blog.prodavalnik.com
Новини

Кампания с благотворителна цел „За да те има“ – общи условия

29.01.2016, 14:14 | Публикувано от Продавалник

Правилник на кампанията „За да те има“

Организатор на кампанията „За да те има“

 1. Кампанията „За да те има“ („кампанията“) се организира от „Алегрогруп България“ ЕООД („Организатора“) със седалище и адрес на управление гр. София 1000, ул. „Ангел Кънчев“ 1, ет. 3.

Период и място на провеждане на кампанията

 1. Кампанията ще се проведе в периода от 08.02.2016г. до 08.03.2016г. на сайта http://mama.olx.bg

Участници в кампанията

 1. Всяко дееспособно физическо лице над 18 години и всяко юридическо лице могат да участват в кампанията.

Цел на кампанията

 1. Кампанията се провежда изцяло с благотворителна цел. Набраните по време на кампанията средства ще бъдат предоставени на фондация „Искам бебе“ („фондацията“).
 2. Представители на фондацията ще използват тези средства за финансово подпомагане на избрани жени с репродуктивни проблеми с цел те да се сдобият с дете.
 3. Жени, които желаят да бъдат финансово подпомогнати от фондацията за целите на кампанията следва да кандидатстват за финансова помощ по време на кампанията пред фондацията. Условията и начините за кандидатстване за финансова подкрепа, както и връзка с фондация “Искам бебе” могат да бъдат намерени на: http://www.iskambebe.bg.

Механизъм на кампанията

 1. Всеки, който желае да купи един или повече артикули, представени на http://mama.olx.bg трябва да избере вида и броя им. В случай, че участник в кампанията, направил поръчка, желае да дари допълнително средства за целта на кампанията той следва да отбележи това допълнително в полето, предоставено за това по времето, когато прави своята поръчка.
 2. Следващата стъпка, която поръчващият трябва да направи е да посочи име, телефон за връзка, както и офис на куриерска фирма „Еконт“, до който поръчаните артикули да му бъде доставени. Доставката ще бъде напълно безплатна. Доставки до адрес на купувача няма да бъдат извършвани.
 3. Плащането на поръчаните артикули става само чрез наложен платеж в офиса на „Еконт“, от който се вземат.

Право на връщане на купените артикули

 1. Всеки купен артикул по време на кампанията може да бъде върнат безусловно в рамките на 14 дни от получаването му при условията на Закона за защита на потребителите. Връщаният артикул не трябва да е бил повреден или с нарушен външен вид след покупката му в резултат на действие или бездействие на купувача или трето лице или излагане на неблагоприятни външни влияния.
 2. Всяко дарение ще бъде възстановено на направили я го, ако искането за това бъде отправено до Организатора в рамките на 14-дни от деня, в който то е било направено.

Връзка с Организатора

 1. 12.  Участниците, които имат въпроси или желаят да върнат купен продукт или да им се възстанови дарена сума могат да уведомят Организатора във формата му за контакт на следния URL: http://olx.bg/contact/

 

Лични данни

 1. Всеки учасник, който направи поръчка по време и във връзка с кампанията се съгласява личните му данни да бъдат обработени от Организатора и куриерска фирма „Еконт“ с цел осъществяване на покупката, доставката на поръчаните по време на настоящата кампания артикули и евентуално дарението.

Отговорност

 1. Организаторът си запазва правото да прекрати камапанията по всяко време без да носи отговорност за това в случай на законова пречка за провеждането й, включително но не само предписания на компетентните органи.

 

05.02.2016г.

гр. София

 

Утвърдил правилника:

Спас Сливков – управител на

„Алегрогруп България“ ЕООД

 

Сподели:
Статии от подобни категории: Без категория

Приключена тема.