blog.prodavalnik.com
Новини

Архив за февруари, 2011

Детските колекции

Коментарите са изключени за Детските колекции
24.02.2011, 11:59
Публикувано от Plamena

Някога имаше мода да се събират салфетки. Днешните майки вероятно с умиление си спомнят времената, когато момичетата събираха снимки на гимнастички от чернобелите тогава вестници, а момчетата – колички Маtchbox и списания „Дъга” или „Космос”. Днес можеш да се изгубиш в постоянно променящите се желания на децата да събират едно или друго.

Пространства за игра на бебето

Коментарите са изключени за Пространства за игра на бебето
16.02.2011, 8:45
Публикувано от Plamena

Още щом започне да будува повече и да се оглежда, малкото бебе се нуждае от ярки, подвижни или неподвижни образи около себе си, за да започне да опознава света. Можете да украсите креватчето му с големи, прости, разноцветни фигури, които да стимулират възприятията му: сърце, цвете, луна, ябълка… По-късно идва ред на въртележките за креватче, някои от които са музикални.

Люмиер ще разкрие за вас какво вещаят звездите

14.02.2011, 10:00
Публикувано от Prodavalnik

Астрологията е всеобхватна наука, може да бъде изключително полезна и е за всеки, който знае как да я използва. Тези, които не знаем – ще се доверим на седмичния хороскоп на Люмиер, който ще разкрва за потребителите на Продавалник какво вещаят звездите!

Кой е Люмиер?

Когато детето боледува

Коментарите са изключени за Когато детето боледува
09.02.2011, 13:27
Публикувано от Plamena

Лекарката на моите деца казва, че днес кандидат-педиатрите са малко и след време няма да има и кой да ги учи на занаят. А детските болести са голяма отделна глава в медицината, за която се искат не само познания, но и отношение, и дарба…

Спомените ми от болестите през детството са за топло одеяло, книжка и малка масичка с лекарства до леглото. Помня острия мирис на чая от лайка и шарените капсули на антибиотиците, болничните листове на мама и пътя до поликлиниката, който обикновено изминавахме пеша.

Нахрани куче от приюта в Богров

09.02.2011, 9:03
Публикувано от Plamena

Вече повече от седмица тече инициативата „Нахрани куче” на сайтът за безплатни обяви HitarPetar.bg за осигуряване на храна на 50 кучета от приюта в Богров. С инициативата сайтът си е поставил далеч по-сериозна цел, извън чисто практическата да осигури храна за нещастните животни. Организаторите искат да привлекат вниманието на обществото към потребностите на кучетата, да ги запознаят с тяхната съдба, да ги информират за различните възможностите да им бъде оказана помощ и най-вече да популяризират идеята любителите на животните да си вземат домашен любимец от приют.