детски играчки

Най-търсените подаръци за Деня на детето

С наближаването на първи юни всеки родител иска да зарадва своето съкровище с най-желания подарък. В случай, че нямате изрично заявено желание от страна на малчугана, подбрахме най-популярните играчки в категория Бебето и детето през последните седмици.

Топ 7 на най-търсените играчки за момичета и момчета:

1) Тротинетка

2) Лего

 

3) Количка за кукли

 

 

4) Велосипед

5) Детска кухня

6) Активна гимнастика

7) Писта

 

Според актуалното потребителско търсене в категорията, най-предпочитани сред малчовците са колите с дистанционно управление, пистите, джиповете и дроновете.
Сред малките момиченца най-харесвани са къща за кукли, порцеланови кукли, Барби и Monster high кукли.
Най-търсени сред занимателните играчки са образователни дъски, дървените играчки и Монтесори заниманията, както и набралите популярност сред най-малките играчки скуиши .
За най-малките любители на веселите мелодии, най-често търсени са музикална въртележка, лампа костенурка, пиано и музикално килимче.В дните преди детския празник особено засилен е интересът в категория „Градински играчки“ с голям ръст в търсенето на батути, детски люлки и пързалки.

За тийнейджърите можете да намерите изгоден таблет, смартфон или игра за плейстейшън, а в случай, че ви предстои детски рожден ден през предстоящите летни дни, можете да разгледате обявите за аниматори и организирани забавления.

В категория „Детегледачки, детски центрове“ можете да намерите близо до вас занималня или почасова грижа за детето през летните месеци.

За най-любознателните хлапета можете да намерите детска литература за всички възрасти в над 1300 обяви, а за спортните и музикалните натури ще откриете голямо разнообразие музикални инструменти и спортни стоки.
В случай, че детето ви обича настолни игри и домакинството ви често се събира над подобни семейни надпревари, надникнете в категория Настолни игри, където ще намерите за всекиго по нещо в над 1500 обяви за шах, монополи и много други.

Предлагането в категория Играчки се е увеличило с 11% спрямо Април 2017г, а броят на потребителите, които предлагат стоки в категорията е нарастнал с 14% за същия период. Обявите в категорията са получили с 21% повече контакти спрямо месец Април 2017, а купувачите в категорията са нарастнали с 15% за същия период.

Любопитен факт, който потвърждава скоростното развитие на мобилното потребление включително при търсенето на подобни детски стоки, е 41%-овия ръст на осъществените контакти в категорията през мобилните приложения през последната година.

Не забравяйте, че освен огромното разнообразие събрано в над 27 000 обяви с детски забавления, купуването на играчки в OLX, може да спести на семейния бюджет значителни разходи 🙂

* Всички данни са на база на потребителското търсене и предлагане в OLX.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.