blog.prodavalnik.com
Новини

Архив за април, 2011

Детските алергии

27.04.2011, 8:31
Публикувано от Plamena

Сигурно е, че нашите прабаби не са чували за алергии. Също така сигурно е, че през последните десетилетия броят на хората, наричани „алергични” расте правопропорционално на големите ни градове, замърсена среда и уж модерен начин на живот – храни с много неизвестни, полуфабрикати, прясно мляко с трайност две години, десетки химикали в бита, служещи за какво ли не – от предпазване от комари до премахване на мухъл.

Правила и Общи Условия на Игра „Голямото Разчистване“

20.04.2011, 14:51
Публикувано от Sabina

ПРАВИЛА И ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРАТА Голямото Разчистване 1.       Организатор на играта 1.1.    Играта „Голямото разчистване”, наричана по-долу Играта, се организира и провежда от  „Аукро България ЕООД“  с адрес на управление  гр. София 1000, р-н Средец, ул. Уилям Гладстон 35, , наричан по-долу Организатор.

Пролетно преобразяване на дома

Коментарите са изключени за Пролетно преобразяване на дома
08.04.2011, 10:43
Публикувано от Plamena

Пролетта дойде, въпреки че времето навън е по мартенски променливо и капризно. Това обаче не пречи вече да помечтаем за по-леките дрехи, по-широко отворените прозорци и пролетно раздвижване у дома.

Как да се справим с пролетната умора

05.04.2011, 10:27
Публикувано от Plamena

Дългата зима, продължителното стоене в затворени помещения, късият ден, неприятният грип: всичко това изтощава и едновременно с пролетната еуфория усещаме и първите признаци на пролетната умора. Инстинктивно увеличаваме броя на кафетата, но забелязваме, че има краткотраен ефект и никак не помага да останем задълго в кондиция.