Предстоящи новости през месец август в OLX

Уважаеми потребители,

За да създадем за Вас максимално пълноценно потребителско изживяване в OLX, през август месец предстои да бъдат пуснати поетапно следните нови услуги и нововъведения в сайта:

  • OLX PRO

Това е нова функционалност, разработена за бизнес потребителите. Благодарение на този инструмент, те ще могат  автоматизирано, по-бързо и лесно да качват и управляват своите обяви.

КОГА: От средата на месец август 2020, ще започне поетапно отключване на услугата OLX PRO, докато стане налична за всички бизнес потребители.

Повече информация може да намерите тук.

  • MAX пакет за категории Автомобили, Недвижими имоти, Услуги,  Машини, Екскурзии и Животни 

С МАX пакетите в OLX ще можете да публикувате обяви в няколко подкатегории от една основна. С тях ще получите и допълнителни Premium функционалности, с които да направите бизнеса си по-ефективен.

КОГА: От 26.08.2020, MAX пакетът ще бъде наличен за посочените категории.

Повече информация може да намерите тук.

  • Събиране на рейтинг

Вярваме, че рейтингът и детайлната обратна връзка от потребителите на OLX може да помогне да изградим доверие и да подпомогне вземането на решение в общността на OLX за в бъдеще. 

Скоро ще бъде възможно поставянето на оценки и обратна връзка между потребителите в сайта. Опцията ще бъде налична през приложението за Андроид и мобилната версия на сайта, като първоначално няма да бъде видима.

КОГА: Очаквайте от 12.08.2020.

Повече информация може да намерите тук.

Молим да се запознаете с внесените изменения в Общите условия в резултат на новите функционалности тук

Вашата удовлетвореност е най-важна за нас, затова ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. През това време продължаваме да работим по нови проекти, които да Ви помогнат за повече успешни сделки.

Екипът на OLX