Най-добрият слънцезащитен крем за лице

От съществено значение е да се предпазят частите на тялото, които са прекомерно изложени на слънчева светлина, за да се предотврати стареенето и рак на кожата. Нашето лице е зоната, която е обърната директно към слънцето, по-често, отколкото други части на тялото. За тази цел трябва да използваме слънцезащитен крем.

Слънцезащитният крем трябва да бъде част от нашето ежедневие, а не просто да го нанасяме, докато отиваме на плаж. Слънцезащитният крем ще предпази кожата ви от фини линии, акне и бръчки.

Слънцезащитният фактор е много важен при избора на слънцезащитен крем за вашия тип кожа. И така, ние сме подбрали някои от най-добрите слънцезащитни продукти за лице, които ще се слеят с тена на кожата ви и ще имат лесен процес на нанасяне.

Dr. Dennis Broad Spectrum Слънцезащитен крем:

Слънцезащитният крем Dr. Dennis има широк спектър на действие и по същество съдържа цинков оксид за защита срещу УВ лъчи. Не съдържа масло със слънцезащитен фактор 30.

Ако нанесете този слънцезащитен крем върху лицето си, той сравнително ще намали бръчките по лицето ви и ще покрие фините линии. Друго невероятно предимство на този слънцезащитен крем е, че той също така предпазва лицето ви от ефекта на сините светлини, които идват от компютри, таблети и телефони.

Този слънцезащитен крем е изключително лек и съдържа морски зърнастец и боровинка

Спецификации:

Основните спецификации на д-р Денис са:

● Слънцезащитен фактор: 30

● Тип: минерален тип

● Най-добро за: мазен тип кожа

Плюсове

● Изключително подходящ за чувствителна и мазна кожа

 ● Много широк спектър

● лесен за нанасяне

● без мирис

● предлага защита от синя светлина

Минуси

● малко по-скъп

Въпреки че слънцезащитният крем на д-р Денис е скъп за ежедневна употреба, има много причини любителите на грижата за кожата да го добавят в ежедневната си грижа за кожата. Проверете повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Dr.-Dennis-Broad-Spectrum-%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC/

Andalou Naturals слънцезащитен крем:

Слънцезащитният крем Andalou Naturals е обогатен с витамин С. Това е най-добрият слънцезащитен крем за лице за хора, които страдат или има вероятност да страдат раздразнения, причинени от слънцезащитен крем. Също така съдържа цинков оксид като основна съставка.

Той е високо оценен от потребителите, особено за тип кожа с акне. Витамин С намалява потъмняването на лицето. Но можете също да нанесете серум с витамин С върху слънцезащитния крем, за да увеличите ползите многократно. Причината за това е, че молекулата на витамин С е нестабилна по природа, така че няма да придаде същите ползи, когато се смесва с други вещества.

Този слънцезащитен крем е много лесен за изплакване и изобщо не е мазен. Леката миризма на лимон в крема го подсилва.

Спецификации:

Основните спецификации на слънцезащитния крем Andalou Naturals са:

● Слънцезащитен фактор: 30

● Тип: минерален тип

● Най-добър за: тип кожа, склонна към акне

Плюсове

● Без грес

● Идеален за фино прикриване

● Без глутен

● Добър за комбиниран и нормален тип кожа

Минуси

● Не се използва върху чувствителна кожа

Слънцезащитният крем Andalou Naturals е създаден за вас, ако ви е писнало от акнето и не можете да намерите подходящ слънцезащитен крем за вашата кожа. Но не го използвайте, ако имате чувствителна кожа. Проверете повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Andalou-Naturals/

Tizo 2 слънцезащитен крем

Ако имате чувствителна кожа, слънцезащитен крем Tizo 2 определено е създаден за вас. Има широк спектър на действие и защитава кожата от вредните УВ лъчи. Той ще предотврати слънчевите лъчи да увредят кожата ви и ще намали ефекта от преждевременното стареене, причинено от слънчевата светлина, проникваща през кожата ви.

Най-страхотната характеристика на този слънцезащитен крем е, че е изключително подходящ за всички типове кожа. Така че всеки може да го използва. Освен това е водоустойчив, така че няма да се налага да го прилагате отново и отново.

На минерална основа е, така че може да не се съчетава толкова добре с тъмния цвят на кожата, но е идеален за хора със светъл цвят. Титановият диоксид и цинкът са най-активните съставки в него.

Спецификации:

Основните спецификации на слънцезащитния крем Tizo 2 са:

● Слънцезащитен фактор: 40

● Тип: на минерална основа

● Най-добро за: светла, чувствителна кожа

Плюсове

● Има широк спектър

● Некомедогенен

● Без масло и миризма

● Издържа на вода до 80 минути

Минуси

● Дебела текстура, така че приложението му е малко трудно

● Скъпо

Слънцезащитният крем Tizo 2 е добър за светъл цвят на кожата, но ви е необходимо малко повече време, за да го нанесете добре върху кожата си поради гъстата консистенция. Както и да е, идеален е за чувствителна кожа. Проверете повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Tizo-2/

Neutrogena Sheer слънцезащитен крем:

Комбинацията за лице от слънцезащитния крем Neutrogena Sheer е само SPF(слънцезащитен фактор) 50. Има много широка лента, заедно с печата за приемане от Eczema Association, което допринася за автентичността на продукта.

