blog.prodavalnik.com
Новини

Всичко за МОДАТА на едно място!

29.09.2011, 8:24 | Публикувано от Sabina

Скъпи приятели,

От днес, 29 септември, категориите Дрехи, обувки, аксесоари + Бижутерия и часовници + Парфюмерия и козметика се обединяват в новата обща категория Мода. По този начин ще можете да намерите на едно място всичко за вашия прекрасен външен вид и по-лесно да комбинирате дрехи с подходящи аксесоари.

В категория мода има ясно разпределение на обявите по подкатегории. Тук ще можете да намерите: Дрехи (които от своя страна са разделени на дамски и мъжки), Обувки (също разпределени на дамски и мъжки), Аксесоари, Бижутерия, Часовници, Парфюмерия и козметика. Молим да публикувате вашите обяви в точните подкатегории, за да могат останалите потребители да ги намират по-лесно. При публикуване на обяви в грешна категория, те ще бъдат премествани или изтривани.

В новата голяма категория Мода ще намерите 130 000 предложения – най-голямото разнообразие от обяви, свърни с модата в българския интернет!

Пожелаваме ви много красиви моменти в Продавалник!

Сподели:
Статии от подобни категории: Без категория

11 коментара

 • elizabethu написа:

  Много добро решение!

  септември 29, 2011 в 9:45
 • cvetalinaelinajak написа:

  :))

  септември 29, 2011 в 10:58
 • stiliana написа:

  a

  септември 29, 2011 в 13:12
 • Биляна написа:

  супер

  септември 29, 2011 в 13:55
 • mimi_86 написа:

  Определено визията се подобри!По-удобно е!Подредено! Поздравления за добрата идея!

  септември 29, 2011 в 17:25
 • Силвия написа:

  Браво.Поздравления за целият екип който се труди за да ни е добре на нас всички потребители в сайта.Бъдете живи и здрави.

  септември 29, 2011 в 18:20
 • Mayada1980 написа:

  Моите поздравления за направените реформации в сайта !
  Така ще имаме възможност да разглеждаме всички обяви в хронология както на дрехите , бельото и обувките , които ни интересуват , така и на новите парфюми и козметични попълнения , а също – да си намираме лесно подходящите аксесоари !
  Прекрасно и уютно местенце – всичко за нашата красота !

  септември 29, 2011 в 20:33
 • Mayada1980 написа:

  И една препоръка – ако е възможно , да ограничите обявите на парфюми , които са реплика и на много от които дори не пише , че са реплика , а е очевидно , че са такива при цена от 30 лева за 100 мл парфюм на Шанел …
  Има си сайтове за подобни ‘реплики’ , нека си ги публикуват там потребителите , които искат да ги продават , но смятам , че подобни обяви са некоректни и подвеждащи , защото не всички са добре запознати с реалните цени на парфюмите и с това какво е ‘реплика’ , съответно предполагам ,че много потребители купуват , мислейки си , че ще получат оригинален парфюм.
  При положение че продажбата на тестери е забранена , не разбирам защо е разрешена продажбата на реплики – това са си откровени ментета и евтини фалшификати на скъпи парфюми , които бълват непрекъснато и от тях едва смогваме да стигнем до обява , която да е за оригинален парфюм .
  Едно , че подвеждат хората , второ , че са имитации , трето , че избутват всички качествени обяви и четвърто , че от тях човек не може да си намери наистина оригинален парфюм , защото в един момент просто писва да прелистваш страница след страница на обяви с реплики .

  септември 29, 2011 в 20:50
 • петя стайкова написа:

  аз също съм против необявяването на това кое е реплика и кое не, но всеки нормален човек ще си направи сметка само като погледне цената, така че не може да ограничаваме продажбата на реплики има хора, които не могат да си позволят оригинал, не мислите ли и за тях, аз като искам скъпо и оригинално няма да си го купя от тук, а ще отида от фирмен магазин, само това ми е коментара относно новата визия

  септември 30, 2011 в 11:14
 • hristina написа:

  555

  октомври 2, 2011 в 17:16
 • poli51 написа:

  СУПЕР

  октомври 3, 2011 в 18:19