blog.prodavalnik.com
Новини

Обновеният панел „Моите обяви“ – какво ново?

26.08.2013, 10:21 | Публикувано от Продавалник

Скъпи приятели,

В Продавалник се вслушваме във вашите коментари и съвети и се стараем непрестанно да развиваме сайта, за да можете да прекарвате по-приятно и пълноценно времето си в него!

Радваме се да ви съобщим, че едно от най-посещаваните места в сайта – панелът „Моите обяви“ е обновен с нови функционалности.

В тази статия ще ви запознаем с всичко най-ново и с предимствата, които може да ползвате в обновената страница „Моите обяви“.

Разширена информация за вашите обяви! Вместо досегашните табове „Активни“ и „Архив“ вече обявите ви ще се сортират в 4 различни секции: Активни, Продадени, Закупени, Изтекли, Модерирани. Можете винаги да сте наясно какъв е статусът на вашата обява и какво се случва с нея!

Какво ново в табовете:

Активни – тук са всички ваши активни обяви, които се виждат на сайта. Съвсем прегледно може да следите докога е активна вашата обява. Цялата важна статистика за обявата е под нейното заглавие. С един поглед можете да следите брой разглеждания, брой съобщения, оферти и колко е наблюдавана. Срещу обявата са изкарани удобни бутони за връзка към съобщенията и офертите, свързани с нея.

Една от най-важните нововъведение е бутонът Обнови. На всеки 14 дни ще можете да обновявате обявите си и да ги пускате отново на първа позиция – само с 1 клик на мишката! Не е нужно да отваряте допълнителни прозорци или да одобрявате промените – 1 натискане на бутона е достатъчно.

Добавена е и допълнителна информация за промотираните ви обяви – можете да видите съвсем прегледно какви промо опции ползвате и докога са активни.

Активни

 

Продадени – тук са всички обяви, на които сте приели отправена към вас оферта. Тук ще можете директно и съвсем лесно да оставите коментар за купувача по сключената сделка. От бутона „Продай отново“ ще можете да пуснете отново обявата за продажба.

Продадени

 

Закупени – по подобие на таб „Продадени“ – тук ще можете директно да оставите коментар за продавача по сключената сделка.

закупени

 

Изтекли – всички обяви, които са изтекли и не са били обновени в срокът от 2 месеца от датата на публикуване се намират на тази страница. Оттук можете съвсем лесно да публикувате отново изтеклите си обявите на сайта. Не забравайте, че обновяването на обява вече е изключително лесно – с натискането на 1 бутон в таб Активни (ако са изминали поне 14 дни от датата на публикуване или на последното обновяване).

Изтекли

 

Модерирани – тук се намират всички обяви, които са задържани за проверка, върнати за редакция, или са премахнати от модератор. Ако обявата е премахната, тук ще намерите и причината, поради която не е допусната до сайта. При положение, че обявата е върната за редакция, може лесно да промените съдържанието, снимките, описанието и всичко по нея от бутона „Промени“.

Модерирани

 

В обновената версия на страницата „Моите обяви“ ще забележите и линка „Принтирай“.  От него ще можете да извадите готов за печат вариант на вашата обява. Споделете обявата си и извън интернет, за да достигнете до повече потенциални купувачи.

Надяваме се, че ще останете доволни от направените нововъведения по секцията „Моите обяви“. Както винаги – оставаме на разположение за вашите коментари на контакти.

Можете да коментирате новата функционалност и в темата от форума! 🙂

Сподели:
Статии от подобни категории: Без категория

Приключена тема.