blog.prodavalnik.com
Новини

Архив за юни, 2011

Отстъпки от Еконт: специално за вас

22.06.2011, 13:48
Публикувано от Sabina

КУРИЕРСКА ПРАТКА 1. Влезте в Моят профил > Доставка Какви опции предлага секцията „Доставка”? –    Да изчислите каква ще е цената на куриерската пратка –    Да използвате отстъпката от цената на куриерска услуга за пратки, изпращани на територията на страната –    Да заявите куриер –    Да откриете бързо и лесно най-близкия офис  с Еконт Офис локатор –    Да проследите пратка по номера на товарителницата –    Да се разпореждате за пратка (изисква регистрация във виртуален кабинет на Еконт) – възможност за промяна на условията на доставка Виж повече: Какво представлява куриерската услуга Как да изпратя куриерска пратка? 1.    Влизате в профила […]

Голямото разчистване завърши!

10.06.2011, 16:31
Публикувано от Sabina

Скъпи приятели, Завърши кампанията Голямото разчистване! Поставихме си за цел да ви накараме да се замислите колко много ненужни вещи държите у дома и да ви провокираме да се развихрите по време на Пролетното почистване на дома ,да обърнете всички шкафове и гардероби и да си отговорите честно на въпроса „ Кога за последен път носих/ използвах това?“  и „ Ще го ползвам ли някога въобще“?

Нека всеки ден е 1 юни!

Коментарите са изключени за Нека всеки ден е 1 юни!
01.06.2011, 9:22
Публикувано от Sabina

Започваме да общуваме с децата си от първия миг, когато станем родители. Научаваме от тях много повече, отколото си даваме сметка. Всяко общуване с детето е урок за нас, а за малчугана – възможност да види света още по-широк. Отначало най-близките стимулират детето да развива любопитство, умения, навици, да изгражда характер, общуване.