5 ПОЛЕЗНИ АКСЕСОАРА ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, ОТ КОИТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Знаете ли какво? Можете да направите смартфоните си още по-развлекателни и ефективни с някои супер интересни аксесоари.

По-долу ще намерите списък с някои удобни и важни за мобилните устройства аксесоари, които си заслужава да се закупят, като бързи зарядни и безжични слушалки. Тези допълнения ще направят вашия смартфон по-функционален и ще удължат живота на батерията му.

1. КАБЕЛ ЗА ДАННИ BASEUS COFFEE/ USB Type-C – Гарантирано удобство

Кабелът за зареждане и пренос на данни Baseus Coffee / USB Type-C 50 см е черно-червен високоскоростен кабел с конектор тип C, който позволява пълна синхронизация на данни и бързо зареждане на батерията. Изработен е от двойна въжена оплетка (силикон и найлон). Освен това той има велкро лента, която ви позволява да регулирате дължината според нуждите си.

Функцията за бързо зареждане гарантира, че свързаните устройства се зареждат бързо и безопасно.

Кабелът поддържа бърз трансфер на данни, а дебелият найлонов външен слой му  осигурява здравина. Скоростта на прехвърляне на данните е до 480 Mbps, което е изключително бързо.

Вижте нах-добрите оферти за кабел за данни на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8/

2. ВЪНШНА БАТЕРИЯ ASUS ZENPOWER – Най-добрият ви приятел при пътуване

На пазара има малко външни батерии с капацитет над 10 000 mAh. Ние разгледахме едина такава батерия от ASUS, ZenPower. Тя е с капацитет 10050 mAh и е достатъчно мощна, за да зареди телефон с 3000 mAh батерия почти 2 пъти и половина. Удивителното в тази батерия е, че има производителност от 5.1V/2400 mA, което означава, че зарежда бързо телефоните, свързани към нея.

Тя също има защита срещу прегряване, късо съединение и др. Зарежда се за максимум 6 часа и не е особено тежка. Теглото й е 215 грама и не е много широка, въпреки че е малко дебела. Размерите й (дължина/широчина) са равни на тези на кредитна карта: 90,5 x 59 x 22 мм. Дизайнът е приятен: метален корпус с 4 светодиода за индикация на нивото на батерията.

Вижте най-добрите оферти за външни батерии на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/

3. БЕЗЖИЧНИ АУДИО СЛУШАЛКИ ZOOPIE – Най-готината Bluetooth технология

Безжичните аудио слушалки от Zoopie имат обхват от 9 до 10 метра и поддържат Bluetooth 5.1. Също така имат 300 mAh капацитет на зареждане (зареждат се доста бързо и точно) и шумопотискащ микрофон. Слушалките могат да се поставят в магнитния калъф.

Тези безжични слушалки Zoopie се предлагат в два цвята – бял и черен. Капацитетът на батерията им е 40 mAh и могат да работят до 3,5 часа. Предлагат се с USB порт за зареждане тип C.

Слушалките се зареждат за по-малко от 2 часа, което означава, че можете да ги заредите бързо и да ги използвате без да се притеснявате, че батерията им ще падне. Както вече споменахме, слушалките са съвместими с устройства с Bluetooth. Тази гъвкавост е добре дошла, особено като имаме предвид колко различни са вкусовете в технологиите.

Аудио слушалките имат вентилационни отвори, които поддържат балансирано налягане. Можете да ги усетите в ушите си, но не толкова осезаемо. Те са оборудвани с високоговорител с ниско изкривяване и висок резонанс. Това води до приятно и емоционално музикално изживяване. В слушалките е вграден микрофон, който намалява околния шум. Човекът, с когото говорите, ще чуе гласа ви без никакви проблеми.

Обсъдете всичко, което желаете, без разсейващ шум.

Вижте най-добрите оферти за безжични слушалки на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B6%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/

4. АДАПТЕР ЗА БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ 20W – Идеален за зареждане на най-новите смартфони

Адаптерът за бързо зареждане 20W притежава един USB-PD порт и е идеален за зареждане на най-новите смартфони и таблети.

Зареждането се осъществява по възможно най-безопасния начин и няма риск от прегряване или пренапрежение. В адаптера мога да се вкарват различни кабели, което означава, че с него могат да се зареждат най-различни устройства.

Бързото зареждане зрежда телефона ви на 50% за по-малко от 30 минути.

Това е до 3 пъти по-бързо, отколкото със стандартно 5W зарядно устройство. Този адаптер е създаден, за да съответства на най-новите технологии, използващи USB-PD. Той е със захранване от 100v-240v и това го прави съвместим с  iPhone 13 plus и iPhone 13 mini. Тежи около 0,064 кг и има следните размери 15×8,5×3,5 см. Проектиран е със сгъваем щепсел, за да осигури по-голяма свобода при пренасяне и лесно съхранение.

Вижте най-добрите оферти за адаптери за бързо зареждане на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

5. CASTI BLUETOOTH WIRELESS LUMAUDIO – Бюджетен вариант

Защо точно този модел?

Защото цената отразява качеството за тези, които вече нямат аудио жак на телефона или които имат Bluetooth телевизор.

На всяка слушалка ще откриете бутон и светодиоди в синьо и червено. Червена светлина сигнализира за зареждане, а червено-синята за сдвояване. Когато светлината изгасне, това означава, че задачата е изпълнена. За да ги свържете с мобилния си телефон или друго устройство, просто ги извадете от кутията и след това натиснете и задръжте бутона (R-дясна слушалка), докато не чуете звука за сдвояване. Бутоните на тези слушалки имат и други функции.

Например, при натискане един път, приемате обаждане. Ако натиснете два пъти, активирате Siri / Bixby. А когато слушате музика, можете да използвате бутоните за пускане на музика, спиране на пауза и т. н. Всички тези подробности са написани в ръководството за потребителя.

Слушалките LumAudio Talk са водоустойчиви (включително на влага или прах), но зарядната кутия не е. Ето някои други технически особености:

 • Тегло – 5.5 грама
 • Време за зареждане – 2.5ч
 • Напрежение – 50 mAh
 • Максимално време на работа – 7 часа
 • Обхват – 10 метра
 • Аудио – 16 б/с
 • Коефициент на шум> 95db
 • Честота – 20HZ-20KHz
 • Импеданс – 16 ома
 • IPX6 сертифициран чип – Airoha AB1526P
 • Докинг батерия – 500 mAh
 • Handsfree
 • Могат да се захранват от всяко зарядно устройство за мобилен телефон

В кутията ще намерите и MicroUSB кабел. Зарядната кутия може да зареди слушалките два пъти и има 3 зелени светодиода, които показват капацитета на батерията. В зависимост от телефона и версията на операционната му система, можете да видите колко процента батерия имат вашите слушалки.

Животът на батерията зависи от силата на звука, качеството на връзката, а дори и от телефона, с който ги използвате. Тези слушалки се предлагат на достъпна цена и имат добър звук. Дизайнът им е първокласен, изработени са добре и изглеждат страхотно.

Ако търсите такъв тип слушалки, ние ви препоръчваме тези.

Вижте най-добрите оферти за безжични слушалки на сайта OLX като последвате линка по-долу:

https://www.olx.bg/ads/q-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B6%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/

ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ ДУМИ!

Ако искате да се насладите на по-добра функционалност на телефона си, ако искате да го направите по-интересен и лесен за употреба, трябва да изберете някой от тези аксесоари. Те са полезни и практични. Сигурни сме, че тези устройства ще улеснят живота ви и ще го направят малко по-интересен!