Най-добър безжичен саундбар LG за 2022

Безжичният саундбар вече се превърна в модерен продукт за забавление на партита извън дома. Много марки предлагат саундбарове с различни спецификации и на различни цени, но трябва да вземете предвид следните фактори, които могат да направят покупката ви достойна.

Решете колко канала са ви необходими

Ако искате истински съраунд звук, купете саундбар със субуфер, а задните високоговорители, за предпочитане безжични, са най-добри за многоканален звук. Или можете да изберете саундбар с 2.1 канала (два предни канала и отделен субуфер), ако искате да подобрите звука на телевизора си.

 По-новата технология за потапяне в звука, Dolby Atmos, е добавила достатъчно стойност към звука на съвременните безжични саундбарове.

Помислете за разположението.

Уверете се, че саундбарът, който ще закупите, има подходящ размер, за да се побере там, където искате. Също така се уверете, че саундбарът не е прекалено висок, че да блокира видимостта на дистанционното управление към телевизора.

Заложете на интелигентни функции

Много от най-добрите саундбарове са оборудвани с интелигентни функции като Dolby Atmos, Виртуален асистент, AirPlay или съвместимост с Chromecast и хората ги харесват именно заради тези функции.

Ето защо винаги имайте предвид от какви функции се нуждаете и след това решете да купите такава със специфичните функции, които искате.

Не залагайте на по-високи цени

Хората винаги смятат, че продуктът с по-висока цена винаги е най-добрият, но това не е така за всеки продукт. По-високите цени не винаги означават качествен продукт. Затова се уверете, че саундбарът, който ще купите, е достатъчно достоен за цената си. 

Проверете отзивите онлайн

Ако не знаете как да изберете най-подходящия безжичен саундбар, можете да проверите мненията на клиентите онлайн въз основа на личната им употреба. Повече положителни отзиви винаги гарантират най-доброто качество на даден продукт.

LG е една от известните марки електроника, които предлагат най-качествените безжични саундбарове. Тъй като има различни саундбарове LG с различни спецификации и цени, ето защо направихме ревю на най-добрите саундбарове LG, за да ви помогнем да изберете фантастичен саундбар, който да си купите.

LG SP9YA – Най-добър като цяло

 • Балансиран звук
 • 520 вата мощност
 • Възможности за адаптиране на еквалайзера
 • Вградено мащабиране на звука
 • Съвместимост с Dolby Atmos и DTS:X
 • интеграция с гласов асистент
 • Ширина: 23 см (субуфер) и 120 см (саундбар)
 • Опции за свързване: Bluetooth, HDMI eARC, HDMI In, оптичен.
 • Съвместимост с Alexa, Google Home, AirPlay 2 и Chromecast.

LG SP9YA е един от най-добрите безжични саундбарове в продуктите на LG. Тя има страхотно вградено качество и е съвместима с форматите за съраунд звук Dolby Atmos и DTS:X чрез HDMI 2.1. Два безжични субуфера могат да осигурят силен звук от 520 вата. LG SP9YA е подходящ за всички видове музика и се счита за добър избор за тези, които обичат да слушат разнообразни звуци.

Този саундбар е подходящ и за телевизори и можете да го получите на olx.bg. Цената е малко по-висока, но всяка стотинка си заслужава заради най-добрите звуци, първокласния дизайн, най-добрата производителност и други многофункционални характеристики.

LG Eclair QP5 – Най-добър компактен модел

Източник: amazon.com
 • Ширина: (саундбар) 30 см, (субуфер) 40 см 
 • Канали: 3.1.2
 • Опции за свързване: HDMI вход, HDMI eARC, Bluetooth, оптичен
 • Възможност за персонализиране на настройките на еквалайзера

LG Éclair е компактен саундбар с 30 см ширина и 40 см субуфери. Eclair QP5 може да се похвали с впечатляващ набор от функции, включително съвместимост с Dolby Atmos и DTS, изкуствен интелект (EQ) и най-добрия безжичен субуфер, което прави тази система идеален саундбар за осигуряване на поглъщащ звук в малки пространства с по-малко компромиси.

Ако търсите най-добрия компактен саундбар на LG и искате да подобрите вградения звук в телевизора си, LG Éclair QP5 е ненадминат.

LG SP11RA – Най-добър съраунд звук 

Източник: amazon.com
 • Ширина: 25см субуфер, 130 см саундбар, 14 см сателит
 • Канали: 7.1.4
 • Опции за свързване: Bluetooth, HDMI eARC, 2 x HDMI вход, оптичен
 • Върхови характеристики и първокласен дизайн
 • Съвместимост с Dolby Atmos, 4k HDM, калибриране на помещението и др.

LG SP11RA е третият ни най-добър избор за съраунд звуци и големи партита. Този саундбар е с вграден първокласен дизайн и има 130см саундбар и 25см широки субуфери, които осигуряват най-добрите и висококачествени звуци.

Освен това LG SP11RA е най-добър за партита на открито, а мощността му от 770 W е достатъчна за осигуряване на висококачествен звук. Другите характеристики на този саундбар включват съвместимост с Dolby Atmos и DTS, Chromecast AirPlay 2, виртуални асистенти и специална HDMI eARC връзка.

Партитата на открито винаги се нуждаят от саундбарове със специални звуци и дълбоки баси, а ако търсите най-добрия саундбар с високи околни звуци, LG SP11RA е най-подходящият и можете да го закупите от OLX.

LG SP2 – Бюджетен

Източник: amazon.com
 • Премиум дизайн
 • Вграден субуфер
 • Широк 80 см
 • Канали: 2.1
 • Опции за свързване: HDMI ARC, Bluetooth, оптичен 
 • Липса на сателитни високоговорители
 • Цена в OLX: от 159 лева

LG SP2 е друг бюджетен саундбар, който е оборудван с няколко спецификации. Този саундбар се предлага в първокласен дизайн и с вградени субуфери.

Освен това този саундбар е широк 80 см и има опции за Bluetooth, HDMI и оптична връзка. Няма Dolby Atmos и виртуален асистент, но ако търсите бюджетен саундбар LG без интелигентни функции, можете да се сдобиете с LG SP2 в OLX само за 159 лева.

Заключение

Саундбарите винаги са се превръщали в избор на хората за партита на открито и закрито и има стотици марки, които предлагат саундбари. Причината, поради която избрахме саундбарите на LG, са техните интелигентни функции, изгодни цени и първокласен дизайн.

Можете да се сдобиете с различни видове саундбари LG за различни поводи. Ако търсите цялостен най-добър саундбар, LG SP9YA е най-подходящият вариант или можете да се сдобиете с LG Eclair QP5, компактен саундбар на LG. 

Освен това ви предлагаме LG SP2, ако разполагате с ограничен бюджет, или дори можете да изберете LG SP11RA, който има най-добрия съраунд звук. Всички тези саундбари са най-подходящи за различни звуци и можете да се сдобиете с тях в OLX.