Top 10 Най-добрите Нинтендо Switch Игри

Nintendo Switch има разнообразие от игри, които можете да играете навсякъде. От Super Mario Odyssey до Animal Crossing, Nintendo предлага широка гама. Наличието на богат избор от игри затруднява геймърите да решат кои игри да купят и защо? Как игра, която геймърът купува, си струва парите?

Това са въпросите, с които се сблъсква почти всеки геймър на Nintendo. Създадохме списък с топ 10 игри за Nintendo Switch. Ако търсите най-добрите игри и сте готови да попълните своята Switch Библиотека, ние сме тук, за да ви помогнем.

1. Undertale

Преглед

Това е RPG игра. Имате някои избори, които в крайна сметка определят пътя ви. Undertale е произведение на творческото изкуство, което винаги остава с вас. Ако го играете веднъж или многократно, не губите чара му.

Защо е добра?

Това не е просто убиване на врага тип игра; по-скоро можете да пощадите чудовищата и да получите помощ от тях на по-късни етапи. Можете дори да споделяте шеги, за да прекратите битката с опонентите си. Това е една от най-добрите игри за Nintendo Switch с красив саундтрак. Това е наистина забавна игра.

2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Преглед

 Breath of the Wild е най-добрата в поредицата Legend of Zelda. В тази игра можете да подходите към всяка мисия по ваш избор. Играта ви дава свобода в игралното поле и можете да изберете своя собствена поръчка за мисиите. В предишни игри винаги имаше едно решение за всеки пъзел. Това нещо е различно в тази версия на Legend of Zelda.

Защо е добра?

Играта има уникални пъзели. Можете да изследвате тайните в играта, тъй като има много часове геймплей с привлекателна история. Всеки пъзел може да бъде решен по различни начини, в зависимост от вашите умения. Нямате избор, вместо да се влюбите в тази игра за много кратко време. Можем да я считаме за най-великата игра на всички времена.

3. Tetris Effect: Connected

Преглед

Tetris има пристрастяващ геймплей. Ще ви хареса да играете играта, дори и да е от миналия век. Tetris Effect: Connected е най-добрата сред сериите заради своите забавни пъзели. Предишната игра Tetris беше игра за един играч, но Tetris Effect: Connected е игра за няколко играчи.

Защо е добра?

Tetris Effect: Connected има опция за кооперативна мултиплейър (както локална, така и онлайн). Тетрис беше невероятна, когато се играеше от един играч. Въпреки това, когато ви се даде възможност да играете с приятели, е по-приятно. Невероятният геймплей с мултиплейър режим са основните характеристики на играта Tetris.

4. Super Mario Odyssey

Преглед

Super Mario Odyssey беше първата игра от франчайза Super Mario на Nintendo Switch. В тази игра Марио трябва да пътува до различни светове, за да намери своята принцеса от злодея. Той следва същата механика като на други платформи и ще се запознаете с нея за нула време.

Защо е добра?

В тази игра Марио има нов приятел, наречен Cappy. Играта е пълна със забавления и няма да ви омръзне. Тази игра съдържа едно от най-големите приключения на Марио.

5. Splatoon

Преглед

Можете да играете Splatoon като офлайн или онлайн игра. Може да го наречете онлайн shooter игра но нямате оръжия или бомби в играта. По-скоро имате пистолети за боядисване, за да рисувате игралното поле чрез пистолет и е по-добре да избягвате враговете.

Защо е добра?

Това е лесна игра и можете да я играете с приятелите си онлайн. Това е забавна и бърза игра

6. Sonic Mania Plus

Преглед

Sonic mania е разширена версия на оригиналната игра. Тя има 12 нива, които включват преработена версия на оригиналната Sonic игра. По-добра е от предишната версия, защото има по-модерни герои и визуални елементи.

Защо е добра?

Разбира се, това е Sonic. Няма причина да не играете тази игра. Това, което го прави по-интересно е: има HD визуализация с 60 кадъра в секунда геймплей.

7. Ori and the Blind Forest

Преглед

Ori and the Blind Forest има красиво проектиран свят. Той е по-войнствен, тъй като добавя повече елементи към него. Можете да персонализирате способностите на Ori според ситуацията.

Защо е добра?

Играта е красиво проектирана и балансира битка и пъзели. Има привличаща вниманието история, с невероятна графика и можете да я играете за около 12 часа.

8. Inside

Преглед

В тази игра младо момче се опитва да избяга от потисническото общество. Играта има научно-фантастичен жанр и е една от най-добрите игри на съвремието. Нейните пъзели са много криволичещи.

Защо е толкова добра?

Въпреки че играта е кратка, все пак има невероятни пъзели, уникална атмосфера и чудесен екшън. Когато я играете, ще получите незабравимо изживяване.

9. Fortnite Battle Royale

Преглед

Fortnite Battle Royale е много известна игра на всяка платформа. Невероятно нещо за тази игра е: тя е безплатна! Тази игра е конкурираща се тип игра и трябва да се биете до края. Играта предлага онлайн битка, в която играчи от различни региони се събират на игралното поле, за да се бият до края.

Защо е толкова добра?

Геймплеят е забавен и предизвикателен. Можете да я играете много часове на ден. Най-интересното е, че можете да играете и крос платформа.

10. Animal Crossing: New Horizons

Преглед

Animal Crossing: New Horizons е първият запис на Nintendo Switch. Получавате остров и трябва да го превърнете в топ курорт. Можете да привлечете нови островитяни и да направите своя остров в горната част на списъка с желания. Има повече контрол на играчите от предишните и е най-добре изглеждащата игра в поредицата.

Защо е толкова добра?

Това е перфектна игра с голяма наситеност. Можете да я играете със собствено темпо. Nintendo продължава да изпраща нови актуализации за играта, за да ви държи заети.

Заключение

Напълно зависи от вашия избор, кой тип игра искате да играете първо. Дадохме ви някои предложения въз основа на нашия опит и отзиви на други хора. Въпреки това можем да ви дадем гаранция, че ако започнете с някое от нашите предложения, със сигурност ще ви хареса.