Най-добрите фитнес гривни

Всички имаме един фитнес маниак вътре в себе си, който винаги иска да е във форма. Въпреки това, натоварващата рутина ни възспира от постигането на фитнес целите ни. Ежедневната „тренировка“ от 9 до 5 може да измори всеки, но все пак трябва да отделим и време за себе си. Вместо да прекарвате свободното си време на стола или в леглото, опитайте се да се раздвижите. За тази цел можете да изберете интелигентни устройства като фитнес уреди и спортни гривни. Фитнес тракерите са чудесен начин да се впуснете във вашето фитнес пътешествие. Те ви дават информация във вашето здравословно състояние и ви позволяват да проследите напредъка си. Дори и да направите една стъпка в рамките на един ден, гривната ще я отчете.

В началото тези гривни имаха опростен дизайн и разполагаха само с няколко функции и от тях не можеше да се извлечете много информация, но сега производителите са подобрили тяхната функционалност. От нивото на кислород и кръвното налягане до сърдечната честота, тези гривни са в състояние да покажат цялостната здравна картина на индивида. Независимо дали плувате, бягате или спортувате, фитнес гривната ще ви придружава навсякъде. Има много марки, които предлагат такъв тип устройства, но най-добрите фитнес тракери на пазара са:

Fit bit Luxe-Най-добрият фитнес тракер на пазара

Fitbit Luxe Leaked Images Reveal Slim Design and Premium Build | Beebom

Fitbit-Luxe е изключителна във всяко едно отношение и е едина от най-добрите фитнес гривни в нашата класация. Тя няма общо с никоя друга конвенционална гривна. Изберете ли тази гривна, ще получите изобилие от функции. Fitbit-Luxe има стилен дизайн, широк набор от сензори, чрез които да следите здравословното си състояние и какво ли още не.

Хората, които използват тази гривна, са наясно със способността ѝ да поддържа приложението Fitbit и екосистемата ѝ. Дори системата за следене на сърдечния ритъм е единствена по рода си. Тя не само показва всичките ви дейности, но и предлага много по-голяма прецизност в сравнение с други скъпи устройства.

Супер ярък дисплей

AMOLED дисплеят показва всичките ви дейности едновременно. Може би си мислите, че един толкова малък екран не би могъл да покаже всички данни наведнъж, но това не е вярно. Fit bit Luxe предоставя впечатляващо количество детайли на малъкя си екран. Без значение колко вода или пот попаднат върху дисплея, това няма да му причини никакви щети. Всеки път ще получавате точни резултати.

Редовна употреба

Фитнес гривните се носят ежедневно, следователно трябва да са издръжливи, за да имат по-дълъг живот. За щастие Fit Bit luxe е направена за ежедневна употреба. Тази гривна е изпитана и одобрена. Колкото повече я носите, толкова по-добри са резултатите.

Безплатен пробен период

Друга страхотна характеристика на Fit Bit luxe е, че получавате безплатен пробен период, за да можете да се възползвате още повече от този малък часовник. С този тракер можете да се грижите за здравето си, без да имате нужда от лекари.

Garmin Forerunner 245 – Персонализиран тракер за бегачи

Garmin Forerunner® 245 | Running Watch

Garmin са известени с това, че произвеждат най-добрите часовници и смарт гривни на пазара. Въпреки че можете да намерите по-лъскави часовници около вас, нищо не може да се сравни с качеството и стандарта, предлагани от Garmin Forerunner 245. Техните смарт гривни имат изключителен дизайн и цветен екран. Малкият им екран и вграденият GPS правят чудеса за бегачите.

Допълнително място на музика

Повечето бегачи обичат да слушат музика, докато бягат. Garmin Forerunner 245 има вградена памет за музика, което улеснява живота на бегачите. Не е необходимо да носите допълнителни телефони или iPod, защото получавате всичко от едно устройство.

Страхотни функции

Този часовник има живот на батерията от цяла една седмица. Трябва да го заредите само веднъж преди интензивните си тренировки. Смарт часовниците на Garmin включват GPS тракери и възможност за изчисляване на V02 max оценка. С тази функция получавате точно изчисление на това колко почивка ще ви е нужна между различните обиколки.

Носенето на часовник Garmin излиза скъпо, но пък той ще изглежда страхотно на китката ви. Едно нещо е сигурно, а именно, че този часовник е чиста елегантност.

Huawei Band 3 Pro – Най-добрият избор за любителите на фитнеса

HUAWEI Band 3 Pro, built-in GPS sport band, smart wearable∣HUAWEI Canada

След фитнес гривната Huawei band 2 Pro идва Huawei band 3 Pro, която е подобрената версия на предишния модел. Тази най-нова гривна е една от най-добрите на пазара. Huawei band 3 Pro има страхотно изглеждащ екран и дълъг живот на батерията. Устройството издържа до две седмици, така че няма да се изключи по време на дълга разходка или джогинг.

Подобрени спецификации

Фитнес гривната на Huawei е чудесна за дейности на открито и разполага с вграден GPS. Можете да обикаляте в далечни райони, без да се притеснявате, че ще се изгубите. Освен това устройството има и водоустойчив екран, който го пази всякакви повреди. Потребителите могат да плуват с часове и да проследяват фитнес нивото си. Никое друго устройство не предлага такава водоустойчивост като гривната на Huawei.

Друга страхотна характеристика на устройството е, че има невероятен дисплей. Можете да видите числата дори на пряка слънчева светлина. Няма по-добър вариант от тази спортна гривна.

Honor Band 5 – Лека фитнес гривна за ежедневна употреба

Huawei honor band 5 available at Priceless.pk in lowest price with free  delivery all over Pakistan..

Фитнес гривните обикновено се носят през целия ден. Така че, без значение какво устройство изберете, то трябва да е леко и удобно за носене. За щастие изцяло новата гривна Honor 5 е изключително лека и разполага с всички функции, които са ви нужни.

Дълъг живот на батерията

За разлика от други гривни, батерията на тази няма да се изтощи бързо. Батерията й издържа 7 дни с едно зареждане. Всеки мрази да зарежда устройствата си отново и отново. С тази спортна гривна ще се отървете от досадната нужда от постоянно зареждане.

Изключителни характеристики

Въпреки че устройството няма GPS, в него ще откриете други страхотни характеристики като опция за проследяване на съня и водоустойчив екран.

Разлика в цената

Наред с функциите, има и друга категория, в която Honor Band 5  се откроява и това е цената. Няма друга фитнес гривна, която да се предлага на по-изгодна цена от тази. Тя предлага специални режими на тренировка като бягане, колоездене, кръстосани тренировки и кардио тренировки. От скоростта  до дисплея, всичко в това устройство си струва.

Няма начин да намерите по-добро и по-достъпно устройство от Honor band 5. Може да има малко неясен екран, но като изключим това, тази спортна гривна работи перфектно.

Заключение

Намирането на смарт гривна не е трудна задача, но изборът на правилната е от решаващо значение. Много фактори влияят на решението ви, включително вашия бюджет и колко често ще я използвате. Хората, които тренират редовно, се нуждаят от точни фитнес гривни, за да могат постоянно да следят състоянието си. Garmin и FitBit предлагат много повече на фитнес маниаците от всички други марки.