Наскоро пуснати на пазара фотоапарати

Фотоапаратите се превърнаха във важна част от живота ни за запечатване на незабравими моменти. С течение на времето различни компании пускат на пазара стотици фотоапарати с различни характеристики. Тези фотоапарати се ползват масово за снимане и за игрални филми.

Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите някои от наскоро пуснатите на пазара фотоапарати на водещи марки. Разгледайте тези наскоро пуснати на пазара фотоапарати.

Nikon Z 24-70mm F2.8

изображение: daraz.pk

● Фокусно разстояние: 24-70 мм (36-105 мм с APS-C кроп)
● Диапазон на диафрагмата: F2,8 – F22
● Стабилизиране: Не
● Резба за филтър: 82 мм
● Фокус отблизо: 0,38 м (15,0″)
● Максимално увеличение: 0.22x
● Ламели на диафрагмата: 9
● Капак: да
● Тегло: 805 g (1,77 lb)
● Оптична конструкция: 17 елемента в 15 групи (4асферични, 2 ED)

Фотоапаратът Nikon е един от най-любимите ни, със солидна конструкция, чудесни функции за управление, по-висока разделителна способност и скорост. Най-добрите DSLR фотоапарати все още се конкурират добре с най-новите безогледални фотоапарати, особено ако цените старата школа на работа, а не най-новите джаджи. Беззърклените фотоапарати може и да са на мода сега, но DSLR дизайнът все още предлага здрава, масивна конструкция, стойност за парите и набор от обективи, с които беззърклените фотоапарати все още не могат да се сравнят.

Ако търсите наскоро пуснат на пазара и най-добър фотоапарат Nikon, Nikon Z 24 е най-подходящият вариант, който можете да изберете.  Можете да го закупите от OLX.

Canon EOS Rebel T7

Amazon.com : Canon EOS Rebel T7 DSLR Camera with 18-55mm Lens | Built-in  Wi-Fi | 24.1 MP CMOS Sensor | DIGIC 4+ Image Processor and Full HD Videos :  Electronics

● Скорост на непрекъснато снимане 3,00
● Тип на фокуса: ръчен и автоматичен
● Обхват на ISO 100-12800
● Размери на изделието 13 x 10.13 x 7.77 см
● Максимална разделителна способност 24,1 мегапиксела
● Разделителна способност на оптичния сензор 24,1 мегапиксела
● Оптично увеличение: 3,00x
● Размер на фотосензора: APS-C
● Резолюция на заснемане на видео: 1080p
● Тип на визьора: Оптичен
● Технология за безжична комуникация: Wi-Fi
● Цвят черен

Този фотоапарат е идеален за потребителите на мобилни устройства, които искат да направят следващата стъпка във фотографията си; фотоапаратът EOS Rebel T7 съчетава странни функции, които са лесни за използване за заснемане на висококачествени снимки. Той свързва силата на сензора EOS Rebel CMOS, за да реализирате потенциала си за страхотни снимки. Човек може да сподели снимката с приятелите и семейството си лесно и мигновено чрез вградените технологии Wi-Fi* и NFC**. С бързата система за автоматично фокусиране на EOS Rebel T7 можете да уловите всеки момент, докато се случва, като преглеждате всеки кадър през яркия оптичен визьор. Той се предлага с голям LCD екран и може да поддържа Full HD видео. 

Функцията за автоматично фокусиране на този фотоапарат работи чудесно. Качеството на изображението е добро, а размерът му го прави лесно преносим. Ако търсите наскоро пуснати на пазара фотоапарати от начално ниво, можете да се сдобиете с Canon EOS Rebel T7 в OLX

