху https://www.olx.bg/ads/q-Bose-QuietComfort-45/

Sennheiser HD 450BT

Най-добра стойност    

Ако искате слушалки, които осигуряват изключителен Bluetooth звук и качествено потискане на шума, Sennheiser HD 450BT вероятно е най-добрият избор. Тези слушалки HD 450BT за над ушите предлагат възглавнички за уши от мемори пяна и цялостно приятно усещане. Повечето от контролите са разположени на страничните панели, което им придава елегантен и семпъл вид. Всеки корпус има 32-милиметров динамичен говорител, способен да осигури във вътрешността си честотен диапазон от 18 Hz до 22 kHz. Слушалките поддържат кодеци AAC, AptX и SBC, а също така са съвместими с Bluetooth 5.0.

Плюсове

 • На достъпни цени;
 • Звуковото представяне е на най-високо ниво;
 • Регулируем от потребителя еквалайзер.

Минуси

 • Микрофонът трябва да се подобри;
 • Бавно зареждане.

Заключение

Sennheiser HD 450BT се отклонява от нормата на високобюджетните слушалки с шумопотискане. Тези слушалки осигуряват активно шумопотискане (ANC) и висококачествен звук за по-малко от 100 долара. Не бихте искали да се притъпите от това.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

Най-добрият звуков ефект на бас

Anker Soundcore Liberty 2 Pro имат вълнуващ профил след изваждане от кутията, като басите и високите честоти са повишени, а средните са извадени. Честотната характеристика на слушалките повишава нискочестотните звуци приблизително три пъти повече от тези в средния диапазон.

Те имат приложение, наречено Soundcore приложението на Anker, което ви позволява да получите достъп до широк набор от предварителни настройки на еквалайзера, както и възможността да регулирате графичния еквалайзер, за да отговаря на личните ви предпочитания, което прави тези слушалки много по-универсални, отколкото те вече са!

Слушалките са с клас IPX4, което означава, че издържат на леки водни пръски и леко изпотяване. Те са изработени основно от пластмаса и няма да се притеснявате, че ще изпаднат от ушите ви по време на усилени упражнения.

Плюсове

 • Водоустойчив дизайн;
 • Различни функции на накрайниците за уши;
 • Изключително потискане на шума за цената.

Минуси

 • Несъвместимо с аудиофил;
 • Леко въздействие върху звуковия подпис поради премахването на шума;
 • Вариацията на прилягането в ухото се отразява на шумопотискането и звука.

Заключение

Anker Soundcore Liberty 2 Pro са едни от най-високия клас слушалки с почти 7 часа живот на батерията. Слушалките имат добри басови характеристики с някои изключителни функции за шумопотискане, които бихте искали. Освен това те имат много стабилно прилягане, което ги прави подходящи за тренировки. Можете да ги закупите от OLX, като кликнете върху https://www.olx.bg/ads/q-Anker-Soundcore-Liberty-Air-2-Pro/