еконт

Преустановяване на услугата доставка с ЕКОНТ в OLX.bg

Уважаеми потребители,

Бихме искали да Ви уведомим, че след 31.07.2020г., услугата доставка с Еконт няма да е активна през OLX.bg. Благодарим на Еконт за дългото и добро партньорство, както и на всички клиенти за доверието и проявеното разбиране към предстоящите промени.

Как ще се случи това:

  • Десктоп версията на Панела за доставки с Еконт няма да бъде активна след 31.07.2020г.
  • Услугата „Зареждане на OLX кредити“ в офисите на Еконт се преустановява. Повече информация за останалите начини за зареждане на OLX кредити, можете да откриете тук.
  • Информацията за изготвени товарителници през Еконт в секцията “Моите доставки” ще бъде налична в рамките на една седмица след деактивиране на услугата доставки с Еконт в OLX, като след това тази секция ще бъде премахната.
  • В мобилните апликации Панелът за доставки с Еконт и бутонът „Подготви пратка” ще останат видими до следващото обновяване на апликациите, но няма да бъдат активни.

Вашата удовлетвореност е най-важна за нас, затова ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! През това време продължаваме да работим по нови проекти, които да ви помогнат за повече успешни сделки!

Екипът на OLX!