5 аксесоара за лаптоп, които ще улеснят живота ви

Търсите аксесоари за лаптоп? Попаднали сте на правилното място.

В тази статия сме съставили списък с някои от най-необходимите аксесоари за лаптоп и сме ги отбелязали заедно с техните характеристики. Щом стигнете до края на статията, със сигурност ще искате да закупите всички от тях.

И така, без повече предисловия, нека да започваме.

1. Охлаждаща подложка за лаптоп A+ CIC62B – Технология за охлаждане от висок клас

Подложката за лаптоп A+ CIC62B,15.6 със своите 6 вентилатора представлява много впечатляващ охладител. Тя използва пет вентилатора (този в центъра е по-голям; той е с размер от 120 мм и е заобиколен от 70 мм вентилатори), които осигуряват страхотно охлаждане, без да издават много шум.

Тази охлаждаща подложка е много удобна и може да се регулира. В зависимост от количеството охлаждане, от което се нуждае вашият лаптоп, можете да изключите един или повече от вентилаторите. Можете да използвате един, четири или всичките шест.

Освен това тя е регулеруема, т.е. ако желаете, можете да я повдигнете. Подложката разполага с шест различни нива на височина, така че можете да я нагласите според вашите лични нужди. Подходяща е за лаптопи с размер от 12 до 16 инча. Двата щепсела отпред предпазват лаптопа от плъзгане, а също има и вграден USB порт.

Накратко казано, това е една отлична охлаждаща подложка с много функции и възможности. Основното й предимство е достъпната й цена, която я прави подходяща за всеки човек. Заради характеристиките й, и защото покрива всички критерии, без да тежи на джоба, тя е нашето първо предложение за вас.

Плюсове

 • Впечатляващо ниво на охлаждане
 • Можете да избирате кои вентилатори да включите

Минуси

 • Конструкцията не е от най-здравите

Вижте най-добрите офети за охладители за лаптоп на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/elektronika/kompyutrni-aksesoari-chasti/q-%D0%BE%D1%85%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF/

2. Геймърска раница Lenovo Legion Recon за 15,6-инчов лаптоп – Най-високо ниво на удобство

Тази раница е създадена за геймъри, които са вманиачени в своя виртуален живот и искат да имат бърз достъп до него в ежедневието си. Тя разполага с така необходимия джоб за лаптоп, от който всеки геймър се нуждае. Раницата Lenovo Legion Recon ще ви помогне да защитите вашия лаптоп, слушалки, мишка и други аксесоари, облекчавайки тежестта от носенето им в ръка. Тя има универсален и много елегантен дизайн.

В нея се побират лаптопи с големина до 15,6″, а има и много джобове за другите ви аксесоари. Отличителната черта на тази раница е, че има водоустойчив преден джоб, който гарантира отлична защита за вашите устройства.

Има страничен джоб за бутилка с вода, ако ожаднеете по средата на играта, заедно със специален джоб за аксесоарите за вашия лаптоп. Раницата е изработена в съответсвие с нуждите на потребителя, а дишащата подплата на гърба и презрамките осигурява максимален комфорт. В допълнение към тези удобства има и каишка за куфар за пълно удобство при пътуване.

Ако търсите раница за гейминг аксесоарите си, като същевременно комфортът е основният ви приоритет, тази е идеална за вас. Тя е ушита така, че да ви гарантира удобство и лекота и се предлага на страхотна цена.

Плюсове

 • Елегантна и модерна раница за лаптоп
 • Удобна е и разпределя правилно тежестта

Минуси

 • Не побира много неща

Вижте най-добрите оферти за раници за лаптоп на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF/

3. Охлаждаща подложка за лаптоп A+ CIC5B 15.6-17 – Страхотно допълнително охлаждане

Ще оцените лекото термично подобрение, което този охладител ще донесе на вашия лаптоп. Особено ако сте интензивен потребител, който обикновено работи с тежки софтуерни програми, независимо дали са видео игри или друг вид софтуер.

