blog.prodavalnik.com
Новини

Съвети за сигурност

04.03.2013, 15:08 | Публикувано от Prodavalnik

Скъпи, приятелю,

Сигурността ти в Продавалник е един от най-големите ни приоритети. Най-важното е, че сам разполагаш с всичко необходимо да направиш престоя си в платформата приятен, ползотворен и сигурен както за теб, така и за всички останали потребители.

Не забравяй, че Продавалник събира продавачи и купувачи – обикновени хора като теб и мен. Както в истинския живот, повечето хора са добри и честни, но поняга някой може да сгреши или да се окаже некоректен. Ти правиш купуването и продаването в Продавалник безопасно – като оставяш коментар след сделка, докладваш за некоректен потребител и си внимателен с изпращането на пари.

За какво е добре да внимаваш и как можеш да допринесеш за по-голямата сигурност на сделките си:

1.     Избирай публично място за среща

В Продавалник всеки ден се публикуват десетки хиляди нови обяви. В това огромно изобилие от предложения те съветваме да търсиш обяви от твоя регион, град или квартал. Филтрирай търсенето си и избирай стоки и услуги на локален принцип. Личното предаване на стоката е най-сигурният начин за успешното завършване на сделката. При срещата внимателно разгледай продукта, който желаеш да закупиш. Едва след като си уверен, че всичко е наред, завърши сделката.

Добави местоположението си в твоите обяви – голяма част от потребителите търсят сделки близо до тях, това ще повиши ефективността на твоите обяви и ще увеличи твоите продажби.

blog1

 2.     При доставка с куриер 

Ако нямаш възможност да вземеш стоката лично и си се спрял на доставка с куриер – винаги избирай безплатната услуга „Преглед и тест преди плащане“.  Изисквай от продавачите да пратят продукта с тази услуга и не приемай стоката, ако въпреки договорката, не можеш да прегледаш пратката преди да платиш. Разгледай кабинета за доставка в твоя профил и се запознай със условията за изпращане на стоки по куриер – в Продавалник ползваш отстъпка и пестиш пари от доставката!

blog2

3.     Не изпращай пари предварително

Точно и ясно – ако искаш да гарантираш сигурността си, не го прави!

4.     Докладвай ни за нередност

Не забравяй да докладваш за некоректен потребител и за обяви, нарушаващи правилата на сайта, чрез специално предвидения за това бутон. Благодарим ти от сърце за приноса ти – така помагаш да подобрим сигурността за теб и останалите посетители на сайта.

blog3

Следвай тези прости правила, изпрати ги на твоите приятели и познати. Сигурността в сайта започва от теб самия. Нека заедно допринесем за сигурните, надеждни, бързи и ефективни сделки в твоя Продавалник.

Благодарим ти от сърце!

Екипът на Продавалник

Сподели:
Статии от подобни категории: Без категория

Приключена тема.