Най-добрият Wi-Fi удължител

Wi-Fi удължителите са най-добрите решения за мъртви зони на Wi-Fi. Wi-Fi удължителите увеличават обхвата на мрежите многократно. Ако имате проблеми със скоростта, тогава Wi-Fi удължителите няма да помогнат. Те просто преизлъчват сигналите.

 Въпреки че удължителите на Wi-Fi могат да забавят скоростта на интернет, то е напълно незначително и малко. Събрахме някои най-добри удължители за Wi-Fi, като се има предвид употребата, естетиката и скоростта.

Ние опростихме този сложен процес на закупуване на Wi-Fi удължители за вас. Ето списък с няколко най-добри удължители. Можете да изберете този, който ви подхожда най-много.

https://static.tp-link.com/01_normal_1620806188591d.jpg

TP Link AX 1500

TP Link AX 1500 предлага невероятен обхват. Дори и на голямо разстояние, той ще остане свързан с вашия телефон. Също така е много лесно да се свържете с рутера, защото не се нуждае от никакво приложение. Той осигурява плавен поток на мрежата към съответните рутери.

Ethernet портът осигурява последователност и предимствата на кабелната скорост. Въпреки това, този TP Link не е много модерен. Когато е монтиран в стената, той излиза на 5 сантиметра и има 2 тънки антени отстрани. Това е удължител за стенен щепсел и обхваща широк диапазон.

Спецификации

Основните спецификации на TP Link AX 1500 са както следва.

Ширина на честотната лента: двойна

Обхват: 139 кв. метра

Плюсове

• Невероятен обхват

• не се изисква приложение

• способен да образува мрежа

• гигабитов ethernet

Минуси

• нормална скорост

TP Link AX 1500 има добър обхват, но ако сте геймър или работите с тежки приложения, тогава този TP Link няма да ви свърши работа. Ако искате да го използвате за ежедневна работа, то това е правилният избор за вас. Проверете го за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу

https://www.olx.bg/ads/q-TP-Link-AX-1500/

NETGEAR EX8000-100EUS AC3000 Mbps Nighthawk Mesh X6S Tri-Band Wi-Fi Range  Extender with FastLane3, 1 Wi-Fi Name and Access Point Mode (Smart Mesh  Roaming for Any Router): Buy Online at Best Price in

Netgear EX 800

Netgear EX 800 е в състояние да създава мрежа с разширено покритие. Можете да го използвате в офиси или корпоративни сгради. Има 4 Ethernet порта, така че можете да свържете няколко устройства.

Той има персонализирано приложение, което ви позволява да настроите TP Link. Системата има едно име, така че сигналите да се поддържат независимо дали сте в зоната на рутера или в разширен регион. Това ще ви помогне да се движите удобно из офиса или дома си.

Спецификации

Основните спецификации на Netgear EX 800 са както следва.

Ширина на честотната лента: Тройна

• Обхват: 232 кв. метра

Плюсове

• невероятен обхват и бърза скорост

• 4 порта

• Лесен за инсталиране

Минуси

• Тежък

• Скъп

Netgear EX 800 става тежък поради наличието на 4 порта. Така че не е толкова компактен в сравнение с други модели. Проверете го за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу

https://www.olx.bg/ads/q-Netgear-EX-800/

https://static.tp-link.com/RE220_US_2.0_01_normal_1542270059889m.jpg

TP Link RE 220

TP Link RE 220 е много лесен за инсталиране. Кутията има QR код, който ще ви преведе през приложението, за да го настроите. Инсталацията ще отнеме няколко минути. Той е с размерите на освежител за въздух с елегантен дизайн.

Тази TP връзка е добра за използване у дома, но не и за по-обширно използване. Може да не е най-бързият разширител, но е добър за повечето приложения. Той има скорост от 750 Мегабита в секунда, с двойна лента и елегантен дизайн.

Спецификация

Основните спецификации на TP Link RE 220 са както следва.

Ширина на честотната лента: двойна

Обхват: 111 кв. метра

Плюсове

• могат да бъдат свързани множество устройства

• портове

• стилен

Минуси

•нормален обхват

• посредствена скорост

TP Link RE 220 е много стилен и елегантен като дизайн и има средна производителност. Проверете го за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу

https://www.olx.bg/ads/q-TP-Link-RE-220/

Amazon.com: TP-Link N300 Wireless Wi-Fi Router with Internal Antenna  (TL-WR840N) : Electronics

TP Link N300

TP Link N300 е достъпен избор за приличен удължител. Той е безжичен, така че няма да има хаос. QR кодът в кутията ще ви пренасочи към бързо изтегляне на приложението TP tether.

Обхватът на този TP не е най-бързият с честотна лента от 2,4 Гигахерца. С него можете лесно да свържете 8 устройства. Така че не можете да настроите цяла мрежа от офис с него. За предпочитане е да го използвате само с едно или две устройства. Има скорост от 300 Мегабита в секунда.

