Най-добрите VPN мрежи за закупуване

Търсите ли VPN, за да се скриете, докато сте онлайн? Ако да, прочетете цялата статия, за да изберете най-добрия VPN.

Въведение

VPN е виртуална частна мрежа. VPN ви помага да скриете действителното си местоположение. Много хора използват VPN, за да защитят поверителността си, като поддържат онлайн живота си анонимен. VPN може да ви помогне да отидете на място и да гледате събитията на това място на живо. VPN също помага за отключване на приложения, които са забранени във вашата страна.

Защо имате нужда от VPN?

Основната причина да използвате VPN е онлайн сигурността. През годините уебсайтовете имат проблеми със сигурността и хората често попадат в капани на хакери. Те извършват онлайн плащания през банката и паролите им се хакват поради нестабилности. Местоположенията им бяха уловени и данните им бяха източени. VPN ви позволява да правите всички тези неща. VPN мрежите ви позволяват да промените своя IP, което ви показва, че сте онлайн от някъде другаде. Това прави по-трудно идентифицирането на вашите посетени уебсайтове и качвания.

Много VPN мрежи са достъпни за изтегляне и някои от тях имат отлични функции. В тази статия разгледахме някои от най-добрите VPN. Заедно с това и причините.

ExpressVPN

Преглед

ExpressVPN ви позволява да избирате от 3000 сървъра и 160 местоположения в 94 страни по целия свят. Можете да имате пет едновременни връзки чрез ExpressVPN и това е достатъчно за повечето потребители. ExpressVPN има страхотни приложения в Apple, Android, Windows, Linux. Можете също да го използвате на PlayStation и Xbox.

Защо ExpressVPN е добър?

Той има криптиране от край до край, което означава, че можете безопасно да го използвате с голяма скорост и надеждност. Няма значение дали сте професионалист или начинаещ потребител, ExpressVPN е лесен за използване.

Той може лесно да отключва всички блокирани уебсайтове за определени региони. Например, в момента TikTok е забранен в Пакистан и можете лесно да го отворите чрез VPN. Можете да отключите Netflix, Hulu, BBC iPlayer и много други приложения чрез него.

Една от най-добрите характеристики на ExpressVPN е: наистина е бърз. За разлика от други VPN, той има отлични връзки между своите сървъри и можете да се насладите на приятен поток през него. Има добро 24/7 обслужване за клиенти.

NordVPN

Преглед

Това е най-известният VPN на пазара. Той има фантастична репутация сред своите потребители. Нивото на сигурност на NordVPN за неговите потребители е невероятно. Можете да използвате двоен VPN, за да останете анонимни, дори когато използвате обществен Wi-Fi.

NordVPN има около 5000 сървъра в 60 страни по света. Освен това ви позволява да имате шест връзки едновременно.

Защо NordVPN е толкова добър?

NordVPN има добро ниво на защита. Можете дори да извършвате плащания сигурно. Той има несравними защитни функции. Наскоро обновеният протокол NordLynx е привлекателно надграждане. Този протокол помага на NordVPN да има една от най-бързите скорости. Подобно на ExpressVPN, той може да отключи много приложения, като Disney+, Hulu и др.

Единственият недостатък на NordVPN е, че неговите градове не са подредени по азбучен ред. Но това е доста незначителен проблем на NordVPN, като се взимат предвид важните положителни характеристики.

Surfshark VPN

Преглед

Това е евтина VPN услуга. Но не се заблуждавайте от цената му, той е невероятен VPN. Той е много лесен за използване и интерфейсът му не е сложен. Можете да използвате неограничен брой връзки едновременно.

Защо Surfshark VPN е добър?

Ако го използвате на таблет, на вашия телефон, лаптоп и го споделяте с някои от членовете на вашето семейство, можете да го направите, защото позволява неограничен брой връзки. Той има положително защитена връзка, тъй като има частен DNS и двоен VPN. Surfshark е сравнително евтин с ниски абонаментни цени; може лесно да отключи много защитени приложения.

Private Internet Access

Преглед

Private Internet Access е всеобхватен VPN, който ви позволява да се свържете с 30 хиляди сървъра. Той поддържа до 10 връзки наведнъж за своите абонати. Можете да го използвате надеждно на Windows, Linux, Android, Mac или iOS.

Защо Private Internet Access е толкова добър?

Private Internet AccessVPN е един от най-бързите, може би и най-бързият. Той е един от най-мощните, ако не и най-мощният. Много експерти го препоръчват, поради неговата надеждност. Има богати функции за сигурност. Private Internet Access добави SmartDNS към своите функции за сигурност и продължава да подобрява функциите си всеки ден.

CyberGhost VPN

Преглед

CyberGhost е един от най-добрите VPN. Има над 10 милиона абонати. Има приблизително 7000 сървъра, разпределени в 90 страни. Позволява връзки за Mac, Windows и Android. Поддържа и чат на живо, за да ви помогне.

Защо CyberGhost VPN е добър?

CyberGhost може да ви даде постоянно ниво на производителност на всяко устройство, което използвате. Той има фантастични функции с удобен потребителски интерфейс. Може бързо да се свърже със сървъра, което е подходящо за вас. CyberGhost осигурява отлична скорост на връзката. Можем лесно да получим достъп до Netflix, Amazon Prime чрез него.

HotSpot Shield

Преглед

Hotspot shield ви позволява да свържете до 1800 сървъра в 80 държави. Поддържа едновременно връзки до 5 устройства. Можете да го използвате на Mac, Windows, Android, iOS и Linux.

Защо HotSpot shield е толкова добър?

HotSpot Shield е успешен поради нивото си на производителност. Той има една от най-бързите и постоянни скорости на връзка. HotSpot Shield има P2P поддръжка с отлични ценови пакети. Той е много лесен за използване, дори и за начинаещи потребители.

Заключение

Няма значение кой VPN искате за вашата киберсигурност, трябва да разгледате неговите характеристики, преди да го купите. VPN, който има добра скорост на връзката и ви осигурява сигурност, са добри опции. Можете да проверите абонаментния план и вашите изисквания за броя на връзките наведнъж.

Надяваме се, че тази статия ще ви помогне да изберете правилния VPN. Въпреки това, кой VPN ще изберете зависи от вашия избор.