Най-добрите слушалки за спорт

Тренировките могат да бъдат трудни. Става още по-трудно, когато се разсейвате от нещата, които се случват около вас. Затова е необходимо да се сдобиете с най-добрите слушалки за спорт. Те помагат за премахване на външните разсейващи фактори с функцията си за шумопотискане. Това обаче не ви пречи да пускате любимата си музика, за да придобиете допълнителна мотивация да завършите бягането, карането или тренировката във фитнеса.

Има няколко фактора, които трябва да вземете предвид, преди да си купите слушалки за спорт, и най-важният от тях е прилягането. Слушалките трябва да прилягат удобно и сигурно, така че да не се притеснявате, че ще паднат от ушите ви, когато тичате с максимална скорост. От съществено значение са доброто качество на звука, издръжливостта, животът на батерията и надеждното функциониране с минимални прекъсвания. Освен това слушалките, които искате да използвате за спорт, трябва да са устойчиви на пот и да позволяват проникване на околния звук, за да можете да чуете дали се приближава превозно средство. По-долу са представени някои от най-добрите слушалки за спорт, които можете да намерите на пазара.

Apple Airpods Pro

Най-добрите Airpods за потискане на шума

Откакто бяха пуснати на пазара, Apple Airpods са едни от най-продаваните слушалки в света. Популярността на Apple може би е допринесла за огромните продажби. Но не може да се отрече, че Apple Airpods е клас сам по себе си.

Въпреки че не са рекламирани като спортни слушалки, AirPods Pro са идеално подходящи за спорт. Това се дължи на лекия им дизайн и прилягане, ефективното потискане на шума, подобрените баси, устойчивостта на пот и отличното качество на разговорите. Въпреки че имат и режим на прозрачност, който позволява проникването на звук, все пак ще трябва да намалите силата на звука на музиката си, за да чуете звука на приближаващ автомобил.

Характеристики

 • Живот на батерията 4 часа и 30 минути (при 24 часа в калъфа за зареждане)
 • Теглото на всяка слушалка е 5,4 г
 • Bluetooth 5.0 връзка
 • Потискане на шума
 • Съвместимост: iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, Mac OS и Apple TV с най-новата версия на тяхната операционна система
 • Водоустойчив

Заключение

Apple Airpods разполагат с някои от най-добрите технологии, които искаш да получиш в една слушалка. С активното шумопотискане ще можете да блокирате външния шум и да получите чист звук. Благодарение на приспособлението Ear Tip Fit Airpods прилягат към ушите ви, което ги прави чудесен избор, когато тренирате. Докато тренировката ви е интензивна, не е нужно да се притеснявате за изпотяването, тъй като Airpods са устойчиви на вода и пот.

С AirPods можете да управлявате и устройствата си с iOS и Apple. Това може да ви е от полза, ако искате да следите напредъка на тренировката си. Може би тези функции оправдават цената на Apple Airpods.

Можете да се сдобиете с Apple Airpods и да получите допълнителна информация, като кликнете върху https://www.olx.bg/ads/q-Apple-Airpods-Pro/

Sony WF-1000XM4

Най-добрите слушалки за изключително качество на звука

Sony WF-1000XM4 са едни от най-добрите безжични слушалки за спорт, които можете да намерите на пазара. Предлагат изключително качество на звука, шумозаглушаване и цялостното потребителско изживяване е на най-високо ниво. Технологията за разговор на това устройство автоматично намалява силата на звука по време на разговори и осигурява прецизно разпознаване на гласа дори в шумна среда. Можете да сте сигурни, че с тази слушалка ще получите идеалната мотивация, за да извлечете най-доброто от всеки спорт, който практикувате.

Характеристики

 • 8 часа живот на батерията
 • Теглото на всяка слушалка е 7,3 g
 • Bluetooth 5.2 връзка
 • Зарядно устройство USB Type-C
 • Потискане на шума
 • Съвместимост с iOS, Android, Mac OS, Windows устройства
 • Водоустойчивост IPX4

Заключение

Sony WF-1000XM4 разполага с технология за слушалки от най-висок клас. Благодарение на накрайниците от пяна те прилепват идеално към ушите ви. Освен това разполага с активно шумопотискане, което не позволява на шума да излиза навън. Животът на батерията на това безжично устройство е една изключителна характеристика. Ако захранването е паднало, можете да го включите за пет минути и да го използвате до 60 минути, специално благодарение на режима за бързо зареждане.

