Най-добрите тонколони Bang and Olufsen за вас

Bang and Olufsen е синоним на върхови постижения в областта на технологиите и аудиосистемите. Датската марка, известна с производството на едни от най-качествените тонколони на пазара, произвежда най-добрите продукти в продължение на почти 95 години и успява да вложи своето инженерно съвършенство в аудио еквивалента на дифузионна линия.

Където и да видите най-добре звучащите и най-добре изглеждащите високоговорители на пазарите, знайте, че това е Bang and Olufsen. Марката е създала нишова аудитория, която ѝ остава вярна, и е трудно да се надмине магията, която е създала от 1939 г. насам. Класиката никога не излиза от мода, както казахме!

Нека разгледаме 10-те най-добри високоговорителя B&O, които със сигурност ще ви смаят. Ще разберете коя от тях според вас е най-подходяща за вашия дом, начин на живот и изисквания:

1. B&O Beosound A1 (2nd Gen)

източник: rustedreviews.com

Тази невероятна безжична тонколона на компанията е една от най-тежките и най-изтънчените малки безжични тонколони, с които може да се сдобиете. Интересно е да се знае, че това е и интелигентна колонка с Alexa, работеща само с Bluetooth.

Това, което получавате, е елегантен дизайн, стилен корпус и по-големи, ясно обозначени бутони, които можете да управлявате лесно и без притеснения. Най-отличителното нещо е, че е прахоустойчива и водоустойчива. Това означава, че може да стои във вода за около 30 минути, без да има вероятност да се повреди. Батерията издържа от 18 до 48 часа в зависимост от силата на звука.

USP: Зашеметяваща изработка и покритие, Тежък бас и екстравагантен звук, удобна интеграция с Alexa

2. B&O BeoPlay A1

Детайлно изработена преносима Bluetooth колонка, тази колонка е просто впечатляваща с елегантно изработения си корпус от алуминий и кожа. Ще се влюбите още с първия поглед.

Качеството на звука е на ниво. Той е изразителен и солиден и ще ви остави в страхопочитание. Животът на батерията също е впечатляващ. Ще получите 24 часа възпроизвеждане само от 2,5 часа зареждане. Ще получите възможност за свързване чрез Bluetooth, въпреки че няма поддръжка на NFC.

Ако търсите аудиоустройство, с което просто да се забавлявате, докато сте в движение, то нека тази преносима колонка бъде вашето бебе.

USP: Дълбок тежък звук, либерален живот на батерията, красив външен вид

3. B&O BeoPlay A2

Изтичник: justdial.com

Новият P2 ефективно замества по-стария A2 с невероятното си качество на звука, някои добри итерации и минус грубите ръбове на по-ранния модел. Той е истинска звезда за използваемост, тъй като наистина може да се побере в просторен джоб или чанта, а това допринася за удобството на този великолепен красавец.

Освен това е снабден с 10-часова батерия и лесно можете да го използвате през целия ден без особени проблеми. Можете също така да свържете Siri с вашия Iphone и да говорите с него чрез тонколоната.

USP: Великолепен звук, тънък външен вид, лека и лесна за използване

4. B&O BeoLab 50

Това е шикозна тонколона, която със сигурност ще ви накара да се почувствате горд собственик. Изработени от първокласни материали и иновативни технологии, тези тонколони може да са скъпа покупка, но качеството на звука, вълнуващото ниво на детайлност и акробатичните баси ще ви оставят без думи. Той има специален 300W усилвател и се предлага със 7 драйвера.

Предлага се с приложение за управление, което ви помага лесно да контролирате невероятната изходна мощност (2100 W на канал). Да, бихме се радвали, ако звучеше по-хармонично за ушите, но ако търсите нещо, което си заслужава цената и не заема допълнително място, то тази колона е задължителна покупка.

USP: Гъвкава употреба, мощност и обхват на басите, равновесие на звука

5. B&O BeoSound 1

източник: whathifi.com

Тази фантастична безжична тонколона има всичко в своя космически дизайн. Тя е снабдена с много функции, а уникалният ѝ дизайн осигурява отлично 360-градусово разпръскване на звука. Най-новата версия има вградени гласови умения на Google Assistant и поддържа стрийминг с висока резолюция до 24-bit/192kHz без усилие.

Интересната форма на този продукт също допринася за красотата и допълнителната функционалност. Върхът на конуса е снабден с циферблат за избор на силата на звука с чувствителни на допир контроли, които го правят удобен за ползване до основи.

