blog.prodavalnik.com
Новини

ZAGORKA REZERVA 2013 ИДВА С НОВА ВИЗИЯ И УСЕЩАНЕТО ЗА СПЕЦИАЛНА ИЗНЕНАДА

11.10.2013, 8:31 | Публикувано от Продавалник

ZAGORKA REZERVA 2013 ИДВА С НОВА ВИЗИЯ И УСЕЩАНЕТО ЗА СПЕЦИАЛНА ИЗНЕНАДА

Новата лимитирана серия на Zagorka REZERVA e вече на пазара!

След успешното представяне от 2012-та, идва годината на Zagorka REZERVA 2013. Селектирана и създадена с майсторство по същите високи стандарти за качество, тя e предназначена за любителите на изтънчените удоволствия.  Успешната иновация, която няма аналог на пазара, за трета поредна година предлага на консуматорите отличителен вкус и високо качество, получили международно признание в две последователни години от Monde Selection. Тази година марката се отличава и с нова надградена комуникация, която по естествен път се свързва с  провокативната и нестандартна платформата „Време е за нещо специално”.

Zagorka REZERVA 2013 e позната с характерния си дълбок и наситен тъмно-гранатов цвят, кадифен вкус и фин боровинков аромат, които гарантират превъзходно изживяване. Тя е с 6% алкохолно съдържание, умерено газирана и с мека пяна. Освен два вида хмел, в производството й са вложени и екзотичните карамел и кафе малц.

За всички онези ценители, които са очаквали с нетърпение новата лимитирана серия, от екипа на марката са предвидили вечери на Zagorka REZERVA в избрани заведения в София*.

Новата Zagorka Rezerva 2013 е съвършено вкусово приключение, което ще добави специална нотка към предстоящите зимни вечери, изпълвайки ги с топли емоции и красиви спомени.

–-

*Списък на заведенията в София:

Четвъртък, 10 октомври, 19:00 ч.:
Ventana Food & Garden (ул. Въртопо 150)
Ракета Ракия Бар (бул. Янко Сакъзов 17)

Петък, 11 октомври, 19:00 ч.:
Raffy Bar (бул. Витоша 18Б)
Marmo Food & Wine (Младост 2, бл. 218 A)

Събота, 12 октомври, 19:00 ч.:
Raffy Bar (ул. Ангел Кънчев 11)
Background (бул. Витоша 14)

Сподели:
Статии от подобни категории: Без категория

Приключена тема.