Разчисти детските вещи със 70% отстъпка в OLX

Нещата на детето са навсякъде в къщата: настъпвате лего, спъвате се в камиончета и колички, а гардеробът отдавна не побира всички дрехи и обувки. Заобикаляте бебешката количка в коридора, въпреки че малкият ви наследник отдавна е проходил и не я ползвате. Имате поне 3 кашона с якенца, пуловерчета и ботушки, които няма къде да приберете.

Време е да въдворите ред! Сега, когато се налага да си стоим вкъщи, подобно разчистване може да ти отнеме цял ден и да запълниш времето си с нещо полезно. Включи и детето в процеса, нека само да избере кои са вещите, които вече не са му нужни. Тази задача има и възпитателен ефект: така малчуганите ще се научат, че вещите имат стойност и че не трябва да се затрупваме с излишни неща.

Другата полза е, че докато се наслаждаваш на празното място и подредения си дом, ще изкараш пари. Кой няма нужда от допълнителни доходи в днешно време…

Как да стане всичко това? Много лесно.

Категория „За бебето и детето“ в OLX е истинска златна мина с близо 200 000 обяви, където лесно можеш да публикуваш всичко. А сега и със 70% намаление на всички платени услуги в категорията: пакети с допълнителни обяви и всички промо опции. Възползвай се от днес до неделя, 12 април включително.

Ето няколко съвета от нас за по-лесно и ефективно продаване:

  1. Сортирай по вид нещата, които искаш да продадеш.

Подкатегориите в OLX са „дрехи“, „обувки“, „бебешки и детски колички“, „играчки“, „мебели за детска стая и текстил“, „аксесоари“. Ако имаш близнаци, имаме и такава категория за по-лесно. Избери по-запазените вещи и тези, които почти или никога не са използвани. Останалите играчки и дрешки можеш да дариш или да ги извърлиш в подходящ контейнер, където ще бъдат рециклирани.

2. Направи хубави снимки.

Не е нужно да разполагаш с професионално фото студио, за да изглеждат добре нещата ти. Съвременните смартфони имат достатъчно добри камери. Избери неутрален фон – може да ползваш стар чаршаф или друг плат. Светлината е особено важна, затова прави снимките през най-светлата част от деня. Гледай да заставаш с гръб към прозореца, за да може светлината да пада директно върху артикулите. Ако има нужда, използвай филтрите за снимки в телефона си, за да изчистиш дефектите.

3. Напиши точно и ясно описание.

Заглавието на обявата е много важно, за да могат потребителите да се ориентират бързо какво точно продаваш. Колкото по-ясно и подробно описание напишеш, толкова по-лесно ще бъде на потенциалните купувачи са получат информация. По този начин хората ще се ориентират бързо и ще си спестят време да задават допълнителни въпроси, което пък е верният път към бързата сделка.

4. Сложи адекватна цена.

В зависимост от състоянието на артикула, ново или употребявано, помисли каква е неговата реална стойност. Разгледай други подобни обяви в OLX, това ще ти помогне да се ориентираш.

5. Отговаряй бързо на запитванията.

Ако нямаш мобилното приложение на OLX, непременно го инсталирай на телефона си. По този начин ще виждаш веднага дали имаш нови съобщения и ще можеш да отговаряш бързо. Статистиката ни сочи, че ако не получат отговор в рамките на дори един час, голяма част от потребителите са склонни да закупят артикул от друга обява. Не изпускай тази възможност!

Приятни и успешни сделки от нас!