Най-добрите сокоизстисквачки

Сокоизстисквачката е основен кухненски уред, от който се нуждае всеки дом. По принцип сокоизстисквачките се използват за извличане на сок от пресни плодове и зеленчуци. Те ви помагат да направите пресен сок, независимо дали за директна консумация или като съставка в други ястия. Сега те се предлагат в различни конфигурации, някои от които могат да се управляват ръчно или електрически. Един завладяващ въпрос, който възниква, когато става въпрос за сложността на пазара на сокоизстисквачка – как да разберете коя е най-добрата сокоизстисквачка, която да купите?

Най-добрите сокоизстисквачки могат да бъдат определени само като се разбере как работят, точно както бихте направили с всеки друг артикул. Днес на пазара има голямо разнообразие от сокоизстисквачки и всяка от тях има своя собствена конфигурация, уникалност, набор от предимства и недостатъци. Въпреки това, ние сме събрали тази статия, за да ви просветим кои са най-добрите сокоизстисквачки, които да купувате на пазара, за да ви помогнем да вземете информирано решение. Нека да изследваме повече.

Breville Juice Fountain SL Cold Plus

Най-добрата като цяло

Когато става въпрос за сокоизстисквачки с технология за студено центрофугиране, Breville Juice Fountain SL Cold Plus има ясно предимство пред своите предшественици и други видове. Има 9 сантиметра широка захранваща тръба, която може да побере цяла ябълка. Нитовете в горната част на захранващата тръба помагат при позиционирането и насочването на храната в сокоизстисквачката. Всички резултати бяха сладки и без пулп.

Сокоизстисквачката използва технологията Cold Spin, за да запази соковете свежи до 72 часа след приготвянето им. Breville твърди, че е „постигнал“ това чрез позициониране на чучура над режещия диск, което намалява преноса на топлина.

Сокоизстисквачката има лесни за четене индикатори за скорост- бавна за меки плодове, висока за твърди зеленчуци. Каната от 2 литра и здравия капак бяха приятни екстри за сервиране или съхранение на големи порции.

Заключение

Сокоизстисквачките за студена преса, като цяло, предлагат предимство по отношение на запазването на хранителните вещества и извличането на сок. Освен това, спестяващият пространство дизайн и високата производителност на Fountain SL Cold Plus го правят достоен уред.

Oster JusSimple Easy Juicer Juice Extractor

Най-добър дизайн

Центробежните сокоизстисквачки като Oster JusSimple Extractor работят по подобен начин. Това е една от малкото центробежни сокоизстисквачки, които могат да се конкурират с Breville Fountain Cold Plus. Освен дизайна, сглобяването, използването и почистването на този модел е безпроблемно.

Сокоизстисквачката Oster JusSimple изпълнява същите функции като Breville Fountain Cold Plus, но е по-лесна за почистване и с 10% по-евтина. Използването му е по-лесно поради уникалния му дизайн на филтърната кошница.

За разлика от други сокоизстисквачки, в него няма кътчета и чистенето му след всяка употреба не е необходимо. Има здрава пластмасова цедка, която елиминира необходимостта от измиване след всяка употреба. Всичко, от което се нуждаете, за да премахнете остатъците от пулпа и сока, е мека гъба и бързо изплакване.

Заключение

Дизайнът на Oster JusSimple прави изцеждането на сок едновременно приятно и лесно. С тази сокоизстисквачка можете лесно да изстискате повече хранителни вещества и имуностимулатори във вашата чаша.Той има 5 степени на скорост, което улеснява бързото извличане на твърди плодове и зеленчуци и използва 1000 вата мощност. Можете да персонализирате вашите миксове за сок с всички съставки, които искате и да се насладите.

Breville Juice Fountain Elite

Най-бързата

Можете да изцеждате почти всичко с Breville Juice Fountain Elite. Вместо висококачествен полимер или неръждаема стомана, този уред е изработен от титан и неръждаема стомана. Той има по-голям двигател и контейнер за пулпи от стандартния модел. Конструираните полимери и структурата от лят под налягане метал правят Breville Juice Fountain Elite изключително издръжлив и стабилен по време на изцеждане на сок.

Значително количество сок може да се изцеди в каната за сок, която побира приблизително 1,1 литра, а контейнерът за пулпа съхранява около 3,2 литра. Той се захранва от 1000-ватов двигател и две скорости, които варират от 6500 до 13 000 оборота в минута, което го прави бърз и ефективен.

Заключение

Прегърнете силата на изцеждането на сока без усилие с тази бърза и тиха сокоизстисквачка. Той има 1000 W мотор и над 40 000 филтриращи пори, за да гарантира, че получавате вкусни, гладки и здравословни освежителни напитки по всяко време.

Omega Slow Juicer

Най-добрата бавна сокоизстисквачка

Бавната сокоизстисквачка Omega се счита за една от най-добрите сокоизстисквачки със студена преса. Тази сокоизстисквачка прилича повече на миксер или шевна машина, отколкото на сокоизстисквачка, така че може да сте скептични, че може да смачка продукцията и да извлече своя богат на хранителни вещества сок. Малък е както отвътре, така и отвън. Въпреки това е добре направен и издръжлив. Сокоизстисквачката е отлична за зеленчуци и листни зеленчуци в сравнение с други сокоизстисквачки.

Тази сокоизстисквачка включва превключвател за заден ход, който позволява на храната да излезе от шнека, за да се предотврати засядане. Чашата за сок има капацитет от 800 милилитра (3,5 чаши) и ако планирате да изцеждате много плодове и зеленчуци на наведнъж, ще трябва често да изпразвате сокоизстисквачката.

Заключение

Марката бавни сокоизстисквачки Omega отдавна е популярна сред професионалните сокоизстисквачки. Тази машина може да прави тестени изделия, пръчици за хляб, ядково масло, ядково мляко и плодови и зеленчукови пюрета и сокове. Той е по-гъвкав, лесен за почистване (може да се мие в съдомиялна машина) и лесен за сглобяване.

Ninja JC101 Cold Press Pro

Най-бюджетна

Тази сокоизстисквачка е по-евтина от останалите в този списък. Той има три цветно кодирани филтъра за различни степени на пулпа и работи нежно, за да извлече възможно най-много сок. Соковете без пулпа изискват най-малкия филтър, докато тези с умерена каша изискват среден филтър. Цветовото кодиране има предимството, че улеснява избора на правилния филтър.

Сокоизстисквачката се отличава с ясен дизайн и само с необходимите настройки, което я прави лесна за използване. Има бутон Старт/Стоп, както и бутон за заден ход. Всички останали сурови храни, които не преминават през филтър, трябва да бъдат изместени, преди процесът да продължи. Двигателят стартира и спира за броени секунди. За да отлепите храна, която е заседнала в машината, натиснете бутона за връщане назад.

Преди да изцедите сока, ще трябва да нарежете плодовете и зеленчуците си на парчета от 5 сантиметра. В противен случай те ще се забият в тръбата. Всички компоненти, с изключение на основата на двигателя, могат да се мият в съдомиялна машина, което прави тази сокоизстисквачка лесна за конструиране, премахване и почистване.

Заключение

С необходими само 150 вата електричество, тази сокоизстисквачка е проектирана да бъде бавна сокоизстисквачка. Това обаче също подобрява добива и енергийната ефективност. Всеки, който приема, че ниската цена съответства на компромис в качеството, се доказва, че грешен от първокласното извличане на Ninja JC101.

Ако не сте си харесали сокоизтисквачка от нашия списък, може да посетите сайта OLX и да се запознаете със стотиците оферти там.