За повече информация относно този продукт посетете уебсайта на OLX, като използвате тази връзка https://www.olx.bg/ads/q-Sony-WF-1000XM4/

JBL Reflect Flow Pro

Най-преносимите слушалки

JBL Reflect Flow Pro са леки и прости в сравнение с другите спортни слушалки, което ги прави удобни за ухото, без да пречат по време на спорт или упражнения. Освен това те имат характеристики за водоустойчивост с рейтинг IP68 и не се развалят при дъжд или от пот. Слушалките JBL Reflect Flow Pro седят удобно в ухото и не изпадат по време на упражнения. Те произвеждат ефектно въздействие, което подобрява яснотата и гладкостта на слуха, когато се използват за телефонни разговори.

Характеристики

 • Водоустойчив и прахоустойчив
 • 30 часа работа на батерията и безжично зареждане
 • Шест микрофона за перфектни разговори
 • Потискане на шума

Заключение

Допълнителните тежести, които могат да повлияят на атлетите по време на тренировка, трябва да се избягват, тъй като те ще предизвикат разсейване и умора по-бързо от предвиденото. Това бюджетно и леко устройство решава този проблем.

Jabra Elite Active 75t

Най-удобните за използване слушалки

С живот на батерията от 28 часа след зареждане и други характеристики, като водоустойчивост IP57 и ефективен ANC, Jabra Elite Active бързо се превърнаха в едни от най-препоръчваните слушалки за спортни дейности. Jabra Elite Active 75t се предлагат във флотски, титаниев, меден, черен, бял , сив и ментов цвят, което им придава стилен и привлекателен външен вид. Освен това шумопотискането е едно от предимствата на тези слушалки, благодарение на което звукът им е фантастичен.

Друго тяхно предимство е, че са съвместими с почти всички устройства, независимо дали са с Windows, iOS или Android.

Характеристики

 • Живот на батерията до 28 часа
 • Bluetooth 5.0 връзка
 • Зарядно устройство USB Type-C
 • Активно потискане на шума
 • Съвместимост с iOS, Android, Mac OS, Windows устройства

Заключение

Jabra Elite Active 75t се предлага в красиви калъфи и в различни цветове, но най-приятната му характеристика е, че може да работи перфектно с всяка притурка или устройство без никакви проблеми. Слушалката е проектирана за спортни нужди. Тя остава здраво прикрепена към ушите ви, независимо от интензивността на тренировката ви, благодарение на EarGels. Можете да се концентрирате върху тренировката си с активното шумопотискане, тъй като то ви помага да се предпазите от външни шумове и други разсейващи фактори.

Можете да свързвате няколко устройства към Elite Active 75t едновременно, което ви позволява да превключвате между устройствата безпроблемно.

Въпреки всички функции, тази слушалка е евтина. Няма по-изгодна оферта от тази. Вземете я на https://www.olx.bg/ads/q-Jabra-Elite-Active-75t/

Skullcandy Push Active

Най-добра издръжливост на батерията

Слушалките Skullcandy Push Active са проектирани със закачалка за ухо, която остава стабилна и сигурна на ухото по време на тренировка. Можете да я използвате в продължение на часове, без да я зареждате, и тя няма да се изтощи. Слушалката също така показва колко живот на батерията остава и колко още можете да я използвате, преди да се изтощи. Тя е със степен на защита IP55 за защита от вода и прах и има кликове за гласово управление, които ви позволяват да изберете желания ефект. Тя може също така да добавя басови звукови ефекти към звука или музиката, за да можете да се концентрирате върху упражненията си.

Характеристики

 • До 44 часа общ живот на батерията
 • Гласово управление без ръце
 • IP55 Устойчивост на пот и вода
 • Двойни микрофони за намаляване на шума

Заключение

Показателят за живота на батерията на SkullCandy е изключителна функция. Само няколко слушалки от този клас могат да осигурят 44 часа живот на батерията. Слушалките имат удобни закачалки за уши и степен на защита IP55, което ги прави идеални за тежки тренировки и интензивни приключения.