Топ 6 безжични слушалки, които да закупите през 2022

Ставаш сутрин и виждаш как слънцето грее ярко в ясното небе. Изглежда като идеален ден за сутрешно бягане.

След като се преоблечете в анцуг, грабвате слушалките и тръгвате на път. Когато пуснете музика, разбирате, че една от слушалките ви е дефектна.

Усеща се като пълен убиец на настроението, нали?

Въпреки това завършвате бягането по някакъв начин с една работеща слушалка. След като се приберете вкъщи, вместо да вземете душ, отваряте лаптопа си и започвате да търсите, за да намерите новите си слушалки

Ако попаднете в подобна ситуация, значи сте дошли на правилното място. Събрахме топ 6 безжични слушалки, които поставят отметка в почти всички полета.

Така че нека започваме.

1. Sony WF-1000XM4

След като  на света се появи WF-1000XM3, Sony успя да го издигне на ниво с най-новия си модел.

WF-1000XM4 осигурява най-детайлното, динамично и балансирано представяне, което някога ще получите от чифт слушалки. Басовите нотки са текстурирани и стегнати, докато вокалите са отличен пример за изисканост.

С батерия, която издържа 8 часа, ще откриете, че се връщате към тези слушалки за още музика. Преди всичко, те са лесни за носене, чувствителни на допир, а най-новият им дизайн на накрайника за уши позволява изолация на шума.

Сега сигурно се чудите дали са водоустойчиви? Ами да!

Тези слушалки се предлагат и със свързващи приложения за Android и iOS, заедно със страхотни функции като чат за говорене и бързо внимание.

Така че всички тези фантастични функции маркират Sony WF-100XM4 като нашия избор номер едно!

2. Panasonic RZ-S500W

Panasonic не е марката, която веднага изниква в ума ви, когато търсите безжични слушалки. Но повярвайте ни, този модел трябва да бъде във вашия списък.

RZ-S500W е първият опит на Panasonic на пазара и те си заслужават парите. Те идват с технология за потискане на шума, двойни микрофони за разговори, режим на околната среда и живот на батерията от 19,5 часа.

Преди всичко, 15-минутно зареждане с USB-C може да осигури около 70 минути възпроизвеждане. Колко готино е това?

Не само това, сензорните контроли на двете слушалки са интуитивни и отзивчиви на допир. По този начин ви позволява да контролирате музиката и да включвате режима за потискане на шума без никакво суетене.

 В заключение, ние вярваме, че тези слушалки напълно си заслужават парите.

3. Sony WF-C500

Представете си слушалките Sony WF-C500 като безпроблемна версия на WF-1000XM4, споменати по-рано в статията. Те предоставят много функции, без да изрязват твърде много ръбове.

Те са отлични за спорт и бягане поради своя рейтинг iPX4. Освен това ще получите връзка за „бързо сдвояване‘‘ с всички устройства на Android. Ще получите и „бърза връзка“  с компютри с Windows 10. Всичко това дава добре балансиран звук.

Техният 10-часов живот на батерията ви позволява да слушате музика в движение без никакви проблеми. Тази слушалка определено заслужава място в списъка, нали?

4. Cambridge Audio Melomania 1 Plus

Това са слушалки, които попадат на правилното място. Cambridge Audio Melomania 1 Plus имат персонализирани настройки на EQ, поддържат приложения и съдържат високопроизводителен аудио режим.

Подобно на другите слушалки, основната точка за продажба е животът на батерията – 9 часа работа само с едно зареждане. Не само това, можете да получите още 4 допълнителни зареждания от калъфа. Така получавате общо 45 часа използване.

Твърде хубаво, за да е истина, нали?

Е, липсата на шумопотискане обяснява дългите часове живот на батерията. А за някои може да е голямо НЕ!

 Освен това, слушалките дават обширен и въздействащ музикален звук. Ако търсите бюджетни слушалки, просто си гарантирайте бърз поглед към Cambridge Audio Melomania 1 Plus.

5. Sennheiser Momentum True Wireless 2

Тези вълшебни слушалки произвеждат най-изящните звуци, които ще чуете от всички безжични слушалки.

Тези слушалки са тънки и не стърчат много от ушите. По този начин ги прави удобни за продължителна употреба. Шумопотискането е доста добро и е почти на нивото на Sony WF-1000XM3. Те се предлагат и с чувствителни на допир подложки на двете слушалки и са персонализирани за управление на функциите и възпроизвеждането.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 също се предлага с безупречен живот на батерията.

С едно зареждане можете да получите 7 часа възпроизвеждане. А калъфът за носене осигурява около 3 допълнителни зареждания. По този начин общата употреба на батерията достига до 28 часа.

Освен това има фантастично качество на звука. Нейната подробна звукова картина с впечатляващ авторитет и мащаб е идеална за хора, които обичат да слушат музика в движение. Така че, ако бюджетът ви е по-висок, тези слушалки със сигурност ще възнаградят ушите ви.

6. JBL Reflect Flow

Те са известни като доста тежки озвучители, когато става въпрос за безжични слушалки. JBL Reflect Flow е напълно стойностен продукт.

Reflect Flow е вашият избор, ако искате басов звук, на който можете да се насладите във фитнеса. Има 10-часов живот на батерията и 20 часа от калъфа.

JBL Reflect Flow също има 10-минутна опция за зареждане, която работи за един час за хора, които  винаги нямат време. Правилната комбинация от перки и връх осигурява стабилно прилягане, което ги държи на място, когато правите спортни занимания.

Една важна характеристика е техният режим на околната среда. Когато натиснете лявата слушалка, силата на звука се намалява. По този начин ви позволява да провеждате разговор, без да се налага да сваляте слушалките.

Така че няма какво да не харесате в тези.

Заключение!

И така, ние изброихме топ 6 слушалки, които смятаме, че си струват парите. Всички имат свои собствени характеристики и дизайн, които ги отличават.

Идеалните слушалки имат ергономичен дизайн, дълъг живот на батерията, потискане на шума и са перфектен избор. Никога не правете компромис с тези функции, ако искате слушалка, която ще издържи дълго.

Приятно пазаруване!