Nikon D850

Photo of D850

● Ефективни пиксели (мегапиксели): 45,7 милиона
● Размер на сензора: 35,9 mm x 23,9 mm
● Формат на сензора за изображения: FX
● Носител за съхранение: 1 карта XQD и 1 карта Secure Digital (SD), SD, SDHC (съвместима с UHS-II), SDXC (съвместима с UHS-II), памет тип XQD
● Чувствителност ISO: ISO 64 – 25 600
● Филмиране: 4K UHD 3,840×2, Full HD 1,920×1,080 24p (x5)
● Размер на монитора: диагонал 8.128 см
● Тип на монитора: Накланящ се чувствителен на допир TFT LCD дисплей
● Батерия/батерии: Литиево-йонна акумулаторна батерия EN-EL15a
● Монтаж на обектива: Байонетна стойка Nikon F
● Ефективни пиксели (мегапиксели): 45,7 милиона
● Визьор: Пентапризмен визьор на нивото на очите с рефлекс с един обектив
● Огледало за огледално виждане: Бързо връщащ се тип
● Екран за фокусиране: Тип B BriteView Clear Matte Mark VIII с конзоли за зоната на автофокус (могат да се показват линии на мрежата)
● Скорост на заснемане: 1/8000 до 30 сек. на стъпки от 1/3, 1/2 или 1 EV, Bulb, Time, X250.

Nikon представи фотоапаратите D800 и D800E, които създадоха нов стандарт за качество на снимките от DSLR и за фотография със свръхвисока разделителна способност, близка до средния формат. След пет години Nikon с гордост представя следващата еволюция в областта на DSLR фотоапаратите с висока разделителна способност – фотоапарат, който позволява на фотографите да заснемат бързо действие с 45,7 мегапиксела брилянтна разделителна способност. 

Многофункционалният Nikon D850 е оборудван с широк дизайн на сензора, автофокус, динамичен обхват, чувствителност, управление на светкавицата Speedlight, задоволителен живот на батерията, механизми за задвижване на затворите и огледалата, безшумна фотография в режим Live-View и възможност за смяна на фокуса.

Това е напълно възможно най-впечатляващият, добре комплектован DSLR фотоапарат досега. Оптичният визьор може да обхване само 98%При използване на автоматичен визьор покритието на точките на автофокус е ограничено при режим Live View или режим на видео, а контрастът на АФ е малко бавен и може да снима видеоклипове до половин час, само електронен VR, а фокус пийпинг не е наличен за заснемане на 4K видеоклипове 

Sony 9

изоражение: tejar.pk

● Съвместимост с обективите на Фотоапаратите Sony E-mount.
● Тип на сензора:35-милиметров пълнокадров (35,6×23,8 мм), Exmor RS CMOS сензор.
● Брой пиксели: Приблизително 24,2 мегапиксела.
● Чувствителност ISO[Неподвижни изображения] Механичен затвор: ISO 100-51200 (числата ISO от ISO 50 до ISO 204800 могат да бъдат зададени като разширен диапазон на ISO), AUTO (ISO 100-6400, избираема долна и горна граница), Електронен затвор: ISO 100-25600 (числата ISO до ISO 50 могат да бъдат зададени като разширен диапазон на ISO), AUTO (ISO 100-6400, избираема долна и горна граница), [Movies] ISO 100-51200 еквивалент (числата ISO до ISO 102400 могат да бъдат зададени като разширен диапазон на ISO), AUTO (ISO 100-6400, избираема долна и горна граница).
● Живот на батерията: Приблизително 480 снимки (визьор) / приблизително 650 снимки (LCD монитор) (стандарт CIPA)3
● Тип на визьора: Електронен визьор с диаметър 1,3 см (тип 0,5) (цветен), Quad-VGA OLED.
● Тип на монитора: 7,5 см (тип 3,0) TFT, 35 мм пълнокадров сложен CMOS сензор с вградена памет за високоскоростно серийно снимане със скорост до 20 кадъра/сек. Усъвършенстван бърз хибриден автофокус с широко покритие на автофокуса, включващ 693-точков автофокус с фазово детектиране във фокусната равнина.
● Цена: 8000 лв.

Високоскоростно серийно снимане със скорост до 20 кадъра в секунда, снимане без затъмнение, проследяване на AF/AE в реално време, скорост на затвора до 1/32000 сек, безшумен затвор без вибрации и изкривяване, чувствителност до ISO 204800 (разширена), отлична използваемост в професионален стил и усъвършенстван 4K филм.

Заключение

Има много фактори, които трябва да вземете под внимание, преди да закупите един от най-добрите и наскоро пуснати на пазара фотоапарати. Ето защо сме събрали информация, базирана на проучвания, за да ви помогнем да намерите най-подходящия фотоапарат за получаване на най-добро изживяване. Можете да изберете един от горепосочените наскоро пуснати на пазара фотоапарати в OLX.