На-добри PS4 игри

Ако имате пари и искате да купите игри за PS4, но не знаете кои, ние ще ви насочим кои игри трябва да купите и защо.

Въведение

Когато някой каже игри за PS4, има редица жанрове, които ви идват на ум. От борба до кралска битка(battle royale), от ролева игра до спорт, PS4 има много умопомрачителни игри във всеки жанр. Дори има свои ексклузивни игри за PS4. Всяка игра има атрактивен и уникален геймплей. Всяка предстояща нова игра е различна от предишните поради актуализираните технологии. Така че много геймъри се сблъскват с трудности при избора на коя игра да играят или коя да напуснат. Ако сте един от тях и сте изправени пред същата ситуация, ние сме тук, за да ви помогнем. В тази статия разгледахме някои от най-добрите игри за PS4 и посочихме причината, поради която е една от най-добрите.

Battlefield 1

Преглед

Battlefield 1 е добра алтернатива на Call of Duty. До голяма степен се основава на първата световна война. Battlefield 1 има по-красиво настроени исторически неща в сравнение с предишните си версии. Има брутални военни битки с изключително добре проектирани оръжия и превозни средства. Campaign мода му е разделена на шест части и всяка част е различна от останалите.

Защо е добра?

Battlefield 1 има забавен campaign за сингълплеър игра. Има впечатляваща висококачествена графика. Въпреки че липсват стелт елементи, има вълнуваща битка, която прави играта толкова добра. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Battlefield-1/

Call of duty Modern Warfare (2019)

Преглед

Вместо да включва зомбита и бъдещи джаджи като предишните игри, Call of Duty Modern Warfare изглежда истинска военна ангажираща игра. Това е най-добрият CoD в серията. Името Modern Warfare предполага съвременни джаджи и оръжия, използвани в момента в Близкия изток, вместо научно-фантастични оръжия.

Защо е добра?

Call of Duty Modern Warfare не е най-новата игра от серията. Но намираме тази по-добра от всички предстоящи или предишни версии, поради темата и формата си. Играта изисква повече стратегия и мислене. Освен това има повече режими за мултиплейър от другите версии. Графиката е много реалистична и играта има добра наука за стрелба. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Call-of-duty-Modern-Warfare/

Death Stranding

Преглед

Death Stranding е една от най-добрите игри за PS4. Историята се разгръща около Сам Бриджис. Играчът има задачата да извърши доставки до някои изолирани места, оцелели и изследователи.

Защо е добра?

Death Stranding е една изключителна игра за PS4 геймъри. Но ви предупреждаваме, че тази игра не е за всеки, тъй като има сложна и интуитивна механика. Има и известно професионално ниво на актьорски изпълнения. С напредването на играта ще видите истински емоционален импулс в нея. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Death-Stranding/

Doom Eternal

Преглед

Doom Eternal е най-новата игра от вечният франчайз Doom. Подобно на предишните игри, има кръвоизпомпващо забавление. Обаче, за разлика от предишните си версии, Doom Eternal съдържа някои нови RPG елементи в него.

Защо е добра?

Ако искате игра, която ви изхвърля директно между зверовете, без много упътвания, ще намерите Doom Eternal за привлекателен. Има бърза битка с различни нива. Много е забавно да се играе, защото арените му са предизвикателни. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Doom-Eternal/

Fifa 22

Преглед

Fifa 22 е най-новата игра от серията Fifa от Electronics Arts. Fifa 22, за разлика от старите си версии, има уникален и атрактивен геймплей. Физиката на топката е напълно променена в тази игра. По-добрият и променен career мод също е нова функция на Fifa 22.

Защо е добра?

Fifa 22 е най-добрата сред всичките си предишни версии поради своя геймплей. Има правилна физика и визуализация на топката. ИИ в играта има добро ниво на интелигентност. ИИ знае къде или кога да подава пас по време на мач. EA sports също подобрява движенията на играчите, за да му придаде по-реалистичен вид. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Fifa-22/

Final Fantasy 7 римейк

Преглед

Римейк версията е забавна за игра и е една от най-добрите JRPG игри. Историята е напълно преработена чрез добавяне на нови герои и графика. Римейкът на Final Fantasy 7 има добри истории на героите.

Защо е добра?

Играта има красива графика, с отлична битка. Историята е толкова интересна и атрактивна, че можете да прекарате часове в игра, без представа за времето. Хубавото е, че насърчава експериментирането. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Final-Fantasy-7/

Fortnite: Battle Royale

Преглед

Fortnite Battle Royale е много известна игра във всяка платформа. Невероятно нещо за тази игра е: тя е безплатна за игра. Тази игра е last man standing тип игра и трябва да се биете до края.

Играта предлага онлайн битка, в която играчи от различни региони се събират в една карта, за да се бият до края.

Защо е толкова добра?

Геймплеят е забавен и предизвикателен. Можете да го играете много часове на ден. Най-интересното е, че можете да играете и крос платформа. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Fortnite%3A-Battle-Royale/

Ghost of Tsushima

Преглед

Играта е една от най-добрите PS4 ексклузивни игри. Той не само ви позволява да живеете самурайски мечтан живот, като убивате бандити и нашественици. Но също така позволява на играчите да разгледат отблизо японските феодални условия. Играта зависи изцяло от вашите решения, т.е. дали я играете на скрито или искате битка.

Защо е добра?

Играта е отворен свят игра с вълнуваща карта за изследване. Има грабваща окото и завладяваща битка. Играта е предизвикателна, тъй като геймплея съдържа много разновидности. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-Ghost-of-Tsushima/

God of War

Преглед

Това е ексклузивна игра за PlayStation. Излезна през 2018 г. с толкова много хайп. И за щастие, оправда хайпа. Играта има обновяваща битка, докато се фокусира върху упътванията. Играта е до голяма степен вдъхновена от скандинавската митология, за разлика от предишните й версии, които са вдъхновени от гръцката митология.Има два героя Кратос и неговия син Атреус, докато в предишните версии имаше само Кратос.

Защо е толкова добра?

Тази игра има сърдечна история с невероятен геймплей. Дори най-известните сайтове за оценка на игрите дават на тази игра оценка 9,5 плюс. Има невероятна графика и полуотворен свят за опознаване. Всеки герой от играта има дълбочина в себе си. Проверете за нея на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-God-of-War/

Заключение

PS4 има едни от най-добрите игри в различни жанри. Поради това е трудно да се изброят някои от тях с причини да го купите и играете. Но се опитахме да ви помогнем да получите игри според вашите желания.

Игрите, описани в тази статия, са силно пристрастяващи и забавни. Така че, играйте ги на свой собствен риск. Която и игра да играете от списъка, определено ще ви хареса.