Най-добрите тоалети с рокли за жени

Правилните аксесоари и комбинации от дрехи правят роклите ви по-ярки, карат ви да се чувствате уверени и да изглеждате страхотно. Правилните обувки, пуловер, палто, сако и чанта върху роклята ви карат да изглеждате елегантно и да се чувствате уверени.

Решаването на въпроса с какво да съчетаете роклите си може да ви накара да бъдете стресирани и нерешителни. Е, аз ви подкрепям. Ето десет комбинации на облекло с рокли, които ще ви помогнат да обновите външния си вид и да се почувствате страхотно. 

1.  Високи ботуши до коляното и къса къса рокля

източник: pinimg.com

Високите ботуши до коляното са идеалният начин да се изявите, когато носите къса рокля тип „скейтър“. Те ви помагат да изглеждате елегантно, като същевременно оставят вниманието върху разкроената ви рокля. Ботушите с дантела, бордо, кожа или велур изглеждат модерно с къса рокля тип „скейтър“ и гарантират, че ще изпъкнете.

Високите ботуши до коляното са особено подходящи през студените и влажни сезони, тъй като ви пазят топло. Вече няма да държите роклята си в задната част на гардероба през зимата. Високите до коляното ботуши ще покажат краката ви дори през зимата и са идеалната комбинация за късата рокля тип „скейтър“.

Сега всичко, което трябва да направите, е да съчетаете роклята и ботушите с чанта и сте готови да тръгнете.

2.  Дънкови якета, рокля и маратонки

източник: ndigoday.com

Дънковите якета са модно решение, което може да се носи с всякакъв вид рокля. Независимо дали става въпрос за лятна рокля, мини рокля или макси, дънковото яке осигурява шикозен вид, с който ще изглеждате блестящо без усилие. 

Има различни варианти на дънкови якета, като например якето с дължина до коляното, носено предимно с къси тесни рокли, което придава усещане за палто и същевременно ви предпазва от студа. Любимото ми дънково яке е класическото, което се спуска точно над талията, за да изглежда като пясъчен часовник. 

Хей, просто сложете чифт маратонки и дънково яке и сте готови да тръгнете. 

3. Палто, рокля и ботуши

източник: amazon.com

Палтата се носят през студените сезони. Те са топли и обикновено седят точно около коленете, а понякога могат да стигат до глезените. Въпреки че се хвърлят предимно върху рокли, за да осигурят допълнителен слой защита срещу студа, те могат да се превърнат в симпатично облекло, когато се носят с къса рокля и гамаши. 

Палтата също имат колани, обикновено около талията, за да изглеждат като пясъчен часовник. Повечето от тези палта са изработени от вълна, но можете да намерите и палта, изработени от памук или вълна със синтетични влакна. Това е разумно допълнение към облеклото ви в студените дни, което ви кара да се чувствате топло и да изглеждате секси. 

Съчетайте роклята си с високи до глезена ботуши, връхно палто и мини чанта и сте готови да тръгнете. 

4. Кожени якета, къса рокля и ботуши до глезена

източник: pinimg.com

Комбинацията от кожено яке, къса рокля и ботуши до глезена е едно от най-добрите дамски облекла за всички сезони. Коженото яке добавя „уау“ фактор към роклята, а чифт кожени или велурени ботуши до глезена ще ви накарат да изглеждате секси. 

Тази комбинация е идеална за всички размери на тялото. Тя изглежда добре и на всички видове къси рокли. Коженото яке може да е прилепнало или да се вписва като палто. Така или иначе, това облекло е най-добрата комбинация за вашата къса рокля. 

Ботушите до глезена са черешката на този тоалет. Обувките придават вид на лошо момиче, което е в унисон с коженото яке.

5. Овърсайз блейзър, мини рокля и маратонки

източник: pinimg.com

Комбинацията от блейзър, мини рокля и маратонки също е хубаво решение за съчетание с роклята. Красотата на тази комбинация е, че можете да се развихрите с всякаква цветова комбинация и пак да изглеждате добре. Комбинацията от блейзър, мини рокля и маратонки е универсална ежедневна визия, която ви кара да изглеждате шик и секси. 

Блейзърите са чудесно допълнение към облеклото на човек. Въпреки че комбинацията от блейзър и къса рокля е небрежна визия, тоалетът ви кара да се чувствате като шеф. 

Сега съчетайте тоалета си със слънчеви очила и чанта и сте готови да тръгнете. 

6. Рокля-пуловер, гамаши и плоски обувки

източник: pinimg.com

Ако искате да изглеждате сладко и удобно, това е най-добрият тоалет. Комбинацията от рокля с пуловер и гамаши ще ви държи топло. Равните обувки са отлично допълнение към тази удобна визия, тъй като не са изморителни за ходене. 

Можете да изберете всякакъв вид гамаши в сравнение с цвета, размера, дължината и кройката на роклята-пуловер. За рокли в ярки цветове най-подходящ е черен клин или клин в тъмен цвят. Роклите, които са тъмни или с матов цвят, също могат да вървят с черни гамаши или ако искате да сте диви, изберете по-цветен вариант на гамаши.

7. Рокля и високи токчета

източник: styleoholic.com

Блокираните токчета са моден аксесоар, който допълва тоалета ви. Съществуват толкова много видове токчета. Както отворените, така и затворените токчета допълват перфектно роклята. 

Следващият път, когато искате да изглеждате елегантно, комбинирайте токчетата с рокля и ще се справите.

8. Рокля-риза, колан и маратонки

източник: pinimg.com

Хубавият колан е важен аксесоар, който може да промени облеклото ви. Комбинирането на рокля-риза и хубав колан гарантира, че талията ви е видима и създава форма на пясъчен часовник. Това е един от най-ефикасните съвети за обличане. 

Роклята-риза обикновено е голяма и ако се носи без колан, изглежда изключително широка и нелицеприятна. Поставянето на колан на роклята-риза прави иначе несексапилната риза да изглежда секси върху тялото ви. Маратонките са допълнение към тази небрежна визия. Роклята-риза може да се носи и с чифт токчета, когато отивате на официални места и събития.

9. Риза под роклята

източник: GettyImages

Добавянето на риза или тениска под роклята е стил на наслояване от 90-те години. Това е предимно небрежен стил, който се включва в бизнес облеклото. Стилът на наслояване е разработен, за да се добави слой дрехи към тънък колан. 

Този стил на наслояване се използва главно при носене на рокли с малки презрамки или рокли без ръкави. Този стил осигурява свобода за това как да съчетавате дрехите според предпочитанията си. 

10. Рокли от две части

източник: lulus.com

Роклите от две части стават много популярни и повечето жени купуват този тип рокли в сравнение с традиционните рокли. Роклята от две части е разкроена по средата, за да се покаже коремът на човека. Обикновено роклите са от една и съща материя и съдържат сходни модели и на двете части.

Някои рокли от две части имат висок разрез, който ви позволява да покажете краката си.Този тоалет от две части е идеален за среща или за вечер в града. 

Заключение

Лесно е да измислите комбинации от тоалети за роклите си. Гореспоменатите комбинации от облекла са най-лесни за комбиниране в уюта ви. Облеклата предоставят и допълнителни елементи, които да закупите за този шикозен външен вид. Най-важното е да се забавлявате с творческия процес и повярвайте ми, ще измислите нещо страхотно.