Ревю на безжичните геймърски слушалки Logitech

Най-добрата безжична геймърска слушалка ви освобождава от геймърския ви компютър и ви позволява да се разхождате свободно из стаята. Освен това тя може да работи дни наред, без да бъде зареждана, а когато се наложи да бъде заредена, това става бързо. Безжичната геймърска слушалка трябва да е лесна за използване и, разбира се, да осигурява превъзходен звук.

Големият живот на батерията и превъзходната безжична технология, поне до доста голямо разстояние, са най-важните аспекти за най-добрата безжична геймърска слушалка. Както и при най-добрите геймърски слушалки (отваря се в нов раздел), очакваме от безжичните им еквиваленти изключителен звук и конкурентна цена. Когато става въпрос за най-добрите безжични геймърски слушалки, не би трябвало да забележите никаква разлика, но вероятно ще платите малко повече за удобството да прекъснете кабела.

Подложихме на тест със собствените си уши всяка от тези безкабелни слушалки, както и много други. Ние разбираме от аудио и от това какво създават най-добрите безжични слушалки. Подложихме на тези слушалки звук с висока резолюция, отлични саундтраци за игри и часове игра, което ни позволи да опознаем техните силни и слаби страни.

Безжични геймърски слушалки Logitech G Pro X Light-Speed

Източник: i.rtings.com

Безжичните геймърски слушалки Logitech G PRO X Light-Speed са най-добрите безжични слушалки Logitech, които сме тествали. Благодарение на графичния еквалайзер и предварителните настройки на придружаващия ги софтуер, тези удобни слушалки се отличават с висококонфигурируем звуков профил. При това звуковият им профил по подразбиране е доста балансиран, благодарение на което разговорите и водещите инструменти изглеждат ясни и ярки. Макар че им липсва малко дрезгав нисък бас, те притежават малко повече плътност и бум, за да подпомогнат извеждането на звукови ефекти като стъпки по време на игра. Техният микрофон също така записва добре гласа ви, така че звучите ясно дори в малко по-натоварена среда. Времето за непрекъснато възпроизвеждане е по-малко от 24 часа, а латентността им чрез USB донгъла е много ниска.

Слушалки за игри Logitech G Pro X

Слушалките за игри Logitech G Pro X са най-добрите кабелни слушалки за игри на Logitech, които сме тествали. Връзката 1/8″ TRRS на тези изключително удобни слушалки позволява пълна съвместимост с аудио и микрофон. Можете също така да използвате кабелна USB връзка, за да ги свържете с компютри и конзоли PlayStation. Техният топъл звуков профил осигурява бум на вашите миксове още от самото начало, което може да помогне за подчертаване на звуковите ефекти в геймплея. Въпреки това средният им диапазон като цяло е плосък и добре балансиран, което позволява диалогът и инструментите да се чуват добре. Свързаната с тях програма включва визуален еквалайзер и настройки за персонализиране на звука според вашите предпочитания. Включват и подвижен микрофон с добро качество на записа

Източник: Google

Безжичен Hyper X Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha е може би най-възхваляваният продукт на този сайт. В екипа всички го обожаваме, а сега HyperX прекъсна връзката с най-добрия си чифт кутии. Новата масивна батерия е основното предимство на слушалките. Тя осигурява до 300 часа живот на батерията в безжичен режим, като същевременно запазва слушалките леки и удобни. Това е огромен подвиг и вярвам, че HyperX го е постигнала.

Това устройство съобщи за 80-процентно зареждане веднага след изваждане от кутията, така че реших да го оставя на тази стойност, за да видя колко добре издържа. Прекарах един работен ден в слушане на музика и проверявах батерията: тя все още беше на 80 процента. През изминалата седмица използвах това нещо за игри и слушане на музика съвсем постоянно и все още не сме се разредили дори наполовина.

