Най-добрите VR игри

Най-добрите VR игри могат да ви пренесат в любимите ви фантастични царства, антиутопии и градски пейзажи. Игрите ви позволяват да откриете изцяло ново ниво на потапяне в сравнение с традиционните игри, които играете на конзоли. Игрите за виртуална реалност ще ви пренесат в прекрасни виртуални пейзажи. В света на виртуалната реалност обикалянето, тичането, стрелбата или побоят са измислица.

През 2022 г. има множество игри за виртуална реалност, от които да избирате. Тя включва редица игри, които можете да играете в седнало положение, както и други, които ви позволяват да се движите наоколо, доколкото позволява размерът на вашата всекидневна.

Подготвихме тази статия, за да ви запознаем с най-добрите VR игри, налични днес, и да улесним избора ви. Нека разгледаме повече.

Half-Life: Alyx

Най-добра като цяло

Half-Life: Alyx беше пусната през март 2020 г. и оттогава се превърна в една от най-добрите VR игри. Играта се основава на историята на една невъзможна борба срещу жестока извънземна раса, наречена Combine. Вие играете ролята на Alyx Vance и сте единственият шанс на човечеството за оцеляване, заедно с баща ви, д-р Eli Vance. Half-Life: Alyx има много интелигентни механични нововъведения и добре описан свят, с който да си взаимодействате.

В играта ще се борите срещу контрола на Combine върху планетата. Междувременно ще трябва да извършите важни изследвания и да създадете мощни изобретения, за да се изправите срещу Combine. Ще продължите да научавате за Combine и няма да се поколебаете да изследвате слабостите ѝ.

Заключение

Half-Life: Alyx би могла да бъде най-известната трипъл-а игра за VR платформи, а игрането на тази игра доказва, че изключителният фокус върху разработката е възнаграждаващ. Играта има интелигентни механични иновации и добре описан свят, с който да взаимодействате. Това наистина е достойна игра за VR геймърите, които искат да изпитат последните иновации на VR света.Проверете за цената ѝ на сайта OLX като последвате следния линк:

https://www.olx.bg/ads/q-Half-Life%3A-Alyx/

Walking dead: Saints and Sinners

Най-добрата зомби VR игра

Walking Dead: Saints & Sinners се отличава с някои от най-добрите дизайни и взаимодействие с потребителя, които можете да намерите във VR игрите. Играта поставя летвата за другите игри в този жанр с физически базирани битки в стил boneworks, които ви позволяват да се борите с останките на Ню Орлиънс. Тя прави това, като ви позволява буквално да носите зомби с една ръка, докато ги убивате с всяко оръжие, което държите.

Заключение

Walking Dead: Saints & Sinners събира действието си в цялостна, дръзка VR игра, която ви позволява да се разхождате сред останалите. Освен това играта включва и човешки врагове, странични мисии и ви позволява да счупите бутилка върху главата им и да ги прободете по мекия им череп.

Въпрос на време е тази игра скоро да привлече вниманието на всички VR геймъри. Можете да я закупите от OLX, като кликнете върху https://www.olx.bg/ads/q-Walking-Dead%3A-Saints-%26-Sinners/

Superhot VR

Злато за VR стрелците

Superhot е една от най-популярните игри сред VR шутърите. Тя е гейминг версията на филма „Матрицата“. Само че изживяването е подобрено, когато се телепортира във виртуалната реалност.

В тази игра времето се движи само когато вие го правите, което означава, че когато вие сте в застой, светът около вас също е в застой. Ако се почувствате претоварени, можете да останете неподвижни, без да движите нито една част от тялото си толкова дълго, колкото ви е необходимо, за да си поемете дъх. В момента, в който раздвижите краката си или вдигнете ръка, светът се оживява. А висящите куршуми ще са готови да ви разкъсат, ако не сте планирали бягството си, когато спрете играта, като останете неподвижни.

Можете да избягвате куршуми и да атакувате физически, а не с пад или клавиатура. Всяко хващане на пистолет или хвърляне на шурикен носи първокласно удовлетворение, каквото не можете да намерите в никоя VR игра.

Заключение

Superhot VR предлага изживяване, при което сте наясно с всеки сантиметър от тялото си. Въпреки че оригиналът с плосък екран е отличен, включването на цялото ви тяло в играта я превръща в златен стандарт за VR шутърите. Вие на практика сте човешко устройство за възпроизвеждане на видео. Можете да го получите в OLX, когато кликнете върху връзката по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Superhot-VR/

Assetto Corsa

Най-доброто за VR състезания

Assetto Corsa е не само изящна състезателна игра, но и една от най-добрите VR игри, които някога сте виждали. Специални благодарности за приятните визуални ефекти, солидния физичен модел и други иновативни функции. Ако сте от хората, които обичат автомобилните състезания, тази игра е вашето нещо. Assetto Corsa разполага с фиксирана точка на камерата и може да гледа в огледалата, на върховете или към опонентите.

Заключение

Assetto Corsa предлага реалистично изживяване при шофиране с различни пътни и състезателни автомобили. Тя се отличава с детайлна физика и симулация на гуми върху състезателни писти, пресъздадени чрез технология за лазерно сканиране. Играта ви позволява да регулирате настройките си за реализъм и разполага с различни режими на сесиите, които можете да изследвате.

Кликнете върху следната връзка, за да я получите на уебсайта на OLX https://www.olx.bg/ads/q-Assetto-Corsa/

Blade and Sorcery

Най-добрата игра с насилие за VR

Ако в реалния живот не сте склонни към насилие, приемете това предупреждение – Blade and Sorcery не е идеалната игра за вас. Тя включва много кървава бъркотия от пробождане, наелектризиране и рязане. Играта възприема уникална и реалистична система за взаимодействие и борба, базирана на физиката.

Blade and Sorcery е игра, създадена перфектно за VR. Съществата имат физика на цялото тяло и могат да заемат пространство, обектите в играта имат маса и следват законите на физиката, а остриетата могат да проникват през меки материали. В тази игра имате свободата да избирате оръжието си, да избирате стойката си, да избирате стила си на водене на бой, което означава, че битката е ограничена само от вашата креативност. С тази игра можете да се превърнете в могъщия воин, магьосник или рейнджър, какъвто винаги сте искали да бъдете.

Заключение

Blade and Sorcery ви позволява да създадете свой персонаж, да изберете какво да носите и как да изглеждате. След това ще се озовете в къща, където можете да тествате оръжия и да изберете арена. След като сте готови, можете да изберете срещу кого искате да играете, а тя се предлага с различни трудности и специални режими.

Можете да получите тази игра в OLX, като кликнете върху https://www.olx.bg/ads/q-Blade-and-Sorcery/