Ако търсите нещо, което има значителен външен вид, вписва се добре и идва с Hi-Fi система за стрийминг „всичко в едно“, тогава тази колонка е задължителна покупка. Сключвайте сделка и създавайте визуално въздействие с нейния индивидуален дизайн.

USP: Много функции, лесна за използване, влиятелен изход

6. Bang & Olufsen Beoplay P6 Преносима Bluetooth тонколона

източник: amazon.in

Тази нова невероятна тонколона се предлага с емблематичната метална решетка и има доста научнофантастичен вид, който я прави интересна и различна. С наистина впечатляващия живот на батерията от 16 часа възпроизвеждане, който идва само от 3 часа зареждане, ви очаква супер сделка с тази колонка.

Можете да управлявате тонколоната с помощта на придружаващото я приложение на смартфона си или с помощта на множеството бутони в горната част на тонколоната. Тя също така е снабдена с вграден микрофон, който прави някои други задачи удобни за вас. 10 см. нискочестотен говорител, два 4 см. драйвера с пълен обхват и 360-градусово звуково покритие правят тази машина превъзходно притежание в дома ви.

USP: Невероятен живот на батерията, Хубав външен вид, Отличен звук

7. Bang & Olufsen Beosound Explore – Безжичен аутдор Bluetooth

С малко по-оригинален дизайн от останалите модели на B&O, тази тонколона се предлага с впечатляваща за размера си 360-градусова звукова сцена, а външният ѝ вид просто ви кара да я изберете от пръв поглед.

Животът на батерията е доминиращ в рамките на само няколко часа след зареждане. Това, което е най-добро за тази колонка, е, че тя се превръща в значителен спътник за къмпинг или парти на открито, тъй като идва с уникалната си устойчивост на атмосферни влияния.

USP: 360-градусово звуково покритие, Модерна каишка, Изключително преносима

8. B&O BeoPlay M3

Тази прекрасна стационарна тонколона, по-малка версия на по-големия си брат M5, е мощна опция. Балансът е чудесен с 9 см. нискочестотен говорител и 2 см. високочестотен говорител, а ако я съчетаете с една или две други тонколони, продуктът ще ви остави впечатлени. Специално проектиран да запълни стая със среден размер, той е брилянтен избор, ако търсите фина, но изящно проектирана многоканална тонколона за вашето място.

USP: Хубава и проста, традиционна тонколона за книги, невероятна мощност

9. B&O BeoPlay A9

източник: amazon.in

На пръв поглед може да пренебрегнете Beoplay A9 като парче мебел, но зад кръглата му външност се крие мощна звукова система, която ще ви изненада. Тя е снабдена с 20 см. нискочестотен говорител, два 7,5 см. средночестотни говорителя, два 4,5 см. пълночестотни говорителя и два 2 см., 80-ватови високочестотни говорителя, които превръщат тази тонколона в забележителна за вкусния датски звук.

A9 също така работи много добре с асистента на Google и някои готини трикове ще ви помогнат да контролирате силата на звука без усилие. Просто прокарайте ръка през горната част на високоговорителя, за да увеличите или намалите силата на звука, и оставете ръката си отгоре за няколко секунди, за да изключите звука на възпроизвежданото. Просто е, нали?

USP: Невероятен звук, луд дизайн

10. Bang & Olufsen Beosound Balance – Безжична тонколона за мултирум

Въпреки че тази тонколона може да е малко по-скъпа от бюджета ви и да не е подходяща за повечето хора, тя е просто великолепна домашна тонколона, ако имате пари за нея. Със сигурност ще имате първокласно изживяване у дома, ако направите място за нея.

Външният вид на тонколоната също ви кара да я обмислите още от пръв поглед. Тя е с дървена основа, която контрастира приятно с плата на основното устройство над нея и крие пълен набор от драйвери, които ще издадат най-добрия звук в историята.

Това ще бъде превъзходен избор, ако търсите домашна тонколона, която наистина да се откроява.

USP: Превъзходен звук, зашеметяващ външен вид

Заключение

Тези тонколони на B&O са най-високата гама на тази датска компания, която е оставила незаличим отпечатък върху купувачите. Марката, която наистина е символ на съвършенство и разполага с едни от най-добрите майстори и инженери, които изработват стилния външен вид и безупречната функционалност, ще ви достави страхотно изживяване у дома, щом си купите някой от любимите продукти от изброените по-горе.