Спестовно синьо лято

Или как да си прекараш добре, без да фалираш


Животът е твърде непредвидим, за да си пилееш лятото. А лятото – твърде кратко, за да ти скъса джоба, нали? Както влизаш в най-горещия сезон с по-лека диета, избягваш тежки храни и раздвижваш по-често физиката, така трябва да подходиш и към летните си авоари. Капиш? Добре е да имаш избор. Добре е да имаш OLX.

Почивка-мечта

Виж колко отпуска имаш и я планирай разумно. Само не се пускай по течението и не се хвърляй на първата оферта, която ти попадне. Първо претърси OLX за предложения и избери най-изгодното. Сравнявай цени и условия, докато откриеш най-добрата дестинация за теб.

Ваканцията може да се развихри чудно както на морето, така и в планината. И у нас, и на вносно. И на курорт, и на село. Само реши къде ти се ходи и какво търсиш. Спокойствие, тишина и бягство от големия град? Или парти зона с танци до зори? Спираща дъха природа или нещо по-близко до естествения ти хабитат? Повече удобство или повече диво? Нещо ново или вече познато? Каквото и да е, ще го намериш при нас. А можеш и да комбинираш – седмица тук, уикенд там.

Сондирай и с компанията. Добре е всички в отбора да са доволни, за да не си вгорчите взаимно почивката и да се върнете нацупени и изпокарани.

По пътя

След като вече си забил знамето на картата и си наясно в коя посока е мечтаната почивка това лято, помисли и как ще се изтъркаляш до там. Подготви и колата, преди да отпрашиш, за да си спестиш нерви и непредвидени разходи за ремонти в движение. За да не се чудиш какво пък толкова има да се прави по превозното средство, имаме готов списък с най-важните неща за твое удобство.

Ако пък не ти се пуска котва никъде за по-дълго, защо не обмислиш ваканция на колела? С лекота можеш да се обзаведеш с каравана или кемпер, както и да наемеш за колкото време решиш. От теб зависи къде ще посрещнеш изгрева – на любимо от години място или пък всеки ден на ново.

Ловецът в мен

Няма по-голяма тръпка от това да преследваш добрия избор. И да откриваш уникални находки, които никой друг не може да има. Независимо дали става дума за дрехи, мебели, аксесоари или за нещо по-голямо като кола или лодка. Единствено секънд-хенд стоките могат да доставят разнообразие и неповторимост на притежателя си, при това на сладки и достъпни цени.

Това важи с пълна сила и за летните придобивки. Защо да плащаш пълна цена за нещо сезонно, което догодина вече може да е демоде или ненужно? Хиляди запазени вещи само чакат да ги събудиш за нов живот. От палатката до плавниците. От хамака до хамъра.

Поднови летния гардероб, без да фалираш. Току виж си попаднал и на модно винтидж съкровище за без пари. Обзаведи се с къмпингарски, градински или плажни мебели хем по вкуса ти, хем по джоба ти. Намери си и ново хоби – с OLX можеш да си го позволиш. Сезонът е топ за водни спортове като сърф, кайт, водни ски или уейкборд, планински туризъм или пък добрия стар риболов. Но ако не си от най-активните, спокойно можеш да бориш жегата и скуката с настолни игри под дебела сянка. Шах, табла, джаги и музиката да свири!

Волният Уили

И за да се насладиш на макс от новия сезон, не е лошо и да се разтовариш от неизползвани и позабравени вещи вкъщи и гаража. Така и така ще събираш багажи за лятото, огледай от какво вече нямаш нужда и го пусни на свобода в OLX. Отвори място за нови спомени, a излишното – превърни в бърз летен кеш. И нека лятото бъде с теб! Ние сме на линия без почивка, така че качи си обявите и си гледай кефа. Ти разпускай, а те да бачкат!

#OLXSummer