Така че, ако имате малък бюджет и искате устройство само за себе си или още един човек, това е най-добрият избор.

Спецификации

Основните спецификации на TP Link N300 са както следва.

Честотна лента: 2,4 Гигахерца

Обхват: 74 кв. метра

Плюсове

• Евтин

• Лесен за инсталиране

• Тънък външен вид и стилен

Минуси

• лентата е единична

• могат да бъдат свързани само 8 устройства

TP Link N300 е добър за лична употреба. Проверете за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу

https://www.olx.bg/ads/q-TP-Link-N300/

Amazon.com: NETGEAR WiFi Range Extender EX5000 - Coverage up to 1500 Sq.Ft.  and 25 Devices : Everything Else

Netgear EX 5000

Netgear EX 5000 е Wi-Fi удължителят, който е най-лесен за инсталиране. Ще ви отнеме секунди, за да го настроите. Просто трябва да отворите уебсайта или да сканирате QR кода, автоматично ще бъдете насочени към уебсайта. Приложението не е задължително.

Той е изключително компактен и може да бъде свързан към 25 различни устройства едновременно. Впечатляващо, той предлага много висока скорост с най-високите мегабити за секунда.

Липсват му мрежови възможности, така че трябва сами да превключите към вашия рутер, когато сигналите на удължителя са слаби. Но въпреки малката липса, това е най-добрият WIFI разширител, като се има предвид скоростта.

Спецификации

Основните спецификации на Netgear EX 5000 са както следва:

Ширина на честотната лента: двойна

Обхват: 111 кв. метра

Плюсове

•Висока скорост

• Лесен за инсталиране

• Елегантен

Минуси

• не е налице мрежова възможност

• Ethernet портове не са налични

Netgear EX 5000 предлага висока скорост за стартиране на тежки приложения. Въпреки минусите, той е сред най-добрите WIFI удължители. Проверете го за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу

https://www.olx.bg/ads/q-Netgear-EX-5000/

Mi WiFi Extender Pro 300M - Mi Amplifier Network Expander Router Power  Extender 2 Antenna - Xiaomi Wifi Range Extender Pro - MI Wifi Repeator Pro:  Buy Online at Best Prices in Pakistan | Daraz.pk

Xiaomi Wi-fi удължител

Удължителят за Wi-Fi на Xiaomi има две големи антени, които увеличават обхвата и подобряват силата на сигнала. Може ефективно да покрива зони със слаб сигнал.

Най-удивителната характеристика на този Wi-Fi удължител е, че можете да се свържете с 64 устройства едновременно. Можете също да се свържете с множество рутери. Този удължител има светлина върху него, която ще промени цвета си, сигнализирайки за различни състояния. Ще се показват оранжеви, червени, жълти и сини цветове.

 Спецификации

Основните спецификации на Xiaomi Wi-Fi разширителя са както следва.

Честотна лента: 2,4 Гигахерца

Обхват: 232 кв. метра

Плюсове

• Достъпна цена

•Автоматични актуализации

• Свързва се с различни рутери.

Минуси

• Не може да поддържа оптимална скорост

Разширителят за Wi-Fi на Xiaomi осигурява широк обхват и е интелигентен удължител за усилване на обхвата. Проверете за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу

https://www.olx.bg/ads/q-Xiaomi-Wi-fi-%D1%83%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB/

Netgear EX2800

Netgear EX 2800 е двоен Wi-Fi удължител със скорост от 750 мегабита в секунда. Той има много прост процес на настройка и е надежден Wi-Fi удължител. Съвместим е с всички рутери.

Той има един Ethernet порт, така че можете да го свържете с проводник или да го използвате като безжичен. Той е идеален за домове. Можете лесно да го свържете с 20 други устройства. Има семпъл дизайн и лесно можете да намерите подходящо място, за да го окачите в дома си.

Спецификации

Основните спецификации на Netgear EX 2800 са както следва.

Честотна лента: 2,4 Гигахерца

Обхват: 111 кв. метра

Плюсове

• лесна настройка и монтаж

• съвместим с всички рутери

• можете да го използвате безжично или кабелно

Минуси

• липсва проводна точка за достъп

Netgear EX 2800 е семпъл удължител. Въпреки че има малко опции, има страхотни характеристики. Проверете го за повече подробности, като щракнете върху връзката, дадена по-долу

https://www.olx.bg/ads/q-Netgear-EX2800/

Заключение:

Wi-Fi удължителите усилват сигналите с помощта на антени. Изберете оптимално място за поставяне на удължител. Wi-Fi удължителите се предлагат във всички размери и стилове. Кое да купите зависи от вашето изискване къде искате да го използвате. Трябва да закупите тройна или двойна лента в зависимост от района, където ще го поставите.

Ето списъка с най-добрите Wi-Fi удължители. Прегледайте внимателно списъка, преди да закупите такъв. Надявам се тази статия да е била полезна!!