Те са изключили множество съставки във формулата, които могат да раздразнят чувствителната кожа. Така че ще подхожда на чувствителни и екземни типове кожа.

Препоръчва се от дерматолозите да се избягват консерванти и синтетични миризми за пациенти с екзема и този слънцезащитен крем напълно отговаря на изискванията.

Хората често казват, че ако го попадне по очите ви по погрешка, няма да навреди. Това се дължи на фината природа на крема. От друга страна, също така открихме потребители, които коментират, че ако имате по-тъмен цвят на кожата, това може да остави бели петна по кожата ви.

Спецификации:

Основните спецификации на Neutrogena Sheer Sunscreen са:

● Слънцезащитен фактор: 50 и 30

● Тип: на минерална основа

● Най-добро за: чувствителна кожа или пациенти с екзема.

Плюсове

● Без масла, аромати и парабени

● Водоустойчивост за кратък период

Минуси:

● Поради гъста консистенция, трудно се утаява.

● Скъпо

Neutrogena Sheer Sunscreen е специално предназначен за пациенти с екзема. Просто ще трябва да се научите как да го прилагате правилно, за да получите най-добри резултати. Проверете повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Neutrogena-Sheer/

Blue Lizard Sunscreen:

Слънцезащитният крем Blue Lizard е особено подходящ за хора с чувствителна кожа. Най-специалната характеристика на този слънцезащитен крем е, че образува защитен слой като бариера, така че УВ лъчите да не проникват в кожата ви.

Двете най-активни съставки на минерална основа, включени в този слънцезащитен крем, са титанов диоксид и цинк.

Той е силно устойчив на вода и пот до един час. Ще бъдете изумени от тази особеност на този слънцезащитен крем, че капачката на бутилката на крема ще стане синя при наличието на УВ лъчи. Това е сигнал да нанесете слънцезащитен крем.

Навън може да е облачно, но промяната на цвета ще покаже, че УВ лъчите достигат кожата ви. Обогатен е с хиалуронова киселина.

Спецификации:

Основните спецификации на Blue Lizard Sunscreen са:

● Слънцезащитен фактор: 50

● Тип: на минерална основа

● Най-добър за: Чувствителна кожа

Плюсове

● водоустойчив

● без аромат

● широк обхват

Минуси:

● може да не овлажнява добре сухата кожа.

Може да почувствате, че тубичката на слънцезащитния крем Blue lizard е малко твърде малка за цената, но е отлична за чувствителна кожа. Проверете повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Blue-Lizard/

Black Girl Sunscreen:

Слънцезащитният крем Black Girl е хидратиращ слънцезащитен крем. Някои хора смятат, че цветнокожите хора не се нуждаят от слънцезащитен щит. Но този крем е специално създаден за хора с тъмен цвят на кожата.

Той предпазва кожата ни от UVA и UVB лъчи. Той ще овлажни напълно кожата ви, без да придава бял оттенък. Този крем е най-подходящ за дехидратирана кожа.

Не съдържа парабени и оксибензон. За хидратиращи цели, слънчогледово масло, сок от авокадо и моркови са включени във формулата на слънцезащитния крем.

Спецификации:

Основните спецификации на слънцезащитния крем Black Girl са:

● Слънцезащитен фактор: 30

● Тип: на химическа основа

● Най-добро за: тъмен тон на кожата

Плюсове

● Водоустойчив

● стои много добре на тъмни цветове на кожата

Минуси:

● съдържа химикали

Слънцезащитният крем Black Girl има добра водоустойчивост и е силно хидратиращ. Леко тегло и ще предпази лицето ви от излагане на пряка слънчева светлина. Проверете за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу.

https://www.olx.bg/ads/q-Black-Girl-Sunscreen/

Заключение:

Точно както изборът на идеалния слънцезащитен крем, съответстващ на цвета на кожата ви, е важен, така и да научите как да го прилагате е още по-важно. Препоръчително е да измиете лицето си сутрин, да овлажните кожата си със серум и след това да нанесете слънцезащитен крем.

SPF(слънцезащитен фактор) 30 е добър за редовни дни, но ако постоянно сте изправени пред слънцето, покачете до SPF 50. Ние направихме всичко за вас и избрахме някои най-добри слънцезащитни продукти, като се съобразихме с отзивите на потребителите.

Сега трябва да разберете вашия тип кожа, независимо дали е нормална, суха, мазна, чувствителна или комбинирана. След това изберете слънцезащитния крем от горния списък, който ще ви подхожда най-много.

Надявам се тази статия да е била полезна!