Най-добър тример за брада

Най-добрата машинка за подстригване на брада е съвременна необходимост за мъжете с бради. Тъй като брадите са с различни форми и размери, откриването на най-подходящия тример за вашето лицево окосмяване е личен избор, в който трябва да сте внимателни. Дори да решите да запазите брадата си дълга, все пак трябва да се научите как да я подстригвате, докато расте. И за всички тези ситуации – за всичко друго, освен за бръснене – ви е необходим добър тример за брада.

Оформянето на привлекателна брада изисква време, търпение и, разбира се, добър тример. Тримерите са снабдени с функция за регулиране на дължината, която ви позволява да зададете желаната дължина. Освен че са изключително удобни, те ви дават допълнително удобство на управление и гъвкавост.

За да улесним живота ви, в този списък сме разгледали някои от най-добрите тримери за брада на пазара. Трябва само да помислите за всеки от тях и неговите характеристики. Идеята е да ви помогнем да намалите стреса, свързан с избора между продукти, които може да не познавате.

Wahl Lithium-Ion +

Най-добрият евтин тример

Литиево-йонният тример за брада Plus на Wahl е един от най-блестящите на пазара. Дръжката на тримера е изработена от гладка лента от неръждаема стомана, което му придава първокласен външен вид. Тримерът за брада е произведен в Съединените щати и има корпус от неръждаема стомана с акумулаторна технология Lithium-Ion 2.0, която осигурява часове подстригване с едно зареждане. Той разполага с Т-образен нож, който насочва гребените и ви помага да постигнете желаната дължина на брадата. Остриетата се самозаточват, а едногодишната гаранция е една от най-дългите, които някога ще намерите.

Литиево-йонният тример за брада на Wahl работи с двойно напрежение, което го прави използваем както в 110-, така и в 220-волтови системи. Освен това, ако заредите тримера за една минута, ще получите три минути време за подстригване. Той може да издържи дълго време и да продължи да се изостря сам. В резултат на това не е необходима редовна смяна на острието.

Заключение

Този акумулаторен тример за брада с остриета от неръждаема стомана и литиево-йонна батерия се отличава с революционен дизайн, който позволява чисто и прецизно подстригване дори на най-трудните видове косми. Бяхме впечатлени от здравината на тримера в ръцете ни по време на тестовете. За хората, които прекарват много време на път, можете да постигнете бързо бръснене само с една минута зареждане. Проверете го в OLX за повече информация, като кликнете върху следния линк:

https://www.olx.bg/ads/q-Wahl-Lithium/

Remington MB4700 Smart тример за брада

Най-гъвкав

Нека съкратим една дълга история, като разгледаме основните характеристики на това модерно устройство.

  • Моторизиран гребен

С моторизирания гребен можете да регулирате дължината на косата на лицето си според предпочитанията си. Има 175 възможни дължини за избор. Моторизираният гребен има диапазон 0,4-18 мм, който може да се регулира на стъпки от 0,1 мм.

  • Използване на сензорен дисплей

Компютъризиран сензорен екран управлява моторизирания гребен, който има 175 различни настройки за дължина от 0,4 мм до 18 мм и може да се регулира на стъпки от 0,1 мм. След пълно зареждане на батерията той има възможност за работа без кабел, която може да се използва в продължение на 50 минути.

  • Auto Turbo

Благодарение на това иновативно решение тримерът автоматично регулира скоростта на острието за по-прецизно подстригване, след като определи гъстотата и дължината на косъма.

  • Памет

Ако искате да постигнете един и същ външен вид отново и отново, функцията за запаметяване е идеална. Функцията за памет е отличен метод за получаване на най-прецизни и персонализирани резултати за окосмяването на лицето ви.

И накрая, неговата презареждаща се литиева батерия осигурява до 50 минути работа без кабел или неограничено захранване, когато е свързана към източник на захранване.

Заключение

Автоматичният механизъм на Remington Smart Beard Trimmer осигурява максимална гъвкавост за всякаква коса. Други тримери могат да се адаптират към различни типове коса. Въпреки това ръчните тримери може да не постигнат същата прецизност като Remington Smart Beard Trimmer. Може да го проверите в OLX като последвате връзката:

https://www.olx.bg/ads/q-Remington-MB4700/

Wahl Aqua Blade Rechargeable

Най-добра водоустойчивост

Отличната система за бързо зареждане на Wahl Aqua Blade Rechargeable е една от иновативните характеристики на този тример. Тя осигурява достатъчно енергия за бързо подстригване само за една минута, което я прави идеална за случаите, когато неизбежно изтощавате батерията и се нуждаете от бръснене в последния момент, преди да тръгнете за работа.

Зашеметяващите 16 направляващи гребена ви позволяват да се обръснете от 0,2 мм супер близко бръснене, като в бръснарницата. В комплекта влизат и задължителният тример за косъмчетата в носа, глава за бръснене на детайли за причудливи бради, както и бръснач с фолио за гладко и очарователно окосмяване на лицето.

Характеристики

  • 180 минути живот на батерията с едно пълно зареждане
  • Водоустойчив
  • Безжичен
  • Тримерът включва тример, самобръсначка и грижа за тялото
  • Дължината на острието е между 0,2 mm и 25 mm

Заключение

Клиентите, които са използвали различни тримери, твърдят, че акумулаторният тример Wahl Aqua Blade превъзхожда другите тримери във вода. И това гo прави използваем по време на къпане.

Braun Beard Trimmer BT7240

Най-преносим

Braun Beard BT7240 се предлага с приставки за гребени за къса и дълга брада с дължина от 0,5 до 20 мм. Той има и прецизен диск за подстригване, който позволява избор на 39 различни дължини. За равномерно подстригване технологията AutoSensing отчита дебелината на брадата ви със скорост 13 пъти/сек, след което автоматично регулира мощността на мотора си.

След появата на този тример той се превърна в гореща тема сред професионалистите в бранша и най-продаваните. Това се дължи на усъвършенстваната му функционалност и допълнителните функции в сравнение с предишните модели.

Заключение

Braun BT7240 е една от най-ефективните и най-бързо зареждащи се акумулаторни машинки за подстригване на брада на пазара, която осигурява 100 минути безжично подстригване само след 1 час зареждане.

Panasonic ER-GB42-K

Най-добър за начинаещи

Panasonic ER-GB42-K е лесен за използване и отличен избор за подстригване на бради и мустаци. Подстригването на космите по лицето е толкова просто, колкото завъртането на копчето на дръжката, специално благодарение на 19-те настройки, които ви позволяват да постигнете перфектния вид и усещане, които желаете. Механизмът за подстригване на 45-градусовото острие подрязва косъмчетата чисто и бързо. Приспособлението за щракване на гребен помага за повдигане и улеснява отрязването на упоритите косми.

Използването на този миещ се тример под душа е много безопасно. С включеното зарядно устройство за стена с променлив ток можете да подстригвате до 50 минути без директна връзка с електрическата мрежа. Но въведете режим на изплакване на остриетата след всяка употреба.

Заключение

Заради адаптивността му оценяваме този тример като най-добрия за нови потребители. В допълнение, лесното регулиране на циферблата за различни дължини на косата я отличава от конкуренцията.

Ако не сте си харесали тример от списъка ни, може да посетите сайта OLX и да се запознаете със стотиците оферти там.