бонус точки панел доставка

Бонус точки с всяка пратка през панел „Доставка“ при успешна продажба в OLX

Независимо дали основно купуваш в OLX, със сигурност от време на време влизаш в ролята на продавач, без значение дали си решил да освободиш малко място за новия сезон в дома или гардероба, или пък си получил неочаквано нов смартфон, който автоматично обезсмисля съхраняването на втория.
И тъй като всеки продавач при успешна продажба трябва да изпрати закупения артикул, смятаме, че е важно да си наясно с опцията за доставка, която предоставя твоят OLX профил, както и с ползите, които ти носи подготовката на пратки през панел „Доставка“.

В случай, че си от тези едва 15% продавачи на стоки в платформата, които все още не използват панела „Доставка“ за изпращане на пратките си, значи е време да се запознаеш по-подробно с тази услуга в профила ти.

И така, накратко: с всяка продажба, която направиш в OLX и подготвиш през панела за доставка в профила ти,  в баланса ти се натрупват бонус точки в размер на 5% от стойността на доставката! С бонус точките можеш да промотираш или купуваш допълнителни обяви в OLX. Освен това няма ограничения в броя реализирани сделки в платформата, за които да подготвиш пратки.

С всяка генерирана през панел „Доставка“ пратка в OLX профила ти, получаваш и 10% отстъпка от стойността на всяка доставка!

Как да подготвиш пратка бързо и лесно в 2 стъпки:

1) Създай онлайн своята товарителница:

2) Запиши номера на товарителницата и занеси пратката в избрания от теб офис на Еконт.

С OLX доставка се ползват и предимствата на услугата за получателя „Преглед и тест преди плащане на наложения платеж, която да предложиш на купувача, както и ползване на услугата „Управление на пратката по телефон“.

Имаш нова продажба? Вече знаеш как най-изгодно и лесно да подготвиш доставката й 🙂

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.