За ваше улеснение избрахме една от най-универсалните охладителни подложки A+ CIC5B. Съвместима е с лаптопи от 15 до 17 инча и има 5 вградени вентилатора, осигуряващи ефективното охлаждане, от което се нуждае вашият лаптоп.

Охладителят има LED индикатор, разположен до копчето за включване и изключване. Това ви позволява бързо да разберете работното му състояние, особено през нощта.

Освен това, като допълнителен бонус, идва с USB порт. Тази подложка е много лека и лесна за носене, което означава, че ще можете да охлаждате лаптопа си навсякъде и по всяко време. Цялостната визия също е доста привлекателна.

Плюсове

 • Тънка и добре изработена
 • Мощно, но тихо охлаждане

Минуси

 • Не е толкова добра, колкото някои други опции

Вижте най-добрите офети за охладители за лаптоп на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/elektronika/kompyutrni-aksesoari-chasti/q-%D0%BE%D1%85%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF/

4. Гейминг охладител за лаптоп A+ CICN10 – Ефективна охладителна система

Ето още един охладител, подходящ за геймъри. Омръзнало ли ви е лаптопите ви да прегряват след игране? Хвърлете поглед на тази охлаждаща подложка. Тя е изработена от здрава пластмаса и метал, а вентилаторите й осигуряват скорост на въртене до 1400 RPM. Телената мрежа, с която е покрита горната част, осигурява здравина и ефективно охлаждане, а двата USB порта ви дават допълнителна свобода.

Съвместима е с лаптопи с размери 16-17 инча. Различните неонови цветове в тази подложка я правят доста привлекателна. Отличителната й характеристика са двата вградени USB порта, а черният цвят й придава елегантен завършек.

Така че, геймъри, купете този охладител още сега и предпазете лаптопите си от вътрешни повреди, преди да е станало твърде късно. Уверяваме ви, че тази охлаждаща подложка ще направи чудеса за вашия компютър, като едновременно го поддържа в добро състояние и го защитава.

Плюсове

 • Ефективно охлаждане
 • Има вградени 2 USB порта

Минуси

 • Висока цена

Вижте най-добрите офети за охладители за лаптоп на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/elektronika/kompyutrni-aksesoari-chasti/q-%D0%BE%D1%85%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF/

5. LENOVO раница за лаптоп с размер 15,6″ – Водоустойчива

Тази ежедневна раница за лаптоп Lenovo B210 е стилна и с опростен дизайн. Това я прави изключително подходяща за модереният начин на живот. Разполага с голямо вътрешно пространство и лесно може да побере лаптопи с размер 15,6 инча.

Има и достатъчно място за други необходими устройства и аксесоари. Дори след като сложите всичките си аксесоари в нея, ще ви остане достатъчно място и за други принадлежности. Например можете да приберете телефона си, книги и т.н.

Раницата е висококачествена и водоустойчива. Ушита е от ефектна полиестерна прежда, която е изключително лека и осигурява пълна защита на вашето устройство.

Тази раница е изработена така, че да защитава вашия лаптоп по възможно най-добрия начин. Разполага със специално подплатено отделение за лаптоп, осигуряващо допълнителна грижа за вашия ноутбук.

Освен това има и много други джобове за допълнителни вещи. Фантастичните характеристики на тази раница я правят задължителна за всеки притежател на лаптоп. Тя е произведена изцяло съобразно вашето удобство и сигурността на устройството ви.

Плюсове

 • Водоустойчива
 • Има много пространство

Минуси

 • Вградените подложки я правят твърде задушаваща

Вижте най-добрите оферти за раници за лаптоп на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF/

Последни думи!

Споделихме с вас някои интересни и иновативни аксесоари за лаптоп. Употребата им се препоръчва за вашия максимален комфорт и безопасност по време на работа.

Така че, ако търсите издръжливи и бюджетни аксесоари за вашия лаптоп, предложените по-горе са идеални за всеки потребител.