Въпреки това качеството на звука е просто изключително. Музиката звучи фантастично. Винаги е забавно да слушам някои от любимите си тежки като звук песни през приличен чифт слушалки и да се опитвам да определям различните използвани инструменти или битове. Тези слушалки се справят чудесно и безспорно са сред най-добрите геймърски слушалки, които съм използвал за слушане на музика. Насоченият звук също е доста приятен, когато играете игри. Насочените звукови сигнали на Deep Rock Galactic ми помогнаха да открия скритите батерии, а на Shadow Warrior 3 се забавлявах чудесно, подскачайки под стегнатите ритми. Активирах Doom Eternal и бързо се ужасих. Ако някога сте се чудили какво е да се появи от нищото какодемон, сега имате шанс, който те със сигурност могат да ви предоставят, ако станете и мърморите красиви неща в лявото си ухо.

Razor Blackshark V2 Pro

Източник: tradeinn.com

Кабелните Razer BlackShark V2 са любимите ни геймърски слушалки, а безжичната версия „Pro“ взема всички най-велики части на тези отлични слушалки и премахва кабела. Първоначално тя беше класирана на първо място, но тъй като Cloud Alpha Wireless има сравнително превъзходен звук, a е с по-голяма батерия, ние я предадохме на кутиите HyperX. Въпреки това, тъй като съществува от малко по-дълго време, BlackShark V2 Pro често е намален и при достатъчно голяма отстъпка определено бихме преминали към двойката на Razer.

Дизайнът на драйверите TriForce е вдъхновен от невероятните слушалки HyperX Cloud Alpha и съответства на тяхното фантастично качество на звука, като помага да се детронират предишните най-добри геймърски слушалки. Те са достатъчно детайлни, пробивни и богати, за да осигурят фантастично изживяване в избрания от вас свят на игрите. 

Освен това са изключително удобни и, наречете ме сноб, но наличието на физическо копче за избор на силата на звука е изключително полезно, тъй като ми спестява ровенето из бутоните на наушниците. Всъщност единственото ни истинско несъгласие е, че не съм фен на техния малък микрофон, но като се има предвид, че в момента има няколко невероятни бюджетни геймърски микрофона, това не е проблем. 

BlackShark V2 Pro беше страхотна, макар и скъпа, безжична слушалка, когато струваше 350 лева, но сега, когато е постоянно под 250 лева, тя е тази, която бих препоръчал на приятелите си. И на вас, моите нови познати.

Corsair HS80 RGB

Източник: Google

Новата безжична геймърска слушалка HS80 RGB на Corsair без съмнение е една от най-добрите слушалки, които марката някога е произвеждала, както и една от най-добрите налични безжични слушалки. Тя използва някои от най-добрите характеристики на слушалките и ги прилага безупречно. Струва 300 лева и включва безжичната технология Slipstream Wireless, висококачествен звук и Dolby Atmos. Микрофонът е отличен, а новият дизайн ви позволява да ги носите продължително време, без да се уморявате.

Казано е, че имитацията е най-искрената форма на ласкателство, а новата HS80 имитира някои от най-добрите слушалки на Steelseries. Сега Corsair е възприела същия дизайн на плаващата лента за глава, която използва регулируема каишка за равномерно разпределяне на тежестта върху черепа ви. Освен това HS80 изглежда по-голяма на главата ми от която и да е слушалка на Steelseries, като същевременно е само 370 г. Възглавничките за ушите са изработени от кадифена, дишаща материя, която обгръща ушите ви като удобно одеяло, но може да се навлажни в жегата.

Чашките за уши на HS80 се завъртат на 90 градуса и включват светещо лого на Corsair. Осветлението в Corsair iCUE може да се променя и всъщност е доста фино. HS80 използва 50-милиметрови драйвери, които осигуряват 24-битов/48kHz звук през безжичната връзка Slipstream и 24-битов/96kHz звук през USB Type-C връзка. За да забележите разликата обаче, ще ви трябва нещо повече от средностатистическия ви Spotify.

Всичко това обаче означава само, че HS80 звучат страхотно, с богат, плътен звук и добре балансирани баси. Суббасите понякога липсват и отбелязах известно изкривяване дори при скромни обеми. Това пречи на HS80 да достигне пълния си потенциал, но в iCUE има еквалайзер, който можете да използвате, за да настроите звука по свой вкус.